[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Mist
SPOILER
hat.. erdekes... igazabol utalom mikor egy filmben irrealis baromsagokat csinalnak avagy nem csinaljak azt amit kene.
en mar az elejen kibasztam volna a hulye csajt a kodbe.. menjel.. teritsd meg a kodben levo szornyeket.
A film parszor felidegesitett emiatt a hitvallasos okossaggal es az a szomoru hogy ilyen emberek tenyleg vannak.. film legjobb jelenete az volt mikor fejbelottek a csajt! :)
a vege hulyeseg.. ez mar megint egy irrealis baromsag... persze nehez atelni a dolgot es biztos vagyok hogy az iro sem csinalt semmifele felmerest de en inkabb elmentem volna keresni egy masik autot.. addig a tobbiek biztonsagban ott ulhettek volna. Mikor a csavo lelott mindenkit es kiszallt mar tudtam hogy hulyeseget csinalt.. mondjuk nem gondoltam a katonakra de tudtam hogy eppen el fog tunni a kod a bogarakkal egyutt.
vegulis nem volt unalmas a film neha szorakoztato neha meg idegesito. Jelek sokkal jobban tetszett amiatt hogy a vegeig SEMMIT nem mutattak semmibol csak paraztattak.