1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Panzermeyer
    Hitman - A bérgyilkos

Szégyen, nem szégyen, én még csak most néztem meg. Legalább elmúlt a hype mostanra. Bár a játékokkal nem játszottam, csak pár videót láttam róla, ennek fényében értékelem. A legtöbb (persze akad jópár kivétel) játék / képregény feldolgozással az a probléma, hogy a sztorit nem dolgozzák ki eléggé, és amolyan "in medias res" kezdést kapunk. Senki nem tudja miért, csak úgy vannak a dolgok. De az is lehet,h csak úgy összecsapják őket, elnagyolják az egészet. Az intro dal alatt bepillantást nyerünk a 47-es gyermekkorába, el tudjuk képzelni miféle dolgok történtek vele. Lehet ezt is összecsapottnak venni, de érdekes módon nekem ennyi pont elég is volt, megkaptam minden szükséges háttérinformációt. Ahogy olvastam sokszor szidták a főszereplőt a játéka miatt. Hát nem tudom... Szerintem egy ilyen, bizonyos szempontokból mondhatni ingerszegény környezetben felnőtt bérgyilkos az én elképzelésem szerint is ilyen. Egyedül a hangját kifogásolom... Az néhol valóban eléggé erőtlen, de valahol erre is olvastam utalást a Wikipedián, h pont ilyen a hangja.
    Az akciójelenetek nagyon rendben voltak. Amit a videók alapján láttam minden benne volt: dupla ezüst pisztoly, kábító injekció, mesterlövészkedés, átöltözés. Egyszóval nekem hiteles volt. A csaj pedig dögös. "This is how a game should be adapted." - Szerintem is. Most kövezzetek meg :) 8/10

The Incredible Hulk

Nem akarom újraszítani a tüzet, de...
    A történet nagyon gyenge volt, az apuci szuperképessége egy képregényben lehet elmegy, de mindezt egy felnőtteknek (vagy majdnem felnőtteknek) szánt filmbe tenni? Egy kicsivel dolgozhattak volna többet is a forgatókönyvön. Nekem ez a képregényes osztott képernyő sem igazán jött be, de egy idő után elfogadtam, mivel adaptációról van szó. De úgy az egészet nem fogadta be a gyomrom. Remélem az Edward Nortonos jobb lesz. 4/10