106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én meg pont azt szerettem a Legendás állatokban, hogy tele volt mindenféle fantazmatorikus lénnyel. Had repkedjenek. :D -
Bocsi, folytatom a helyesbítést:
El Diablo teljesen más lény volt, mint a spoilerben említett 2 delikvens.:D
Tomb Raider:
Csak most juttatta eszembe Jim Morrison, hogy amúgy tegnap én is megnéztem belőle 1 órát. Hát mik nem történnek.:D -
Tomb Raider
Nem tudom mi volt vele a baj, élvezhető kis ugribugri kalandfilm lett.
Legendás állatok és megfigyelésük /Fantastic Beasts and Where to Find Them/
Eddig nem szántam rá időt, most hogy ment TV-ben, gondoltam egyefene megnézem. Ez annyira nem jött be, a film 50%-ában azt nézzük, hogy dolgok repkednek jobbra balra, rengeteg CGI, majd néha a sztori is halad valamit. Harry potterben nem ilyen arányban ment ez, ott azért ráfeküdtek egy picit jobban a storyra. Lehet azért mert akkor még költségesebb is volt minden számítógéppel csinálni :) -
Prof William #100191 Pedig az volt a meggyőződésem, hogy ugyanaz a két színész.
A Lovecraftit meg elírtam. :) -
A 47 Roninban Rick Genest játszott. Diablot meg Jay Hernandez játszotta.
A Lowecratfit azt úgy érted, hogy Lovecrafti csak nagyon low, vagy csak elírtad? :D -
Prof William #100189 Ez mondjuk igaz. De maga a színész nem játszotta rosszul tehát azzal semmi baj sem volt. Jó volt ez a kicsit zakkant de mégis okos maffiavezér szerepe.
Viszont 1-2 párbeszéd iszonyat gáz volt. "Egy családot már elvesztettem! Nem fogok egy másikat is!" - kb fél órányi ismertség és egy közös italozás után.
De maga az alapszitu kissé Lowecraftinak tűnt (a város + lények+ősi hatalmak) szóval ezzel engem megvettek. :)
A csonvázsrác viszont marha jól nézett kis és még jól is játszott. Csodálom hogy eddig nem fedezték fel jobban. Anno a 47 Roniban saját plakátot kapott erre összesen ha 10 másodpercet szerepelt az egész filmben. -
XD igen.
Meg minden JOKER más, ennyi. Még a képregényben is. -
pedig pont az a Joker, amit leírtál... -
Prof William #100186 Suicide Squad (Bővített verzió)
Amekkora pfujolás volt a film után féltem megnézni de szerintem egészen vállalható lett. Mondjuk a DC univerzum sosem érdekelt igazán szóval nem tudhatom mi akasztotta ki a fanokat, valamint én nem vártam messiákén Jokert így nem lepett meg hogy összesen ha 10 percet szerepel az egész filmben.
Maga a fő fenyegetés egész érdekes volt és még némi "Ősi Cthullhuszerű Gonosz" beütése is volt ami nálam külön pluszpont.
A felvezetés -szerintem- nagyon hosszú és nagyon klisés volt (Deadshoot karakterét -gyerekéért aggódó egyedülálló apa- ) mindössze csak minden második filmben látni lehet és többiek se sziporkáztak. Talán csak Harley Quinn volt az aki kicsit kiemelkedett a sorból.
Maga az akció viszont szerintem korrekt volt és külön jó pont hogy főhősök nem tudnak mindent megoldani ezért egy masszív katonai csapat is ment velük akik csodák csodájára nem hullottak el az első 5 percben hanem egészen a végéig jelen voltak.
A csavarokSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egész jók voltak.Kiért is mennek be a városba, valamint hogy El Diablo is egy olyan lény mint az Encanthess + tesója
Joker nem sok vizet zavart de sztem egész jó volt az alakítása. Leszámítva azt hogy EZ nem Joker hanem egy félőrült egocentrikus, maffiavezér. De azt egész jól alakította.
Egy szó mint száz szerintem nem volt rossz de különösképpen jó se. Ha nem DC lenne nem is emlékeznék rá egy hét múlva de egyszeri kikapcsolódásnak tökéletes volt.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.06.04. 10:49:53 -
Revenge (A bosszú) 2017 IMDb
Nem is tudom..igazából valami Tökéletes célpont féle alkotásra számítottam.
De ez minden várakozásomat alul múlta.
Kábé a film felétől már egyértelmű, hogy egy értelmetlen baromság az egész, de már csak azért is végignéztem.
Vagy inkább végig szenvedtem... Spoiler alatt pár bődületes baromság a filmből..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csajszit ugye alapból átdöfi egy félkarnyi faág. Ha túl is élné (amit kétlek) a bemutatott kifolyt vérmennyiség láttán, simán feldobná a talpát bárki. De nem...csajszi összeszedi magát, eljut egy barlangig, ahol magába tol egy sört és elrág akkora adag kokszot, ami idézem:
"egy fél csapatot kiütne". De mondjuk ezt is túléli. A sörösdobozt szétvágja és elsüti a faág által ütött sebet. Olyan profi módon, hogy ha velem lesz egyszer hasonló szitu, csak hozzá fordulok majd..
Aztán elájul. Mire felébred, a seb szépen beforrt, sőt a sörösdoboz sas emblémája egy szép tetkó formájában újjá is született a hasán
Én kábé innentől már csak röhögni tudtam a többi ökörségen is, ami még hátravolt...
Ebben a filmben semmi jót nem lehetett látni a csaj seggén kívül.
Csak miatta 10/1, de ennyi elég is volt ebből a komédiából
-
john wick 2 nel szarabb nem lehet.... -
Love and Mary (Szerelem és házasság) 2007 IMDb
Hát, ritkán látni ennyire zavaros és kusza romantikus komédiát, az tény..
De az is lehet, hogy csak én voltam túl fáradt hozzá ma este. Szokás szerint, az asszony kérésére kezdtük nézni (mert még nem látta), majd szokás szerint, tíz perc múlva már el is szenderedett rajta. Aztán szokás szerint én meg nem bírtam abbahagyni, mert már megint érdekelt, ugyan mi fog történni még benne, ami eddig még nem történt meg az ezt megelőző 1000 másik romantikus komédiában...
Aztán megtörtént...(na nem az, hogy felébredt az asszony és rám vetette magát
)..felbukkant a csajszi szimpi bratyója, aki valami eszméletlen jó retró funky-diszkót nyomatott a klubban
Ez különösen meglepett, miután premierként a sógorjelöltnek elzúzott egy frankó rock balladát. Az sem volt rossz, de a 70-es évekbeli stílusa viszont baromira jó volt.
Igazából össz-vissz ennyi volt számomra értékelhető ebből a multikatyvaszból, amit komédiának se neveznék.
Legyen 10/2 csak mert lekötött, és nem ismerjük egymást...
-
Azért ezt elég egyszeruen kitudják védeni, elég ha csak "person"-t vagy mondjuk "motherfucker"-t használnak "he/she" helyett. :D De van tobb megoldás is, lehet a "this guy"-t használni, mert az angolok a "srác/srácok" kifejezést használják nemtol figgetlenul is. (mondjuk magyarok is sokszor, "sziasztok srácok" és nem sértodik meg egy lány sem) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy nekem a Solo név kitalálása bejott, bár -angolul néztem a filmet- annyira nem egyértelmu, hogy a "nincs senkim egyedul vagyok" elhangzása után valakinek pont a Solo (magányos) név ugrana be. Inkább egy Smith, bár ez nyilván nem a mi világunk, nem tudhatjuk hogyan gondolkoznak az ottani birodalmi tisztek :) Minden esetre sztem poén volt, hogy pont egy ilyen birodalmi tiszt adja neki a Solo nevet, de annyira nem éreztem ezt a geget szukségesnek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja, az is fasza jelenet/fan service volt a javából, én is meglepodtem egy pillanatra amikor megszólalt a sugárveto a semmibol, de azonnal utana elmosolyodtam: NANÁ HOGY HAN LO ELOSZOR basszátokmeg :DDD -
ennél az előzetesnél gondolkodtam, hogy a külföldi nyelveken ahol megkülönböztetik a a nöi és férfi névmásokat , ott eléggé elspoilerezhetnek egy két dolgot olyan filmeknél ahol nem tudni az elején ,hogy ki az elkövető. vagy , hogy szokták ezt kivédeni ?
Gondolok itt arra, hogy kinyirják egy bandának a tagjait és a főnök azt mondja, hogy találjátok meg nekem őt. és ha she/her-t mond akkor egyből tudnánk, hogy valamelyik nöi karakter lesz az elkövető .
többnyire szinkronnal nézem a filmeket igy ez eddig nem nagyon merült fel bennem, mint gond. -
Tomb Raider
Hát nekem ez tetszett. Ügyesen beleraktak a 2013-as játékból jó pár emlékezetes jelenetet, a történetet megtoldották kicsit a Rise-ból vett árnyékcsoporttal és kész is a film. Nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb, meg kicsit érdekesebb a történet (a játékoké azért jobb volt) de szerintem egy kellemes és szórakoztató filmet sikerült összehozniuk, kár, hogy nem szerepelt túl jól a mozikban, így nem várható folytatás pedig nagyon adná magát.
8/10 -
Az eleje alapján Punisher, amúgy elég gagyeráknak néz ki. De legalább meg volt a filmes kötelező, ahol az egyenlőség nevében a nőknek jár, hogy férfiak legyenek. -
[2006] - (imdb) - "伊莎貝拉" (Yi sa bui lai) - (Isabella) - (-) - 8/10
(2018.05.29) (110 perc, kínai) - Drama
Director: Ho-Cheung Pang
Writers: Ho-Cheung Pang (screenplay), Ho-Cheung Pang (story), Kearen Pang, Kwok Cheung Tsang, Chi-Man Wan
Stars: Chapman To, Isabella Leong
Cheung Bik-yan, a 16 éves lány összejön egy harmincas éveinek derekán járó pasival -- akit követni kezd, és akinek hosszú hallgatás után elmondja, hogy ki is ő valójában...
//Isabella nem a főszereplő neve...
//Amellett, hogy tabudöngető téma a felütés, a sztori és a követő kamera gyakorlatilag és szinte egyetlen pillanatra sem engedi fókusz(távolság)on kívülre a szereplőket... szinte végig csak őket, vagy egyikőjüket látjuk a kép közepén... minden rezdülésüknek, a szegényes életvitelüknek, összeszokásuknak, változásuknak teljes megfigyelőivé és részesévé válunk... így látjuk a kendőzetlen sírásokat, és az önfeledt vidámságokat egyaránt...
//Az érdekes arcú, gyönyörű, sudár és álmodozó, romantikus Cheung Bik-yant (megszemélyesítő színész- és énekesnőt) mindezek közben nagyon jó nézni.
//Kellemes meglepetés volt a film - bátor történet, jó szereplők.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[2008] - (imdb) - "画皮" (Hua Pi) - (Painted Skin) - (-) - 7/10
(2018.05.28) (119 perc, kínai) - Action, Drama, Fantasy --- Director's Cut, 16 perccel hosszabb ---
Director: Gordon Chan, Andy Wing-Keung Chin (co-director), Danny Ko (co-director)
Stars: Donnie Yen (Yong), Zhao Wei (Peirong), Zhou Xun (Xiaowei), Kun Chen (Wang Chen, Peirong férje)
Történetünk elején Wang Chen megment egy gyönyörű foglyot, és úgy dönt, hogy befogadja a családjába az elárvult és fiatal Xiaoweit. Peirong, a rendkívül csendes feleség nem fogadja szívesen az új jövevényt, és ennek, és a féltékenységnek tudja be a férj később, mikor az asszonya elmondja neki, hogy látta, amint az új családtag nem emberi tulajdonságokkal bír -- az asszony démonnak hiszi a lányt.
Ezt látszik megerősíteni az is, hogy a településen egyre több kivágott szívű holttestre bukkannak, és néha egy villámgyors alakot is látni vélnek...
Mindeközben egy fiatal démonvadász is megjelenik...
A szerelmi sokszögből álló szerelem-hűség-veszély játék nem végződhet túl jól mindenki számára...
//A számos díjat nyert film mindkét színésznője bombanő volt, de nekem Zhao Wei nagyon bejött.
//A történetnek van egy 2. része is, de már Donnie Yen nélkül. -
John Wick női verzió?
-
Arra a "legendás" filmre még nem tudtam teljesen ráhangolódni..de majd egyszer talán.. -
Zui quan (Részeges karatemester) 1978 IMDb
Összességében nagyon nagy film, ahhoz képest, hogy idén már 40 éves
Egyedül a szövegben (pontosabban a sok teljesen felesleges szájbarágós szövegben) találtam ki(ne)vetnivalót, de azt meg betudom a korai hongkongiak amerika-gúnyoló flegma paródiájának, mert elképzelni sem tudom, hogy valóban így beszéltek akkoriban a kantoniak
A koreográfia zseniális, a humor is bejött. Vannak apróbb hibái, de kétségtelenül alapmű.
Bár jobban illene hozzá a Részeges szájkaratemester magyar filmcím
10/9,5.
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész) 2011 IMDb
A korábbi részei nekem jobban bejöttek. A befejezés viszont nagyon pöpec
De azért a 8-as átlagot sokallom neki. Láttam már jobb fantasy-ket is..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kicsit bosszantott a kopasz főgonosz túlontúl erőltetett figurája, amint megpróbál mindenkit meggyőzni óriási erejéről, miközben meg HP és mi nézők is látjuk mekkora lúzer is valójában..
10/7.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.01. 17:02:01 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért a végén a, hogy Han lőtt először, az nekem nagyon tetszett. Ilyet se nagyon láttunk eddig filmekben egy pozitív hőstől. És ugye hát fanservice is volt egyben. Nagy respect, aki kitalálta. -
A Solo gyerek már a Hail Caesar!-ban is hatalmasat alakított...
A Landot játszó Donald Glover pedig zseniális, a The Community nevű sitcomból ismerem, ő csinálta most a Childish Gambino - This is America c. dalt is (zenészként ez a művészneve), nagy jövő áll előtte. -
Prof William #100169 Solo 7(talán8)/10
Én sem igazán értem a fanyalgást. Szerintem bőven jó film volt úgy valahol a Rogue One szintjén. Szépen össze volt rakva és érdekes helyszíneket is láthattunk.
Azt is meg merem kockáztatni hogy jobban sikerült mint a Last Jedi. Sokkal koherensebb és pörgősebb volt a történet mint LJ vad űrhajszájában. :)
Az meg mondjuk külön röhej hogy a Soloban több és érdekesebb helyszín volt mint a fősodorbeli Last Jedi -ben.
Ami viszont mindig furcsának találtam a SW-ben hogy aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Robot "halálokon" így úgy gyászolnak a szereplők mintha élő személyt veszítenének el. Ebben a világban nem lehet fogni egy csavarkulcsot és megjavítani a robotot? Anakin egy komplett protokodoidot guberált össze ócskavasból, szóval olyan nehéz lenne megjavítani őket?
A film jó volt és külön jó pont aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bemutatásáért. Anno még hivatalos könyvben is írják hogy a Rohamosztagosok csak rendfenntartó + spec erők jó volt látniháborúSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!milyenek az "igazi" katonák akik a fronton harcolnak.
A színészekkel is minden rendben volt. Annyira lehúzták -már előre- a Solo srácot pedig teljesen korrekt alakítást nyújtott. De a legjobb Lando volt. :)
Emilia kisasszony is teljesen vállalható volt és külön piros-pont hogy nem játszották el az a fordulatot amire egy előzmény esetén számítani lehet, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a főhős csaja meghal a film végén, mert másképpen hogyan jönne majd össze Leiával?
A végénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Darth Maul feltűnése nekem hatalmas piros pont. Jól meg volt csinálva az egész jelenet és örülök hogy most már a filmek világában is vissza van hozva ez a karakter. A fénykardos rész tényleg gáz volt kissé olyan "essen már le mindenkinek hogy EZ DARTH MAUL" de ettől eltekintve jó volt.
A megnézése előtt ezt nem hittem volna de szívesen megnéznék akár egy trilógiát -de még egy részt minimum- is Solo kalandjaiból. Egyre növekvő tétekkel, egyre nagyobb monumentalitással és perszeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főellenségként a bűnszervezet Darth Maullal az és az excsajjal az élen. :) -
Jah, eddig ebbe bele sem gondoltam, de tényleg ez az első Star Wars film, amiben nem szerepel Skywalker. Ugye, még a R1-ban is benne van Vader.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Darth Maulos fénykardos rész tényleg ultragáz volt. Ami még kínos volt, hogy egy birodalmi tiszttől kapja a Solo nevet. Nem lehetett volna, hogy Han találja ki? Chewie viszont nagyon jó volt benne. -
Solo - 7/10
------------------
Nem értem az anyagi bukást és a fanyalgókat. Semmivel nem rosszabb a Last Jedi-nél és csak kicsivel múlja alul a Rogue 1-t. Tartottam a fosz. sráctól, de végig szimpatikus bírt maradni és úgy hozta a laza csempész(nek készulo) karaktert hogy egyszer sem akartam osszehasonlítani Ford-dal. Ugyanakkor annyira Ford-os, hogy nem éreztem cikinek vagy eroltetettnek egyszer sem. Felolem eljátszhatná még párszor a karaktert, gondom nincs vele semmi.
A film nyilván nem tul mély, de nem is vártam tole ilyesmit, sot, a lassan izzadtságszagú Skywalker vonalnál már sokkal jobbnak tartom ezeket a filmeket. Porgos kis laza akció-kalandfilm, ennyi. Láttunk már látványosabbat, láttunk kiszámíthatatlanabbat, izgalmasabbat, de így sem kell szégyenkeznie. De valóban, kicsit talán látványosabb jeleneteket elbírtam volna viselni, de ez csak szorszállhasogatás.
A tobbiról spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Negatívumok: A film végén gondoltam csak bele, hogy az eleje egy szaros idohúzás csak. Amikor meghiusul a nagy vonatrablás (ehe-ehe) az gyakorlatilag csak megágyazott a fo cselekmény szálnak, de sztem erre 20-30 perc túl sok volt. Persze világos, hogy kozben is árnyalták a karaktereket és épitették a kapcsolatot kozottuk, de ezt kicsit rovidebben talán meg lehett volna oldani.
Aztán sztem nem volt Solo annyira sziporkázó mint megszoktuk tole, kb 2x nevettem fel/mosolyodtam el a poénokon, talán tobbet vártam volna a galaxis leglazább csempészétol, de tudjuk be annak, hogy még fiatal :)
Továbbá sztem a végét kicsit túltolták ezzel a tobbszoros "mindenki átver mindenkit" dologgal, de elfogadom, hogy ilyen ez a csempész-élet :)
Meg miért és hova sétált olyan szép lassan Beckett a végén Chewie-val ott a sivatagban? Ugyan már...
Pozitívum(?): Darth Maul. OMG. Ezt azért nem gondoltam volna, hogy egy mozifilmnél ennyire kinyúlnak a konyvek/képregények sztorijába és visszahozzák a félig robot Maul-t. Én anno az elozménytrilogiában imádtam a nem-túl-bobeszédu gyilkológép Sith tanítvanyt és ismét nagyon elmosolyodtam a film végén. Ugyanakkor cikinek éreztem a "bekapcsolom már videotelefonálás kozben a fénykardom, hogy vágja minden hulye, hogy valóban Maul vagyok" jelenetet. Ez gáz volt, de a tény, hogy visszahozták nekem tényleg bejott. Aztán meglássuk kezdenek-e vele valamit, mert a film sajnálatos bukásával lehet elhal ez a kezdeményezés is.
Bejott az is, hogy L3 adatbázisát/cpu-ját/mittomén épitették bele a Falcon-ba, sztem fasza dramaturgia, jo arc volt a robot és szépen csinálták, hogy így kvázi "lelket" adtak vele a legendás hajónak. Well done.
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2018.05.31. 21:06:01 -
Nekem se jött be túlzottan a film, és írom ezt úgy, hogy egyetlen Tomb Raider game-el sem játszottam. Akkor valószínűleg még úgy sem tetszene. -
Hát nem Vikander-en múlt ez a film... szar volt a rendező és a forgatókönyv is elég gyenge lábakon állt, nem beszélve a béna jelenetekről, pl mikor egy szál nyíllal lenyomta az egész tábort, bonuszként még egy helikopterre is ráfogta :) -
Prof William #100164 Ráadásul az eredeti történetben azért elég komoly természetfeletti szál is volt. Én Pl. Himiko "szolgáit" vártam volna. Ők elég érdekesek voltak a játékban.
+ a sziget csak egy üres földdarab volt míg a játékban évszázadok/ezredek óta szenvedtek ott hajótörést emberek + az I-II VH-ban komoly Japán + Német konigens is odatelepedett hogy Himiko titkát vizsgálják.
Szóval elég hangulatos helyszín volt ősi japán falukkal, világháborús építményekkel + töménytelen repülő és hajóronccsal amik az évszázadok alatt odajutottak. A Solarii szektáról meg már nem is beszélve.
És mindebből csak egy kopár, üres szigetet láttunk egyetlen nyamvadt repülőgéproncssal.
Nem volt rossz film szerintem de sokkal SOKKAL többet is ki lehetett volna hozni belőle. -
Tomb Raider (2018)
Hát... sok futást menekülést láthattunk, meg csapdakikerülést, de ennek a filmnek nem volt semmilyen más vonatkozása. Egyedül a látvány értékelhető benne, de amúgy egy 0 izgalom és atmoszféra az egész. Lapos sztori, lapos dialógusok stb...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt hittem Himiko mítoszával kezdenek majd valamit, pl. hogy életre kel, és hívja a seregét, meg nagy irtást rendez a rosszarcúak között, de semmi ilyen nem volt... csak egyszer megmutatták a tetemét, és kész... tökéletesen kispórolták ezt a lehetőséget, ami egyébként a legnagyobb aduja lehetett volna a filmnek, hiszen végül is róla szólt a sztori
A főszereplő asszonykával nincs különösebb gondom: zsír nincs rajta, szálkás, tud futni, sőt számomra nem rontott a Lara Croft élményen, de ő egymagában mégis kevés, hogy megmentse a filmet. A főgonosz csávó ha lehet így mondani, egy nagy semmi, az égvilágon nem tett hozzá semmit a filmhez a jelenléte.
4/10 -
A Legendás állatok és megfigyelésük van (meg jön a 2. rész meg majd több folytatás biztosan), de az előzmény spinoff... -
Jelentem sikeresen átrágtam magam a H.P. és a Halál ereklyéi első 146 percén... 
Az előzményfilmek többé kevésbé tetszettek (mindet böcsülettel végigdrukkoltam) ,de ez valami iszonyat tré epizód volt..
Mély levegő [megnyugtatja magát] egy kicsit összeszedem a gondolataimat, eszem-iszom-alszom egyet, majd rászánom magam a végső 130 percre.
Jut eszembe: van tervezve még több filmepizód ebből a fantasy-ből?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.05.29. 22:45:44 -
Miért lennél mutáns?:) A kritikák meg a nézők többsége is szerette a filmet.Azt te se gondoltad komolyan hogy pont a Star Wars-nál nem lesz egy hangos kisebbség aki persze utálja?:D -
A hideg engem is ráz tőle. :D -
MrAndree #100158 Én is szeretem, bár vannak részei amik feleslegesek teljesen, simán lehetett volna 15-20 perccel rövidebb. -
persze. Én úgy értettem, hogy a filmes és amerikai focis körökben kollektívan klasszikus státuszban van a film. Így nem túlzás kijelenteni attól függetlenül, hogy kinek mennyire tetszik... -
Kinek mi ugye... ezért tettem idézőjelbe.
Nekem mondjuk ebben a foci témában jobban bejöttek:
* "Remember the Titans (2000)"
* "Gridiron Gang (2006)"
* "Invincible (2006)"
Az a 158 perc baromira sok volt. -
nem csak mondhatni. Kategóriájában klasszikus... -
"és megannyi jelenete alatt ráz a hideg.:DD"
Igen, nagyon sokan vannak így... csak éppenséggel rossz értelemben...