1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Suicide Squad (Bővített verzió)

Amekkora pfujolás volt a film után féltem megnézni de szerintem egészen vállalható lett. Mondjuk a DC univerzum sosem érdekelt igazán szóval nem tudhatom mi akasztotta ki a fanokat, valamint én nem vártam messiákén Jokert így nem lepett meg hogy összesen ha 10 percet szerepel az egész filmben.

Maga a fő fenyegetés egész érdekes volt és még némi "Ősi Cthullhuszerű Gonosz" beütése is volt ami nálam külön pluszpont.

A felvezetés -szerintem- nagyon hosszú és nagyon klisés volt (Deadshoot karakterét -gyerekéért aggódó egyedülálló apa- ) mindössze csak minden második filmben látni lehet és többiek se sziporkáztak. Talán csak Harley Quinn volt az aki kicsit kiemelkedett a sorból.

Maga az akció viszont szerintem korrekt volt és külön jó pont hogy főhősök nem tudnak mindent megoldani ezért egy masszív katonai csapat is ment velük akik csodák csodájára nem hullottak el az első 5 percben hanem egészen a végéig jelen voltak.

A csavarok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kiért is mennek be a városba, valamint hogy El Diablo is egy olyan lény mint az Encanthess + tesója
    egész jók voltak.

Joker nem sok vizet zavart de sztem egész jó volt az alakítása. Leszámítva azt hogy EZ nem Joker hanem egy félőrült egocentrikus, maffiavezér. De azt egész jól alakította.

Egy szó mint száz szerintem nem volt rossz de különösképpen jó se. Ha nem DC lenne nem is emlékeznék rá egy hét múlva de egyszeri kikapcsolódásnak tökéletes volt.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.06.04. 10:49:53