1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Solo 7(talán8)/10

Én sem igazán értem a fanyalgást. Szerintem bőven jó film volt úgy valahol a Rogue One szintjén. Szépen össze volt rakva és érdekes helyszíneket is láthattunk.

Azt is meg merem kockáztatni hogy jobban sikerült mint a Last Jedi. Sokkal koherensebb és pörgősebb volt a történet mint LJ vad űrhajszájában. :)

Az meg mondjuk külön röhej hogy a Soloban több és érdekesebb helyszín volt mint a fősodorbeli Last Jedi -ben.

Ami viszont mindig furcsának találtam a SW-ben hogy a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Robot "halálokon" így úgy gyászolnak a szereplők mintha élő személyt veszítenének el. Ebben a világban nem lehet fogni egy csavarkulcsot és megjavítani a robotot? Anakin egy komplett protokodoidot guberált össze ócskavasból, szóval olyan nehéz lenne megjavítani őket?

A film jó volt és külön jó pont a bemutatásáért. Anno még hivatalos könyvben is írják hogy a Rohamosztagosok csak rendfenntartó + spec erők jó volt látni
    milyenek az "igazi" katonák akik a fronton harcolnak.

A színészekkel is minden rendben volt. Annyira lehúzták -már előre- a Solo srácot pedig teljesen korrekt alakítást nyújtott. De a legjobb Lando volt. :)
    Emilia kisasszony is teljesen vállalható volt és külön piros-pont hogy nem játszották el az a fordulatot amire egy előzmény esetén számítani lehet, hogy
    a főhős csaja meghal a film végén, mert másképpen hogyan jönne majd össze Leiával?

A végén
    Darth Maul feltűnése nekem hatalmas piros pont. Jól meg volt csinálva az egész jelenet és örülök hogy most már a filmek világában is vissza van hozva ez a karakter. A fénykardos rész tényleg gáz volt kissé olyan "essen már le mindenkinek hogy EZ DARTH MAUL" de ettől eltekintve jó volt.

A megnézése előtt ezt nem hittem volna de szívesen megnéznék akár egy trilógiát -de még egy részt minimum- is Solo kalandjaiból. Egyre növekvő tétekkel, egyre nagyobb monumentalitással és persze
    főellenségként a bűnszervezet Darth Maullal az és az excsajjal az élen. :)