[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Revenge (A bosszú) 2017 IMDb
Nem is tudom..igazából valami Tökéletes célpont féle alkotásra számítottam.
De ez minden várakozásomat alul múlta.
Kábé a film felétől már egyértelmű, hogy egy értelmetlen baromság az egész, de már csak azért is végignéztem.
Vagy inkább végig szenvedtem... Spoiler alatt pár bődületes baromság a filmből..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csajszit ugye alapból átdöfi egy félkarnyi faág. Ha túl is élné (amit kétlek) a bemutatott kifolyt vérmennyiség láttán, simán feldobná a talpát bárki. De nem...csajszi összeszedi magát, eljut egy barlangig, ahol magába tol egy sört és elrág akkora adag kokszot, ami idézem:
"egy fél csapatot kiütne". De mondjuk ezt is túléli. A sörösdobozt szétvágja és elsüti a faág által ütött sebet. Olyan profi módon, hogy ha velem lesz egyszer hasonló szitu, csak hozzá fordulok majd..
Aztán elájul. Mire felébred, a seb szépen beforrt, sőt a sörösdoboz sas emblémája egy szép tetkó formájában újjá is született a hasán
Én kábé innentől már csak röhögni tudtam a többi ökörségen is, ami még hátravolt...
Ebben a filmben semmi jót nem lehetett látni a csaj seggén kívül.
Csak miatta 10/1, de ennyi elég is volt ebből a komédiából