106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Titokzatos folyó (ezt csak rendezte), Millió dolláros bébi, Nincs bocsánat talán a legjobbak. Na meg persze az alap western filmek: Egy maroknyi dollárért, Pár dollérért többért, és a legnagyobb filmje: A jó, a rossz, és a csúf.
Ezeket kötelező megnézni... :P
Jó sok filmjét én sem láttam, elkezdem majd őket bepótolni :P (Piszkos Harry filmek, Tökéletes világ, stb... Meg is nézem őket a héten :P
Az uccsó 3 film amit írtál azok is nagyon jók, főleg a Nagy Hal, nálam 10/10-es... -
Gran Torino
Ki se merem mondani, hogy Clint-nek még egy filmjét se láttam, ezt gyorsan pótolom. Ez a film nekem simán 10/10, hatalmas karakter az öreg!
Melyek amúgy a legjobbak?
Most még teritéken lesz addig a 3:10 To Yuma, There Will Be Blood, Big Fish.
-
The Curious Case of Benjamin Button (9/10)
Voltak részek amik nem tetszettek.Előszőr 8-ast akartam rá adni, de aztán arra gondoltam hogy ez a film túlságossan is egyedi, így kapott egyel jobb osztályzatot. -
sandor8206 #43512 Cin cin lovag
Bár szeretem stílusra a régivágású mesefilmeket, kíváncsi is voltam, hogy végre egy kicsit másabb animációs-film (nem Wall-e,Cars stb.) reméltem, hogy hozza a tipikus MESEfilm hangulatot, de nem hozta! A készítők elvesztek a részletekben, tök fölösleges mellékszereplők+mellékszálak, a sztori sztem gyenge, több kalandot vártam! Ok, gyerekeknek készült, de sztem hiányzik belőle ami végett nekik ok lenne, humor, egy szálú történet, stb. Felnőtteknek meg túl gyerekes néha, sztem a készítők pont két szék közé estek. Olyan 5/10 -
esetleg, hogy már fent van a felirat a feliratos oldalakon? -
Seven Pounds (9/10)
Esti Mesék (9/10)
Mindkét film nagyon tetszett.Az elmúlt két napban néztem meg őket, és rég volt velem ilyen hogy két jó filmet is lássak két nap leforgása alatt.
Sokatok dícsérésére elkeztem leszedni a The Curious Case of Benjamin Button-ot.Remélem még ma láthatom.
-
Danny Boyle angol. -
Slumdog Millionaire (8/10) - nem rossz, azért észrevenni, hogy amerikai filmesek csinálták -
mate317 #43507 hogy van neked hozzá felirat? -
pont tegnap néztem én is sokadjára újból...
ütős... -
Pineapple Express
fűves film füves poénokkal, jo beszolásokkal, de sajna több a béna humor is, és kicsit hosszu lett még lehetett volna vágni belőle vagy 20percet...néha jo zenékkel... összeségében ajanlott :)
"You just got killed by a Daewoo Lanos motherfuckaaa!"
-
Larvin #43504 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Néhány indok:
Valóban van olyan betegség, hogy valaki úgy születik, hogy a teste öregszik, és még az is oké nekem, hogy valamilyen oknál fogva az idő folyamán a betegség nyomai egyre kevésbé látszódnak az illetőn... de, hogy totál megfiatalodjon, sőt, lemenjen gyerekbe, majd újszülöttbe az totál hülyeség. Ráadásul képes magárahagyni a szerelmét az újszülöttel, majd hosszú évek múltán felbukkan, hogy elvigye egy röpke körre. Hát ez totál baromság. Akkor már miért nem maradt vele? Az öregasszony meg a halálos ágyán meséli el ezt a lányának??? Aki már felnőtt nő.
Meg a balesete után ott fekszik összetörve fizikailag, lelkileg, és elüldözi az egyetlen embert aki valóban jószándékkal közelít hozzá, és nem csak meg akarja dönteni? Ráadásul gyerekkora óta vonzódik hozzá. Tele van nonszensz baromsággal a film második fele.
Ha meg mese, és csoda történt, akkor viszont ezeket a visszáságokat amiket említettem nem kellett volna beletenni. A mesékben happy end van, és nem történnek ilyenek. Ha én nő lennék, a pasim magamra hagyna az újszülött gyermekkel, és évek múltán beállítana, hogy szeret, elhajtanám a ...-ba, akkoris, ha azzal indokolja, hogy engem akart megóvni valamitől. Ha szeretünk valakit akkor kitartunk mellette jóban rosszban. A mesében legalábbis biztosan. De, ha nem mese, akkor minek a hókuszpókusz? Totál összezavarja a dolgokat.
-
"Ausztráliát meg ne nézd! 160 percnyi tömény 0!"
Kb olyan stílusban reagáltam le, amellyel te is... Nagyon kikeszit amikor valaki igy fejti ki magat. Viszont csak most láttam, hogy el is magyaráztad miért gondoltad azt, szóval itt elnézést kerek a "harsh" megjegyzésemért. -
Ohh jaj... koszi mindenesetre. -
Én örülök, hogy tetszett neked, ezzel semmi problémám, de azért nem kéne ítélkezni. Én sem értek egyet sok ember ízlésvilágával, de ez nem azt jelenti, hogy nem hallgatom meg a véleményüket, mert attól még lehet azonos az enyémmel.
Egyébként meg nem adtam rá 0 pontot, egyszerűen nem is tudnám pontozni. -
Sephi, a privátban feltett kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mert letiltottál :) De itt alább van egy kép linkelve a sample-ből, fölötte a verzió neve, nekem is az van meg. -
Érdekes egybeesés mindenesetre.
-
ezt most leltem:
"egy hátborzongató egybeesés: Brandon Lee 28 évesen életét veszti A holló című film forgatásán, amiben egy festett képű képregényfigurát alakít. Heath Ledger 28 évesen életét veszti egy olyan film forgatása után, amiben egy festett képű képregényfigurát alakít - aki ráadásul tisztára úgy néz ki, mint a túlvilágról visszatért Eric Draven. MÁRPEDIG ÉN nem hiszek a véletlenekben."
Csak érdekesség gyanánt raktam be :) Az idézett szöveg nem tőlem van, én hiszek a véletlenekben :D -
Rise of the Footsoldier
9/10 -
Lipi1980 #43496 A Dreamcatcher könyvben tényleg sokkal jobb volt... -
Volt egy kis idom igy az unnepek alatt es megneztem egy par filmet.
Nem tudom mi vett ra, hogy megnezzem a Dreamcatchert de ez valami borzadaly. :D
4/10
Gran Torino:
7.5/10
Sajnalhatjuk, hogy Clint papa mar nem fog sok filmet csinalni illetve szerepelni bennuk a meglett kora miatt, pedig kellenek az ilyen "must see" tipusu filmek.
Eagle Eye:
6/10
Nem voltam elajulva tole, egyszer nezheto akcio-thriller, ami tele volt ellentmondasokkal es ez nem tett jot a filmnek.
The Day the Earth Stood Still:
6/10
Na ettol sem voltam elajulva, csak a cime miatt fogjak megnezni, nem pedig a minosege miatt.
Speed Racer:
4.5/10
Mar egyszer is nehezen nezheto gyerekfilm, bar az is lehet , hogy en voltam mar ehhez tul oreg es azert nem ertekeltem tobbre.
Surveillance:
6.5/10
Erdekes film, de nem ereztem benne az atutoerot es eleg lassu volt a tortenet vezetese es emiatt nem maradt benne meg a megfelelo atutoero, hogy a nezot teljes mertekben a kepernyo ele szegezze.
The Tale Of Despereaux:
7.0
Az atlagnal jobb,kicsit mas talalasu animacios mese (ugy tunik meg sem vagyok ezekhez eleg oreg :D)
A gyerekeknek biztos tetszeni fog, bar kicsit a Shrekbol akartak meriteni a keszitok es az nem igazan sikerult szerintem nekik.
The Duchess:
6/10
Tipikus noknek keszult film, az emancipacio elharcosainak, amivel allandoan bizonygatni akarjak, hogy milyen sorsot szantak regen a noknek es eleg ebbol.
Ettol a bizonygatastol viszont en mint ferfi erosen viszolygok, annak ellenere, hogy en sem ertek egyet az ilyen elnyomassal es nem egyenrangu felkent kezelessel, de ez az eroszakos nezet raeroltetes masokra, nekem megfekszi a gyomrom. -
The.Curious.Case.of.Benjamin.Button.DVDSCR.XviD-DEViSE
még nem néztem meg, de így sample alapján vállalhatónak tűnik -
Kiváló minőségű, hiánytalan formában tálalt, magyar felirattal megspékelt DVDScreener verzió van belőle, ahogy MINDEN más most/hamarosan futó nagy filmből is. 100-ig élvezhető, kb. R5-ös minőség. Ha valami kacat lenne, eszemben sem lenne megnézni, szerintem soha életemben nem néztem semmiből kamerás verziót... -
Slumdog Millionaire
Filbuzin (is) 10-ből 8 ember el volt tőle ájulva, hát én nem... Persze jó film, de hogy az év filmje, hát az szép lenne... Volt egy kis Isten városa beütése a film első felének. A vége egyszerű volt, mint a vasúti fütty, és csöpögős is... Mondjuk témából a lehető legtöbbet kihozták.
Nálam 7/10 -
A The Curious Case of Benjamin Button
10/10
Nincs mit hozzá tennem előttem már leírták páran. -
Seven Pounds
Kicsit többre számítottam én is, Boldogság nyomában sokkal jobb volt.
6/10 -
Spíler
Blöff és a Ravasz az agy összemixelve egy két új gondolattal. Volt benne egy-két jelenet, amire rámondhatom, hogy benne volt az, amiért szeretem a filmeket (legalábbis egy részét), voltak jelenetek, amik iszonyúan el voltak találva, oda voltak rakva, ki voltak találva, perfekt. Viszont a film szerintem annyira nem nagy durranás, hosszú, kicsit szétesett szerintem. Az alakítások jók benne, Mark Strong zseniális (és hasonmása Andy Garciának), a csaj meg gyönyörű (2 mp-s szexjelenet, yeah...)
Megéri megnézni, de nem egy szintű a két híres filmjével... -
8??????????
Na neeeeeeeeeeeeeeee! -
xxxpaulxxx #43487 Nézzük csak miket láttam szünetben:D
Hát voltam Miskolcon barátnőmmel... 2 film moziban:
A törvény gyilkosa:
Hát... Pacino, Deniro... rossz nem lehet:D Nem is volt... a végén meg a fordulat... visszagondolva kiszámítható volt, de akkor is röhögtem rajta egyet, hogy ilyen nincs:) 8/10
4 karácsony:
Könnyed, szórakoztató, néhol még humoros is tudott lenni:P Nem vártam túl sokat tőle, de amit igen, azt meg is kaptam 6.5/10
Aztán itthon 2 film:
Hihetetlen Hulk:
Jobb volt mint az első... sokkal... bár azért valahogy teljesen más is volt... Hulkot túl életszerűre akarták csinálni ami néhol már viccesen hatott:D A vége meg ugye folytatásszagú... jó volt, erre számítottam:) 7/10
Nagymenők:
Hát... ez valami zseniális volt... egy "újabb" olyan film, amiben egy gengszter csúcsratörését és bukását nézhetjük végig... Külön tetszett a korok váltakozása ami eléggé látványosan volt megcsinálva (jól látszódott hogy már nem a 60-as hanem 70es években vagyunk...stb)
Jó volt nagyon... a csattanón meg nagyot mosolyogtam:D 9/10
-
Mondjatok mar hol nezitek? Neten egy szar minoseget talatam... ne mondjatok, hogy azt nezitek.... az meg hianyos is. -
Sürgősen fordulj orvoshoz.
A The Curious Case of Benjamin Button az új évezred Forrest Gumpja.
Most lett vége nemrég, kérdés nélkül 10/10. -
Alternatív Eagle Eye befejezés -
"Be kind rewind" (8/10) - egy újabb Jack Black féle agymenés -
Larvin #43482 Nekem nem tetszett annyira a Benjamin Button.
A vége túlságosan "supernatural". Amíg egy szép történet volt addig lenyűgözött. A színészek játéka is tökéletes volt. A vége kiábrándító volt. Így elszúrni ezt az érdekes történetet...
A vége egyenesen baromság. A szerelem nem ilyen! Az emberi test nem ilyen! Egy gyönyörú életszagú, és emberközeli történetből mesefilmet csináltak a végére. Ráadásul hamár mesefilm, akkor hol a happyend?Egyszóval el lett rontva az egész. A film feléig azt mondanám 8/10 A vége értékelhetetlen. Mintha nem is ugyanattól az embertől származna, hanem belekontárkodott volna valaki. -
Untraceable 8/10
Elgondolkodtató. -
Australia -
Ez hianyzott. Egy remekeul oszetetett, normalis sztorival elatott film. Igem, voltak benne clichek, de legalabb nem volt benne a sok bolcs es tanulsagos parbeszed. A szereplok nagyon ott voltak, senki sem jatszotta tul a szerepet. Voltak jelenetek amiknek amugy semmi ertelme nem lenne de megis oda passzoltak. Neha egy kicsit ugy tunt, tul gyorsan haladunk de vegul megnyugtatta szivemet a meghato momentum ereje. Van egy pontja a filmnek ahol ugy ereztem mar vege lesz de meg raraktak egy lapattal igy meg tudtunk bekelni vele.
A film teljesen elvarazsolt! Nem egyszer ereztem magam mintha ott lennek en is veluk. Ugy erezem meg el tudtam volna nezni egy orat. Erdekel mi lesz veluk, nagyon megszerettem a szereploket.
Egy szo mint szaz, regota nem ereztem ilyen jol magam moziba!
Bandew, eddig sem tartottam tul sokra a film kritikaidat (no offece) de matol fogva el sem olvasom oket, ha nem haragszol. Erre a filmre 0-at adni es arra meg.... na mind1. -
Ha rémes lett volna, még az is jobb lett volna, mert akkor már legalább "valami". De ez egy nagy semmi!
Hihetetlen volt egyébként, 4-en mentünk el megnézni és olyan filmeket mondtunk le emiatt, mint a Body of Lies vagy a Burn After Reading és mindezt csak azért, hogy a Corvinba menjünk.
Egyébként a film elég látványos, de a legapróbb kis érzést sem váltotta ki belőlem, pedig elvileg a filmek azért vannak. Ha egy film nagyon rossz, még az is jobban le tud kötni azzal, hogy sz@r. De ezt csak néztem-néztem, hogy terelik a csordát, hogyan lőnek el benne egy rakat halott poént, Hugh Jackman hogyan tűnik fel vagy századjára a léghatásosabb módon, rejtelmes ködből előlépve, hogy ő a terelők terelője és hogy aggódik érte minden karakter, miközben csak azt kérdezgettem magamtól: Ki a fene ez egyáltalán?
Én elhiszem, hogy valakinek ez a nagy kedvenc mozija, de hogy én semmit nem kaptam ettől a filmtől az biztos! -
Azt tudom, hogy mondja. Asszem kétszer is. SR bácsi a kézikamerás divatot majmolva, gondolom a szokásosnál is ütősebbet akart, nevezetesen hogy a hangoktól és zenéktől húdeizgi lesz majd a film. Csakhát tudta azt is, hogy hülyén venné ki magát egy kvázi dokumentumfilmben, ezért megindokolta a csajon keresztül valami mondvacsinált ürüggyel. Viszont ezzel akkor is eltávolodott a számomra félelmetesebb, dokumentarista jellegtől. -
A zenét a csaj rakta hozzá a feszültség fokozása érdekében ,mondja is az elején( vagy a végén?). Mondjuk ennek tudatában még nem lesz jobb az a film XD -
Na nekem is pont ott ment el a kedvem a filmtol!