[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Australia -
Ez hianyzott. Egy remekeul oszetetett, normalis sztorival elatott film. Igem, voltak benne clichek, de legalabb nem volt benne a sok bolcs es tanulsagos parbeszed. A szereplok nagyon ott voltak, senki sem jatszotta tul a szerepet. Voltak jelenetek amiknek amugy semmi ertelme nem lenne de megis oda passzoltak. Neha egy kicsit ugy tunt, tul gyorsan haladunk de vegul megnyugtatta szivemet a meghato momentum ereje. Van egy pontja a filmnek ahol ugy ereztem mar vege lesz de meg raraktak egy lapattal igy meg tudtunk bekelni vele.
A film teljesen elvarazsolt! Nem egyszer ereztem magam mintha ott lennek en is veluk. Ugy erezem meg el tudtam volna nezni egy orat. Erdekel mi lesz veluk, nagyon megszerettem a szereploket.
Egy szo mint szaz, regota nem ereztem ilyen jol magam moziba!
Bandew, eddig sem tartottam tul sokra a film kritikaidat (no offece) de matol fogva el sem olvasom oket, ha nem haragszol. Erre a filmre 0-at adni es arra meg.... na mind1.