1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Ha rémes lett volna, még az is jobb lett volna, mert akkor már legalább "valami". De ez egy nagy semmi!
    Hihetetlen volt egyébként, 4-en mentünk el megnézni és olyan filmeket mondtunk le emiatt, mint a Body of Lies vagy a Burn After Reading és mindezt csak azért, hogy a Corvinba menjünk.
    Egyébként a film elég látványos, de a legapróbb kis érzést sem váltotta ki belőlem, pedig elvileg a filmek azért vannak. Ha egy film nagyon rossz, még az is jobban le tud kötni azzal, hogy sz@r. De ezt csak néztem-néztem, hogy terelik a csordát, hogyan lőnek el benne egy rakat halott poént, Hugh Jackman hogyan tűnik fel vagy századjára a léghatásosabb módon, rejtelmes ködből előlépve, hogy ő a terelők terelője és hogy aggódik érte minden karakter, miközben csak azt kérdezgettem magamtól: Ki a fene ez egyáltalán?
    Én elhiszem, hogy valakinek ez a nagy kedvenc mozija, de hogy én semmit nem kaptam ettől a filmtől az biztos!