[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Volt egy kis idom igy az unnepek alatt es megneztem egy par filmet.
Nem tudom mi vett ra, hogy megnezzem a Dreamcatchert de ez valami borzadaly. :D
4/10
Gran Torino:
7.5/10
Sajnalhatjuk, hogy Clint papa mar nem fog sok filmet csinalni illetve szerepelni bennuk a meglett kora miatt, pedig kellenek az ilyen "must see" tipusu filmek.
Eagle Eye:
6/10
Nem voltam elajulva tole, egyszer nezheto akcio-thriller, ami tele volt ellentmondasokkal es ez nem tett jot a filmnek.
The Day the Earth Stood Still:
6/10
Na ettol sem voltam elajulva, csak a cime miatt fogjak megnezni, nem pedig a minosege miatt.
Speed Racer:
4.5/10
Mar egyszer is nehezen nezheto gyerekfilm, bar az is lehet , hogy en voltam mar ehhez tul oreg es azert nem ertekeltem tobbre.
Surveillance:
6.5/10
Erdekes film, de nem ereztem benne az atutoerot es eleg lassu volt a tortenet vezetese es emiatt nem maradt benne meg a megfelelo atutoero, hogy a nezot teljes mertekben a kepernyo ele szegezze.
The Tale Of Despereaux:
7.0
Az atlagnal jobb,kicsit mas talalasu animacios mese (ugy tunik meg sem vagyok ezekhez eleg oreg :D)
A gyerekeknek biztos tetszeni fog, bar kicsit a Shrekbol akartak meriteni a keszitok es az nem igazan sikerult szerintem nekik.
The Duchess:
6/10
Tipikus noknek keszult film, az emancipacio elharcosainak, amivel allandoan bizonygatni akarjak, hogy milyen sorsot szantak regen a noknek es eleg ebbol.
Ettol a bizonygatastol viszont en mint ferfi erosen viszolygok, annak ellenere, hogy en sem ertek egyet az ilyen elnyomassal es nem egyenrangu felkent kezelessel, de ez az eroszakos nezet raeroltetes masokra, nekem megfekszi a gyomrom.