106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-

Nekem is tetszenek a transzformers részek, nem értem másnak mi baja vele, nem kis munka volt az hogy ilyen robotokat képernyőre hozzanak, meg amikor összeborul az egész város, igaz az 1 jobb volt, de nekem ez is bejött, jahh meg persze nem úgy kell nekiülni mint egy drámának... -
vg #65137 Számomra furcsa amiket irkálsz. Nem tűnt fel, hogy ez egy mese? Tudod, Maci Laci vagy Piroska És A Farkas. Mese. Kitaláció, nincs benne értelem. Nem is kell. Beülsz a moziba, és pár órára elengeded az agyad. Őszintén, mi a ráknak kellett volna, hogy bármilyen értelme legyen, mikor alapból egy űrből jött robot-élőlények (akik kocsivá tudnak átalakulni) harcáról szól a film? Válaszolj már erre kérlek. Én mit nem adtam volna, ha én gyerekkoromban ilyen filmeket láthatok, ráadásul 3D-ben!?? Felnőtt fejjel teljesen más. Nyilván azért vagy ilyen frusztrált, mert vacak az életed, semmi sem jön össze, tele vagy stresszel, és már arra sem vagy képes, hogy élvezzél egy vacak mesét. (nem személyeskedés) -
Sztem szigorúan a realitás talaján maradva a TF3 nem ér 4 pontnál tobbet. Az a fostalicska, értelme semmi 2. rész volt max 3 pontos, ez a rész annál egy hangyafasznyival jobb.
Gyakorlatilag a 2. és 3. részek nem más mint Bay akció/robbantós-videoklippjei, amibe beleizzadt valami osszefuggéstelen, ellentmondásokkal teli (nem fizikai, hanem torténetbeli ellentmondásokra gondolok, a fizika nyilván nem kérheto számon ebben a kategóriában) "torténetet", ami kizárólag 10 éven alattiaknak nem nyitja ki a bicskát a zsebében.
Az említett Megashark és társai simán 1-2 pontosak, ezek a moslékok csakis a rájuk koltott pézbol megengedheto látványelemek miatt "érnek" 1-2 ponttal tobbet, amugy ugyan azt nyújtanák.
Magyarán: a kozepes alatt jócskán -
*Majd ami ezekutan jott mar nezheto, eleg jo volt*
upsz, lentebb felcserelodtek a szavak. -
Normalis keretek kozt akkor elbeszlgethenenk, hogy kit mennyire gondolkodtatott el a film. Es pontosan, min is gondolkoztal el?
Most NEM bunkoskodni akarok!
Engem egyetlen egy dolog gondolkodtatott el: hogy akkoriban mennyi tiszteletet neveltek a fiatalokba es, hogy az jobb-e mint ahogy most nevelnek gyerekeket.
Szvsz a film semmi masrol nem szolt ANNAL a resznel.
Akit ez elgondolkoztat, az mit szolna mondjuk egy Neon Genesis Evangeliumahoz? Ami engem is orakra a fotelbe szegezett a sorozat befejezese utan, es ket hetig beszelgetni se volt kedvem senkivel. -
Mostmar be lehet fejezni a szurkalodast! Nagyon unalmas, amit csinaltok, nyissatok egy, Filmek az ertelmisegieknek topikot es ott verjetek magatokat, hogy nektek bejon a Tree of life, Drive meg a tobbi...
Nem kell Mr. magyarorszagnak lennie ahhoz, hogy a TOL ne tetszen neki. Az en velemenyem se valtozna azokrol a filmekrol ha a szomszedod lennek (majd magara erti akinek kell)
IMDB re fel lehet menni olvasgatni, hogy az emberek miket irnak a filmrol: Van aki ajnarozza, hogy OMG ubermekkorafasza film, a masik fele pedig leirja, hogy nekik nem tetszett es, hogy a nezok negyede kisetalt a 15. percnel, amin NEM lepodom meg!
Dehat ahogy itelkeztek az pont maga a Mr. magyarorszagot tukrozi!
Valakinek ez a muveszet es erre veri magat pont ugy mint ti azokra a filmekre. Es valszeg o is ugy van vele, hogyha neked ez nem OMG mekkora alkotas, akkor hulye vagy! ( Itt nyugodtan mondhatjak, hogy nem ertem, mert..... VALOBAN nem ertem, hogy ott mi tortenik, es legtobben azt fogjak mondani, hogy az valami agybeteg szulemenye)
Tree of life
Egyaltalan nem volt annyira szar. De 10/10 tol is olyan messze van mint mijamitol nyiregyhaza...
A 15. percnel en is majdnem kikapcsoltam, de tudtam, hogy kapnam a leszolasokat. Mikor a fold keletkezeset mutattak en is ugy voltam, hogy wtf? minek ez ide? Nagyon szep, sot HD GYONYORU akarcsak a Planet Earth videok... nahde ?!?! Majd ami ezekutan jott mar nezheto, volt eleg jo, de szinte alig tortenik valami. Eszmeletlen, hogy nehany embert akar egy feher papir lap is le tud nyugozni ha rajzolnak ra egy kockat es egy perfekt karikat. Ok elgondolkoznak az elet ertelmen is egy papir miatt, mig egy magamfajta hetkoznapi Csabikanak es fenyes gagyi magazinlap cover sokkal szorakoztatobb.... MIERT BAJ EZ?
Bexinho: ha nem erted a veget miert adsz ra 10/10? Ne erts felre tolem irhatsz 11/10 et is csak nem ertem miert adsz ra tokeletes pontot ha nem is erted a veget. Amugy meg aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de en se vagyok biztos benne. Szerintem amennyi nezo annyi otlet lehet a vegerol. Vagy ha mindenki mas vagja a kisujjabol, hogy mi tortent akkor valszeg ok mind nagyon egy hullamhosszon vannak....mennyorszagot jelkepezte az oceanpart, vagy pedig a sajat lelket, hogy megbekelt az apjaval es boldog azzal ami volt
latvany 9/10
zene 11/10
sztori 4/50
Transformers 3
A masodik resz se volt egy nagy szam es ettol se vartam sokat; latvanyos popcorn movie. Annak megfelelt! Talan jobb is volt mint a masodik resze. Grafikailag gyonyoru volt, tele volt akcioval. Sztori nem nyugozott le de semmi bajom nem volt a szineszekkel. Shia neha idegesitoen bepoccent, lehet SG rol van ?:D
lehuzni 5/10 alulira???????????????????? noooormalis, kerem maga noooormalis? OK! nem mondom, hogy 8-9-10/10 mert NEM, nahde maradjunk mar a realitas talajan,konyorgom!!!! Nezzetek meg egy Sharktopus filmert vagy azt a MegaShark VS Giga octopust... na azt lehet 2/10 ezni!
szerintem a film siman megvan 6-7/10 -
ZZ88 #65132 Attack the block
8.5/10
Ütős kis film, remek párosítás: lakótelepi suhancok vs űrlények. -
Tegnap megnéztem a The tree of life -ot. Hozzá kell tenni, hogy hd-ban gyönyörű volt! A mondanivalója sokszor film közben késztetettet elgondolkodásra. Magával ragadt teljesen! A párbeszédek egy a/4es lapot töltenek ki, nem többet, de ahogy az érzelmeket átadja az operatőr... pfuu... végét nem teljesen értettem. Egyszer mindenképp megnézem még.
10/10 -
Na, meg persze azért, mert még új volt(az "újdonság varázsa") plusz többen nézték meg moziban, ahol ezerszer jobban érvényesül a látvány és a hang. Nyilván tele van bődületes baromságokkal(már eleve a Transformers téma), de tisztában vagyok vele, nem is várok mást csak egy kis agykikapcsolós látványorgiát. Monitoron pont a lényeg tűnik el és ezért nem adok a T3-at monitoron néző torrentbubusok véleményére. -
De több jó agyalósat láttam eddig mint látványfilmet, de a régiek még azokból is jobbak mint a mai cgi szarságok mint pl. Terminator vagy Jurassic Park alap legalábbis nálam
nem volt még olyan látványfilm az elmúlt vagy 10évben ami után azt mondom úristen mekkora király lett ezt látnom kell még vagy 10x -
ja amúgy megnéztem ezt Drive-ot hmm... na ezt nehéz értékelni szerintem ez az elvont kategóriába tartozik megspékelve egy kis Driver-GTA feeling-el, sokan unalmasnak mondják mert akciókra számitottak az ember de nem azt kapták de ebbe nem is kell pedig elég pszichopata a csávó én is a felénél jöttem rá.
legyen egy erős 7/10
-
Pont azon elmélkedtem TF3 közben, mekkora film lehetett volna belőle, ha Nolan rendezi, Shia-t meg a többi wannabe színészt pedig szépen kiteszik. -
tree of life: 30 percnél kinyomtam/10 - ja, beletoltam, láttam, hogy itt kezdődne, de ez engem ezek után nem érdekel.
tranformers 3: a csajtól eltekintve ugyan úgy tetszett, mint a másik két rész. -
érdekes, visszaolvastam a transformers "kritikákat" a topikban és az első részért mindenki odáig volt sőt sokan "10/10" illették.
ha elvileg ennyire jó volt akkor miért baj az hogy csak a történetet szőtték tovább a többi motívum maradt ugyanaz?
az első részt láttam jómagam is amúgy, az valóban elment egy korrekt akció/kaland látványhuáhuának, a második részt ott nyomtam ki amikor a kávédaráló meg egyéb konyhai vackok elkezdtek rakétákat lődözni'
talán pont azért vagytok elfogultak (sőt nekem is tetszett az első rész) mert transformers. ceteris paribus ha más filmről lett volna szó lehet hogy egyszerű látványfilmként elkönyveljük.
egyszerű öltésekkel maximalizálták a megcélzott közönséget, mint a legutóbbi star trek movie. csak reménykedhetünk hogy a jövőben valaki előveszi a témát és hasonló alkotói szabadsággal fogják megáldani mint mondjuk nolan denevéremberét.
-
az első is elég nagy ökörség, de az még újdonság volt, Labeouf még viccesen volt a lúzer karakter, aki világot ment, a történet még új volt, a Földért folytatott csata még aránylag komolynak tűnt.
de a folytatások meg sem próbálnak újat felmutatni, ugyanazt a kurva történetet nézzük újra már harmadszor, amellett, hogy azóta mindent elbasztak benne, ami az elsőben még működött. -
Hát nem para, de valószínűleg nem szívesen fogja nézni. :D Akkor ajnálom még: 'Martyrs' , 'Mum & Dad', és az 'Orphean'. Az uccsó (magyar címe Árva) iszonyat jó film, elég para benne a kislány, érdemes megnézni mindenképp! -
ÁÁÁ, Insidious nincs szinkronnal?:( -
Pontosan ez a cél! a The Loved Ones viszont szerintem nem egy para dolog :(
Másikra rákukkantok, köszi :) -
Próbálkozzatok meg az 'Insidious'-al! De ha azt is akarod, hogy végig hozzádbújva feküdjön, és azt mondogassa, hogy "jaaaj, nem akarom látni", akkor a 'The loved ones' is erősen javaslott! :D -
Hali!
Tudnátok valami igazán befosatós filmet mondani? A lényeg az lenne, hogy barátnőm reszkessen egész éjjel :D!
De tényleg, valami IGAZÁN beszaratós kellene! -
Mindig van akinek nem tetszik. Megosztott lenne? 95-5 % arányban? és?:) Avatar egy mérföldkő a filmiparban több téren is. -
Az egész világ tuti nem, nagyon megoszlottak a vélemények... nekem pl. hatalmas csalódás volt. -
bcrics #65111 Úgy emlékszem állva Ünnepelte az egész világ a filmet, Nem kellett visszautazni 15évet.
Egyébként igen, a technika, a Multimédia a mindennapok szerves része lett, már nem kapja fel a fejét a hétköznapi ember egy hasonló Techdemora.
Hozzászoktunk.
-
Prof William #65110 Avatar.
Moziban láttam ég régebben de most a DVD/BR után jön az értékelés.
Tisztességes iparosmunka a film hibátlan látvánnyal, élvezhető jelenetekkel, jó harcokkal és hangulattal. DE semmi több... Egyáltalán nem olyan világmegváltó a CGI-T és a 3D-t átértelmező cucc mint amilyennek éreztetni szeretnék. Az ok bennünk is keresendő... Amikor kijött a Jurassic Park majdnem magunk alá élveztünk hogy mekkora már hogy a CGI dínók valóságosnak néznek ki. Amikor a Toy Story és társai először megjelentek lenyűgözött minket hol tart már a technika. AZ első 3D-filmek idején mindenki tódult hogy átélhesse ezt az élményt. Aztán ez a csodálat lassan devalválódott. Egymást követték a jó rosszabb filmek és ma már nem hüledezünk a csúcsminőségű CGI-n hanem a film részének tekintjük és elvárjuk hogy ilyen legyen. Nem rohanunk megnézni a N+1-ik CGI animációs filmet mert bizony elég sok rossz is kijött már köz. A 3D dömpingre is ez az igaz. Nem akkora nagy plusz (legalábbis szerintem) a 3D hogy ezentúl minden filmet abban akarjak nézni.
Nem a film effektjei jók nem is a 3D mert már mindkettőt láttuk hanem James Cameron. Az pali még mindig tud olyan tűzt vinni a filmekbe amiért végignézi az ember és még emlékszik is rá utána egy kicsit. Nélküle egy CGI orgia lett volna amit aztán másnapra elfelejt mindenki mint pl a Final Fantasy + a többi próbálkozás. DE a film így sem más mint egy az átlagosnál sokkal nagyobb költségvetésű kalandfilm.
Pontozni nem akarom. Nagyon élveztem de semmi több. Nem lettem rajongó ( ahogy látom más se ) semmit sem éreztem olyan szupernek benne mert már megszoktam az ilyen látványt. De jó volt megnézni. 10-15 éve állva ünnepelte volna az egész világ ezt a fimet de ma már csak egy "Aha Következő!" -re futja. -
Tegnap megnéztem, és tényleg nagyon jó! 9/10 -
a transformers filmek valóban abból a szempontból kritikán aluliak, hogy a történetírok és a színészek mennyire szarnak az egészre.. ők azok akik mindigis tönkrebaszták. hihetetlen hogy 300M $-os költésvetésből nem futi igényes forgatókönyvírókra és színészekre pedig ez egy nagyon jó franchise lehetne, de így csak tucatpopcorn filmek -
Én moziba néztem háromdélybe, szörnyű volt hiába a sok "csodás" effekt, főszereplő gyerek az egyetlen aki letesz az asztalra, a többi nagy nulla, a sztorit is elbénázták. Pedig az első rész milyen jó volt... -
Transformers 3
Ez a film egyszerűen VÁLLALHATATLAN! Nem hiszem el, hogy a 2. rész után még tudtak lejjebb süllyedni. A sztori, a karakterek, a párbeszédek egyszerűen nevetségesek. Annyira kidolgozatlan, és komolytalan az egész, hogy megőrülök. 2,5 óra nyers cgi lett a pofám elé baszva, és kb. ennyi a film. A 2. rész összes létező hibáját szépen átültették a 3.-ba, többek között a sztori elkomédiázását, és a totál nonszensz transzformesz "karaktereket" beleértve. Kérem, itt ősz hajú, bajszos-szemüveges, pösze-köpködős, kutyafejű, dagadt robotok harcolnak az emberiséggel!!! I can't believe it!
Hogy a szarba vegyem így komolyan a filmet? Azonkívül a több száz csillió-millió dolláros költségvetésből egy darab értelmes robbanás nem került ki, ilyen 40-50 éves szikra és füstcsóvás tűzijáték effekttel van tele az összes jelenet(bár ez mindegyik részre igaz, azt hittem itt majd bedurvulnak...tévedtem).
Nem tudom terveznek-e még folytatást, de én ezzel lezártam ezt a sorozatot(legalábbis amíg Baynek akármilyen köze lesz hozzá).
2/10 -
Drive felirat valakinek? Én nem találok sehol. -
Majmoknak a bolyója vaze-> ez szar. Majdnem nézhetetlen, de csak majdnem. -
Drive újranézve, kétszer.
Az első fele abszolút a felvezetésé, volt időm és alkalmam megfigyelni a miérteket. Miért tartanak ki annyi meg annyi jelenetet tovább, mint egy közönségfilmben? Időt adnak a nézőnek, hogy átélje a pillanatot, hogy megfordulhasson a fejében, mit érezhet a szereplő. Olyasmi ez, ami akármilyen más film esetében fel sem merül, vagy a szádba rágják, vagy nem is számít semmit. Ez a felfedezés a film legnagyobb ereje! Olyan élményt ad ezáltal a nézőnek, amivel teljesen bevonja az eseményekbe, a mozi része leszel, nélküled nem is működik a film! A beleélés és a szereplők iránti kíváncsiság nélkül a film csak egy lassú akciófilm, vagy bármi, aminek itt hívtátok.
Most egy darabig nem nézem meg elejétől a végéig, hagyom érni, hátha még így filmen kívül is összeáll bennem valami.
A liftes rész olyan, mint valami álomjelenet, hihetetlen erő van benne, keserűség és düh. Szétreped a vászon/monitor/képernyő... Nem tudom, mikor láttam ilyet utoljára, talán a Miami Vice utolsó jelenetében. -
Ez a Transformers szinkron annyiszor felkqrja az agyamat, ahányszor meghallom :c -
Industrial Light & Magic bemutatófilm 3 aka Tranformers - Dark of the Moon
hányok a szériától, papírmasé karakterek szaladgálnak egy összevisszaságban, balfasz történet, szar színészek, semmittelen akciók
namost, az utolsó 1 órányi gyakásért megérte megcsinálni/megnézni ezeket a filmeket! ílyen voltam 60 percig:
ez már tényleg epikus volt, nincs hiányérzetem (igen, komolyan gondolom, hogy az előző kettő filmben ez nem volt meg)
mindig is azt tartottam a legszarabbnak a szériában, hogy minden harc tök irreleváns, súlytalan (a "történetről" inkább ne beszéljünk): az emberek csak karcolgatják a robotokat, akik néha ütik-verik egymást nulla sérüléssel, néha meg 1 cseszett lövés/vágás elég és széthullik a másik
ezért a legjobb jelent az volt, amikor a mesterlövész-demoman-marine triumvirátus bemutatta, hogy igenis érnek valamit az emberek is, nem csak céltáblák
jöhet a reboot egy jó író-rendező párostól -
gombabácsi #65100 super 8
5/10
taken
9/10 - ez bizony jó film :) -
gombabácsi #65099 green lantern
2/10
szuperhősfilm viszonylatban:
3/10
:) -
Förtelmes főnökök
Voltak jó poénok, de nem kapkodtam a levegőt a röhögéstől. A sztori is elég abszurd, de betudom a műfajnak, viszont mint film, semmi emlékezeteset nem nyújtott.
5/10 -
Green Lantern
8/10 -
hapi #65096 all=old
-
hapi #65095 Na megnéztem a Drive-ot és teljesen jó film. Nem kell itt senkit ijesztgetni a No coutry for all man-nel.
Nyugodtan megnézheti bárki, csak legyen felkészülve hogy ez művészfilm de a legjobb abból a fajtából.
Nincs elhúzva, 90 perc az egész, abszolút nézhető persze nem az agyatlan átlag pláza magyarnak, hanem aki szereti a "filmet".
Nálam 10/7 ha lett volna még 1-2 liftes jelenet szintű cucc benne akkor simán 8. -
C7 #65094 Üdv! Nem tudom, idevaló-e, de eszembe jutott egy film, amiből csak egy részletet láttam, és érdekelne, mi lehetett az. Annyit láttam, hogy egy nő valami tudományos szervezetnél volt állásinterjún, eget-földet felajánlottak neki azzal a feltétellel, hogy senkinek nem beszél arról, amit lát, és pl a csávókám mutatott neki egy üvegfal mögött egy élő Archaeopteryx példányt. Melyik film lehetett ez? Esetleg valamelyik Jurassic Park?