1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    érdekes, visszaolvastam a transformers "kritikákat" a topikban és az első részért mindenki odáig volt sőt sokan "10/10" illették.

ha elvileg ennyire jó volt akkor miért baj az hogy csak a történetet szőtték tovább a többi motívum maradt ugyanaz?

az első részt láttam jómagam is amúgy, az valóban elment egy korrekt akció/kaland látványhuáhuának, a második részt ott nyomtam ki amikor a kávédaráló meg egyéb konyhai vackok elkezdtek rakétákat lődözni'

talán pont azért vagytok elfogultak (sőt nekem is tetszett az első rész) mert transformers. ceteris paribus ha más filmről lett volna szó lehet hogy egyszerű látványfilmként elkönyveljük.

egyszerű öltésekkel maximalizálták a megcélzott közönséget, mint a legutóbbi star trek movie. csak reménykedhetünk hogy a jövőben valaki előveszi a témát és hasonló alkotói szabadsággal fogják megáldani mint mondjuk nolan denevéremberét.