1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Transformers 3

Ez a film egyszerűen VÁLLALHATATLAN! Nem hiszem el, hogy a 2. rész után még tudtak lejjebb süllyedni. A sztori, a karakterek, a párbeszédek egyszerűen nevetségesek. Annyira kidolgozatlan, és komolytalan az egész, hogy megőrülök. 2,5 óra nyers cgi lett a pofám elé baszva, és kb. ennyi a film. A 2. rész összes létező hibáját szépen átültették a 3.-ba, többek között a sztori elkomédiázását, és a totál nonszensz transzformesz "karaktereket" beleértve. Kérem, itt ősz hajú, bajszos-szemüveges, pösze-köpködős, kutyafejű, dagadt robotok harcolnak az emberiséggel!!! I can't believe it! Hogy a szarba vegyem így komolyan a filmet? Azonkívül a több száz csillió-millió dolláros költségvetésből egy darab értelmes robbanás nem került ki, ilyen 40-50 éves szikra és füstcsóvás tűzijáték effekttel van tele az összes jelenet(bár ez mindegyik részre igaz, azt hittem itt majd bedurvulnak...tévedtem).
    Nem tudom terveznek-e még folytatást, de én ezzel lezártam ezt a sorozatot(legalábbis amíg Baynek akármilyen köze lesz hozzá).
    2/10