1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Mostmar be lehet fejezni a szurkalodast! Nagyon unalmas, amit csinaltok, nyissatok egy, Filmek az ertelmisegieknek topikot es ott verjetek magatokat, hogy nektek bejon a Tree of life, Drive meg a tobbi...
    Nem kell Mr. magyarorszagnak lennie ahhoz, hogy a TOL ne tetszen neki. Az en velemenyem se valtozna azokrol a filmekrol ha a szomszedod lennek (majd magara erti akinek kell)

IMDB re fel lehet menni olvasgatni, hogy az emberek miket irnak a filmrol: Van aki ajnarozza, hogy OMG ubermekkorafasza film, a masik fele pedig leirja, hogy nekik nem tetszett es, hogy a nezok negyede kisetalt a 15. percnel, amin NEM lepodom meg!
    Dehat ahogy itelkeztek az pont maga a Mr. magyarorszagot tukrozi!

Valakinek ez a muveszet es erre veri magat pont ugy mint ti azokra a filmekre. Es valszeg o is ugy van vele, hogyha neked ez nem OMG mekkora alkotas, akkor hulye vagy! ( Itt nyugodtan mondhatjak, hogy nem ertem, mert..... VALOBAN nem ertem, hogy ott mi tortenik, es legtobben azt fogjak mondani, hogy az valami agybeteg szulemenye)

Tree of life

Egyaltalan nem volt annyira szar. De 10/10 tol is olyan messze van mint mijamitol nyiregyhaza...
    A 15. percnel en is majdnem kikapcsoltam, de tudtam, hogy kapnam a leszolasokat. Mikor a fold keletkezeset mutattak en is ugy voltam, hogy wtf? minek ez ide? Nagyon szep, sot HD GYONYORU akarcsak a Planet Earth videok... nahde ?!?! Majd ami ezekutan jott mar nezheto, volt eleg jo, de szinte alig tortenik valami. Eszmeletlen, hogy nehany embert akar egy feher papir lap is le tud nyugozni ha rajzolnak ra egy kockat es egy perfekt karikat. Ok elgondolkoznak az elet ertelmen is egy papir miatt, mig egy magamfajta hetkoznapi Csabikanak es fenyes gagyi magazinlap cover sokkal szorakoztatobb.... MIERT BAJ EZ?

Bexinho: ha nem erted a veget miert adsz ra 10/10? Ne erts felre tolem irhatsz 11/10 et is csak nem ertem miert adsz ra tokeletes pontot ha nem is erted a veget. Amugy meg a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mennyorszagot jelkepezte az oceanpart, vagy pedig a sajat lelket, hogy megbekelt az apjaval es boldog azzal ami volt
    de en se vagyok biztos benne. Szerintem amennyi nezo annyi otlet lehet a vegerol. Vagy ha mindenki mas vagja a kisujjabol, hogy mi tortent akkor valszeg ok mind nagyon egy hullamhosszon vannak....
    latvany 9/10
    zene 11/10
    sztori 4/50

Transformers 3

A masodik resz se volt egy nagy szam es ettol se vartam sokat; latvanyos popcorn movie. Annak megfelelt! Talan jobb is volt mint a masodik resze. Grafikailag gyonyoru volt, tele volt akcioval. Sztori nem nyugozott le de semmi bajom nem volt a szineszekkel. Shia neha idegesitoen bepoccent, lehet SG rol van ?:D
    lehuzni 5/10 alulira???????????????????? noooormalis, kerem maga noooormalis? OK! nem mondom, hogy 8-9-10/10 mert NEM, nahde maradjunk mar a realitas talajan,konyorgom!!!! Nezzetek meg egy Sharktopus filmert vagy azt a MegaShark VS Giga octopust... na azt lehet 2/10 ezni!
    szerintem a film siman megvan 6-7/10