13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
qper #2732 PSP gigapack-otkeresek megvételre!!!!
Ha a eladó PSP-d itthon vásárolt, számlás+garileveles, egy-két hónaposnál nem régebbi, mindenféle karc-, pixelhiba-, és sérülésmentes (azaz nagyon vigyáztál rá, és óvtad a széltől is ;), továbbá a gigapack összes kütyüje megvan a dobozzal együtt, akkor Te vagy az én emberem mert ebben az esetben a gépedet reális áron megvásárolnám :)
Korrekt és reális árajánlatoddal privizz rám légyszíves!
Üdv!
qper -
turho #2731 Keresek FEJHIBÁS PS2-t amelyben khs-400C fej van. Rendelkezem egy vadonatúj fejjelm, de tönkrement a v3-as ps2-m alaplapja. Mielőtt valaki privizne, eladó-e a fej: pult alól a Sony Hungáriától szereztem 15 ezer ft-ért. -
#2730 Nah sracok, enmeg keresek PAL V10 PS2 alaplapot... GH-026os alaplap(lezer vezerlo elektronikam: KHS-400C) talaltam egy angol oldalt, csak baromi draga :CCCC (amcsi oldalakon olcso, csakhat azok NTSCs lapok, nekem jobb lenne a PAL) -
#2729 Nekem nem kell, mert nincs ps2-őm. -
#2728 Hello keresnén Ring of Red nevü EREDETI játékot PS2 re.....ha valakinek nem kell szoljon........ -
#2727 Hello elado egy Fifa Street (nem platinum) meg egy Socom 2 (platinum). Mind ketto zsir uj eredeti, !egyszersem! hasznalt, de a folia nincs rajta.
A Fifa Street 4000huf a Socom 3500huf-ert elviheto. Akit erdekel az privi. -
#2726 Mennyi most legolcsóbban a Metroid Prime 2: ECHOES? -
#2725 ez mar nem vicc, te is jol tudod -.- -
turho #2724 Gameboy color Marios és úrhajós játékokat illetve hasonló akció-platform gammákat keresek, baráti áron. -
mudkip #2723 hay engem az 1 GIGÁS kártya érdekelne az mennnyi?? -
#2722 Én vagyok a hülye, hogy leállok viccelődni! -
#2721 Ne húzd fel magad! Csak egyszerűen ugrálj át a hozzászólásain, ha rossz hatással van rád. -
#2720 most komolyan bannoltatni akarod magadat??? ultraszanalmas vagy eskuszom... ertelmi szinvonalad verdesi a nagycsoportos ovoda szintjet... es akkor meg finoman is fogalmaztam... -
#2719 Asszem a gyerek kiérdemelt egy atyai pofont :) -
#2718 És ki mondta, hogy be is tartom azt? -
#2717 ugye megigertel valamit...
eskuszom anyja-hulye gyerek style -
tomworf #2716 Még mindíg a primalt keresem ps2-re.Hiába rendeltem meg,mégsem volt.Aki tud segítsen.Köszi.
-
#2715 Eladó 2 psp-játék:
F1 Grand Prix - 6500 Ft
Tony Hawks Underground 2 Remix - 7500Ft
Mindkettő európai változat. -
JiBBeRiSH #2714 Sony PSP-re eladó: Lumines, Hot Shots Golf (Everybodies Golf). Esetleg Gamecube-os játékokra csere. -
#2713 De kár, hogy lemaradtam róla, pedig szívesen füztem volna hozzá kommentet.
Édes Istenem, mikor lesz ennyi pénzem!!! -
#2712 Ment a privát, elnézést tudom, hogy látja. De biztos akarok lenni benne.
-
#2711 inkabb csekkold meg ezt a site-ot enyhen vannak ZSIR uj jatekok 3Kert... szal... -
#2710 Elküldtem a számát privátba! -
#2709 Syabica: Hát nem éppen 230-250 a pk...
Bongeszo: Ha holnap feljön megkapja annyiért.
-
#2708 beszéltem vele telefonon és ha odaadod 5k-ba akkor felmegy érte Pestre!
? -
syabica #2707 és akkor megtakarítjátok azt a 230-250 Ft -ot amit az utánvételért kellene fizetni -
#2706 megadom privátba a telefonszámát és megbeszélitek, oké? -
#2705 Hát úgy bocs nem, de ha adok egy bankszámlaszámot. S utalja a pénzt, ahogy megérkezik én küldöm neki költség mentesen.
-
#2704 Oké szolni fogok! -
#2703 Egyik haveromat érdekli, ha elküldöd neki Tatára postán és 6k-ba belefér a postaköltség is! -
syabica #2702 ha lesz valami gc-os játékod amit eladnál, szóljál már nekem légyszíves :) -
Balintka1 #2701 Gratulálok hozzá :). Én is azt fogom megvenni, nem küszködök itt a használt game-ekkel ilyen áron. -
#2700 Még mindig:
Gamecube :
Super Mario Strikers - 6k. -
syabica #2699 ja azóta sem láttam :) -
#2698 jó áron, nagyon jó áron...
de multkor te is majdnem elhalásztál előlem pár jó gammát olcsón, csak eltűnt a gyerek! -
#2697 Sziasztok!
Elado Sony PSP az egyre ritkább 1.5!-ös firmwareval felvértezve. A készülék tökéletesen hibátlan állapotban van. Mindössze két pixelhája van, amivel majdnem mindegyik Magyarországon kapható PSP rendelkezik, csak a legtöbben eladó nem valja be. Megnyugtathatok mindenkit, hogy észrevehetetlen a pixelhiba.
A készüléket BOLTI garanciával adom, nem holmi "1 hónap személyes garanciát vállalok rá" félét.
A csomag az alapgépen túl eme finomságokat tartalmazza:
+Eredeti jatekok (Ridge Racer, Colin McRae Rally 2005, Midnight Club 3, NFS Most Wanted) mind sajat kezikonyvével együtt.
+1GB Memory stick Pro Duo
+SpiderMan 2 UMD film
+BRANDO kepernyovedo folival
+Logitech Playgear Pocket vedotok.
+DVD telis-tele jatékokkal
Irjatok bizalommal. Keresre kepet is kuldok. Udv. -
syabica #2696 inkább azt mondd el mennyiért vetted azt a négy gamét fathertől, (az orrom elől) az x-es oldalon :)) -
#2695 Nekem ma jött meg! mármint a killer7, alig várom, hogy hazaérjek azt kipróbáljam!:D -
#2694 Még senki nem fikázott, csak közeli állapot volt...
Amúgy nézd meg a topic címét, aztán szerintem írj árakat mert lassan kezd komolytalan lenni, és a végén azt fogjuk gondolni, hogy nincsenek is játékaid! -
JiBBeRiSH #2693 Akkor olvasgass még, mert volt ott jobb ajánlat is.:]