13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• qper
    PSP gigapack-otkeresek megvételre!!!!

Ha a eladó PSP-d itthon vásárolt, számlás+garileveles, egy-két hónaposnál nem régebbi, mindenféle karc-, pixelhiba-, és sérülésmentes (azaz nagyon vigyáztál rá, és óvtad a széltől is ;), továbbá a gigapack összes kütyüje megvan a dobozzal együtt, akkor Te vagy az én emberem mert ebben az esetben a gépedet reális áron megvásárolnám :)

Korrekt és reális árajánlatoddal privizz rám légyszíves!

Üdv!

qper
  • turho
    Keresek FEJHIBÁS PS2-t amelyben khs-400C fej van. Rendelkezem egy vadonatúj fejjelm, de tönkrement a v3-as ps2-m alaplapja. Mielőtt valaki privizne, eladó-e a fej: pult alól a Sony Hungáriától szereztem 15 ezer ft-ért.
  • Lammer
    Nah sracok, enmeg keresek PAL V10 PS2 alaplapot... GH-026os alaplap(lezer vezerlo elektronikam: KHS-400C) talaltam egy angol oldalt, csak baromi draga :CCCC (amcsi oldalakon olcso, csakhat azok NTSCs lapok, nekem jobb lenne a PAL)
  • torrente
    Nekem nem kell, mert nincs ps2-őm.
  • ronso
    Hello keresnén Ring of Red nevü EREDETI játékot PS2 re.....ha valakinek nem kell szoljon........
  • sp00n
    Hello elado egy Fifa Street (nem platinum) meg egy Socom 2 (platinum). Mind ketto zsir uj eredeti, !egyszersem! hasznalt, de a folia nincs rajta.
    A Fifa Street 4000huf a Socom 3500huf-ert elviheto. Akit erdekel az privi.
  • KILLER2
    Mennyi most legolcsóbban a Metroid Prime 2: ECHOES?
  • Lammer
    ez mar nem vicc, te is jol tudod -.-
  • turho
    Gameboy color Marios és úrhajós játékokat illetve hasonló akció-platform gammákat keresek, baráti áron.
  • mudkip
    hay engem az 1 GIGÁS kártya érdekelne az mennnyi??
  • Super Mario
    Én vagyok a hülye, hogy leállok viccelődni!
  • torrente
    Ne húzd fel magad! Csak egyszerűen ugrálj át a hozzászólásain, ha rossz hatással van rád.
  • Lammer
    most komolyan bannoltatni akarod magadat??? ultraszanalmas vagy eskuszom... ertelmi szinvonalad verdesi a nagycsoportos ovoda szintjet... es akkor meg finoman is fogalmaztam...
  • guardian hero
    Asszem a gyerek kiérdemelt egy atyai pofont :)
  • Super Mario
    És ki mondta, hogy be is tartom azt?
  • Lammer
    ugye megigertel valamit...

eskuszom anyja-hulye gyerek style
  • tomworf
    Még mindíg a primalt keresem ps2-re.Hiába rendeltem meg,mégsem volt.Aki tud segítsen.Köszi.
  • torrente
    Eladó 2 psp-játék:
    F1 Grand Prix - 6500 Ft
    Tony Hawks Underground 2 Remix - 7500Ft
    Mindkettő európai változat.
  • JiBBeRiSH
    Sony PSP-re eladó: Lumines, Hot Shots Golf (Everybodies Golf). Esetleg Gamecube-os játékokra csere.
  • Super Mario
    De kár, hogy lemaradtam róla, pedig szívesen füztem volna hozzá kommentet.
    Édes Istenem, mikor lesz ennyi pénzem!!!
  • Kaplan
    Ment a privát, elnézést tudom, hogy látja. De biztos akarok lenni benne.
  • Lammer
    inkabb csekkold meg ezt a site-ot enyhen vannak ZSIR uj jatekok 3Kert... szal...
    Elküldtem a számát privátba!
  • Kaplan
    Syabica: Hát nem éppen 230-250 a pk...
    Bongeszo: Ha holnap feljön megkapja annyiért.
    beszéltem vele telefonon és ha odaadod 5k-ba akkor felmegy érte Pestre!
    ?
  • syabica
    és akkor megtakarítjátok azt a 230-250 Ft -ot amit az utánvételért kellene fizetni
    megadom privátba a telefonszámát és megbeszélitek, oké?
  • Kaplan
    Hát úgy bocs nem, de ha adok egy bankszámlaszámot. S utalja a pénzt, ahogy megérkezik én küldöm neki költség mentesen.
    Oké szolni fogok!
    Egyik haveromat érdekli, ha elküldöd neki Tatára postán és 6k-ba belefér a postaköltség is!
  • syabica
    ha lesz valami gc-os játékod amit eladnál, szóljál már nekem légyszíves :)
  • Balintka1
    Gratulálok hozzá :). Én is azt fogom megvenni, nem küszködök itt a használt game-ekkel ilyen áron.
  • Kaplan
    Még mindig:

Gamecube :

Super Mario Strikers - 6k.
  • syabica
    ja azóta sem láttam :)
    jó áron, nagyon jó áron...
    de multkor te is majdnem elhalásztál előlem pár jó gammát olcsón, csak eltűnt a gyerek!
  • kzalaba
    Sziasztok!
    Elado Sony PSP az egyre ritkább 1.5!-ös firmwareval felvértezve. A készülék tökéletesen hibátlan állapotban van. Mindössze két pixelhája van, amivel majdnem mindegyik Magyarországon kapható PSP rendelkezik, csak a legtöbben eladó nem valja be. Megnyugtathatok mindenkit, hogy észrevehetetlen a pixelhiba.
    A készüléket BOLTI garanciával adom, nem holmi "1 hónap személyes garanciát vállalok rá" félét.
    A csomag az alapgépen túl eme finomságokat tartalmazza:
    +Eredeti jatekok (Ridge Racer, Colin McRae Rally 2005, Midnight Club 3, NFS Most Wanted) mind sajat kezikonyvével együtt.
    +1GB Memory stick Pro Duo
    +SpiderMan 2 UMD film
    +BRANDO kepernyovedo folival
    +Logitech Playgear Pocket vedotok.
    +DVD telis-tele jatékokkal
    Irjatok bizalommal. Keresre kepet is kuldok. Udv.
  • syabica
    inkább azt mondd el mennyiért vetted azt a négy gamét fathertől, (az orrom elől) az x-es oldalon :))
    Nekem ma jött meg! mármint a killer7, alig várom, hogy hazaérjek azt kipróbáljam!:D
    Még senki nem fikázott, csak közeli állapot volt...
    Amúgy nézd meg a topic címét, aztán szerintem írj árakat mert lassan kezd komolytalan lenni, és a végén azt fogjuk gondolni, hogy nincsenek is játékaid!
  • JiBBeRiSH
    Akkor olvasgass még, mert volt ott jobb ajánlat is.:]