3672
Gothic 1
-
#3472 magyarosítással játszol?? -
#3471 hali...
a kov a gondom,s nagyon frusztralo
3.fejezet: az ork temetoben amikor megvan a 2 darab pergament....a guru nem jon velem be abba a helyisegbe ahol a 4 oszlop koze kell allni,s elmormolni a teleport spellt.....eleve nem jon be,,,azaz kinn all s miutan lenyomtam vele minden dialogust,,,,pont.....ergo megakad a game...
ha kihozom az orkokat nem segit se o sem a masik elve maradt templomos,,elnézik a harcot,,allnak,,ha minden ork halott...akkoris csend van,,,,
regen vegigjatszottam ezt,,,de emlexem: bejott velem,,,s rendben mentek a dolgok,,,
kerem segitsetek...koszi -
Deathstorm676 #3470 Most már mind1 sikerült megoldani -
Deathstorm676 #3469 Röviden leírva a problémámat nem működik a játék. Win 7-em van és ahogy eddig a neten olvastam az a probléma már mindent megpróbáltam amit találtam de nem nagyon sikerült még elindítani. Legutolsó próbálkozásom az volt hogy csináltam egy virtual pc-t és felraktam a win xp-t. Hát ott se működött jobban. Ott amikor elindul a játék már a halas intro is elég furcsán néz ki de utána meg sötét lesz a képernyő szól a zene és a játék meg befagy. Bármilyen ötletet szívesen várok. -
#3468 Na lassan csak végigviszem. Kéne egy mod:D Az életitalok helyett HELL lenne, a mana italok helyén meg pepsi.
Illetve az orkok modeljét kicserélni emberekére, csak a bőrük sötét lenne. Így lennének azok igazi "orkok". -
#3467 nah most a templomba vagyok kinyirtam már 3 sámánt, most járok ott, ahol van egy terem, amin látszódik hogy hegyes tüskék csapódnak fel, ha belelövök egy nyilat egy gombra. ott volt egy templomos azt így nyirtam ki, hogy becsaptam, gyorsan ki, nyilaztam és meghalt.
de kinyitottam egy ajtót ahol kijött 2 szörny meg egy ujabb templomos, a szörnyeket elintéztem, de a templomost nem tudom a tüskés terem meg már nem működik:( -
#3466 urshak most hirtelen nem tudom hol található, talán az ork falu határánál van, ha az ulumulu-t használatba teszed és úgy mész be a faluba akkor nem támadnak az orkok. -
#3465 urshakot hol lelem? mert elvileg van nálam ulumulu, de a romnál nem találom őt, ha megorkvárosba megyek, egyből kinyírnak, áh:( -
#3464 arra van alami ötlet hogy az inktrot, céglogot, stb videókat miért nem játsza le? mewg mostanába minden loadingnál lefagy. -
#3463 én azokat sztem már régesrég felvettem mind, és el is adtam :S akkor küldetésnek nekikezdhetek, nem kell mimást csinálnom? -
rosti #3462 AZT a szobát nevezik könnyvtárnak ahol a csarnokban varázsolgat a nemtom milyen nevű mágus aki téged vízmágussá avnzsál ,na szoval tölle balra lesz és az asztal roskadásik könnyvekel azt mind felveheted és elolvashatod büntetlenül ,vagyis nem támadnak meg a zsoldosok.Ezekből a könyvekböl rájösz a szörnyek gyenge pontjaira ami Zardakszt védik. -
#3461 most sjárok a xardas fejezet előtt, megkértek hogy könyvtárba nézzek szét, de nem találtam ott semmit, mit csináljak? vagy nem is az a könyvtár?:D -
#3460 kajak annyi a bug ebbe, hogy ha végigivszem, ujrakezdem, egyből csittel feltuningolom magam és kinyírok mindenkit:D -
#3459 megnyitod a karakterlapot, és begépeled, hogy MARVIN. beléptél a teszt módba. ha ilyenkor K billentyűt nyomsz, 1-2 métert előre teleportál a kari. kilépni a teszt módból ugyanígy lehet, csak MARVIN helyett azt kell beütni, hogy 42
rég játszottam, ha rosszul emlékszem, akkor bocs. -
#3458 Lementem most a várnál a pincékbe, ott volt egy kar, meghúztam, majd mentettem hogy kinyirom az őrt, hogy kiniyssam az ajtókat, de nem lehetett egyiket se, mennék vissza de ott egy rács, és nincs régebbi mentgésem. Valami Wallhack, átjárás a falon nincs? vagy hogy tudok kijutni?:D -
#3457 jah:D akkor jó -
#3456 Thorus tanítja a kétkezes fegyverhasználatot, de csak ha már beálltál hozzá őrnek, és már megvan az egykezes mindkét szintje. Egyébként az ork kalapács egykezes fegyver. -
#3455 Gondolom a z ork kalapács kétkezes fegyver. ilyet hol lehet tanulni? mert sehol se találok, elvielg Thorusnál lehet, de csak erőt meg ügyességet, kétkezes fegyvert nem, a szektánál lehetne még elvileg, de nem szektás vagyok hanem RT-os.
Help. -
#3454 Lehet ércet bányászni, vagy csak az dísz? mer pénzt azt nem ad:D -
#3453 rájöttem, magyaritast kell leszedni. van még ilyen küldetés , ahol ezt kell csinálnom, csak hogy tudjam, nem én vagyok hülye hogy elakadtam?:D -
#3452 az bug, vagy miért van, hogy pl a bányába is, elcsalnám az őrt a raktárban, mondom neki hogy Ian meg nemtudo ki húst zabálnak, monjda hogy megy ő is, de persze ott marad és nem tudom feltörni a ládákat hogy ki ne nyírna. a küldetések közt meg ott van hogy sikerült elcsalni. fail -
gyonax #3451 Előző oldalon van egy modajánló és fölötte pár hsz-szel még plusz leírás(by me) ha kérdésed van vele kapcsolatban, akkor kérdezz, nem emlékszem hogy magyarítás kompatibilitást írtam-e a modokhoz.... -
#3450 Amúgy milyen modot érdemes feltenni ami kompatibilis a magyarirassal -
#3449 -
rosti #3448 ÁÁÁ köszi éeszre se vettem amugy a magyar se nagyon megy szal megvárom a havert azt majd ő lefotditja -
Zóanagyvarázsló #3447 Annyira nem megy a német, hogy fel sem ismered, hogy a linken angolul van leírva? -
rosti #3446 Köce, de übermejcsül nem értek. -
gyonax #3445 Igen le van írva az oldalon... -
rosti #3444 Lehet tudni,hogy ez mit javít. -
gyonax #3443 Akit érdekel: Gothic 1 Community Patch -
W B #3442 azóta a Gothic2-t csinálják multiban :p -
gyonax #3441 Én emg ha jól tudom le is állt a project :D -
#3440 Ideje volt már elkezdeni egy ilyen projectet... -
W B #3439 ja... ha jól tudom lengyelek készítik. még nagyon béta. -
#3438 jól átom hogy ez multi??!!!!!Link -
storm2000 #3437 Melyikkel? És hol van? -
gyonax #3436 Cheattel -
storm2000 #3435 Neten nézek képeket: látom az egyik csávónak nehéz őrpáncélja van ( mint Thorusnak). Azt hogy lehet? -
#3434 Csak a Gothic...és néha a legkülönfélébb hibaüzenetekkel. Nem találja ezt a hangot, azt a skint, programhiba, kifagy, tehát ilyen faszságok. De mindjárt jön az Alvó, úgyhogy mostmár mind1. -
MrAndree #3433 Igen. Felraktam húgom gépére, azon XP van, persze elindult azonnal, hogy rohadna meg.