3672
Gothic 1
-
CrashBoostZoom #3592 Egy Gor na Toth nevű illetőt keress -
rosti #3591 Kitől és mikor lehet megszerezni a templomos páncélt?Mér templomos vagyok de senkinél nem lelem a páncélom
-
sznek1975 #3590 Hello, gothic 1 röl tudni valamit lesz javitva a grafika és tartalom ? Itt találtam hozzá modokat is. https://www.worldofgothic.de/dl/download_folder3.htm#3 csak nem értek hozzályuk. valaki hozzáértő van ? -
#3589 Ha jól látom akkor ez simán egy grafikai tuning a Gothic 1-re? -
#3588 Gothic Reloaded
Na valami ilyesmire vártam mióta.... Bárcsak elkészülne teljesen (jelenleg csak a chapter 1 van kész)
Valaki nem nézné majd meg a magyarítást hogy hozzá lehet-e igazítani? -
yossarianHUN #3587 Meghiszem azt. Azóta sem tudott az elmúlt 15 évben egyik stúdió se hasonló színvonalú RPG-t letenni az asztalra. Mondjuk amekkora blaszfémiát a Gothic 3-mal elkövettek, lehet, hogy jobb is ennyiben maradni. -
Was #3586 Nincs. Bár a jogok már visszakerültek hozzájuk, de a múltkor még azt nyilatkozták, hogy egyelőre nem nyúlnak hozzá a Gothic-ok-hoz, túl nagy az elvárás a rajongók részéről, stb. -
sznek1975 #3585 És tervben sincsen? -
Was #3584 Meg most Elex van. Amúgy meg félnek elővenni a Gothicot egyelőre. -
Was #3583 A micsoda? Ilyenről nem tudok, de a fejlesztők se mondtak még ilyet szerintem. -
sznek1975 #3582 Sziasztok. mikor jelenik meg a remastered verzó nem tudjátok véletlenül ? -
gyonax #3581 Win7-en van egy érdekes problémája a játéknak. Miután elindítod a játékot a feladatkezelőben megjelenik egy rundll32.exe, miután ezt bezárod el fog indulni a játék. Legalábbis nálam ez volt a probléma. -
#3580 Próbáltad patch-elni? Van hivatalos és community patch is hozzá. Nekem steames verzióm van. Most nem tudom alapból mi a verziószáma, de az gond nélkül fut nálam windows 7-en az eredeti steames letöltés utáni állapotban és a patch-ek feltelapítése után is. Anno a GameStar magazinhoz is volt teljes játék melléklet, az a verzió is meg van és szintén probléma nélkül fut win7-en. -
Szótér #3579 hellosztok
most toltam fel windows 7-re és nemigazán működik a játék.
Eredeti német verzió és igazából nem fut lassú ki is lép meg villog össze vissza az egész aztán kijön egy acces violation nevű ablak amit egyébként néha ritkán is szokott.
-
Zóanagyvarázsló #3578 Crack? Másolásvédelem sincs rajta, telepítés után nem kér CD-t. Bár az enyém eredeti, de kétlem, hogy a csúnya verziókra külön DRM-et applikáltak volna, hogy legyen mit feltörni. -
rosti #3577 Talán nincs creck-elve.Ha nem ez a bibi akkor ajánlom töltsd le a player- kit progit hozzá és azzal inditsd. -
pasztva #3576 Üdvözletem!
Tudnátok segíteni? Már nem először játszom a gothic1-el, mindig a gépemről daemonnal telepítettem fel, de most az istenért sem akar elindulni. A program minden kérdezés nélkül a windows-ba teszi magát. Az asztalon az ikon szépen megjelenik, csak éppen indítani nem lehet vele a játékot. Nem tudok rájönni, hogy mi a csuda baj lehet.
Ha tud valaki segíteni, azt nagyon megköszönném. -
derboy #3575 Valaki tud segiteni?
Win 7 64 bit
A videókat nem játsza csak fekete képernyő van.Hang az jó.
De maga játék jól müködik. -
fire5 #3574 Ha esetleg kérdésetek lenne gothic 1/2-vel kapcsolatba, nézzétek meg a youtube channelemet, az 1-et és a 2-t is végigjátszottam/játszom rajta:
http://www.youtube.com/user/FireReject/videos
-
markuci0 #3573 Megvan megcsináltam :D :) Köszönöm a segítséget :D -
totya4 #3572 Akkor nem tetted fel a magyarítást hozzá... :) -
markuci0 #3571 Leírnád hogy hogy csináltad?Videót is elfogadok :D -
markuci0 #3570 Csak 1 van. -
totya4 #3569 Az rémlik hogy a fordítás az init is lefordítja, de hogy melyik szekció az elsődleges, a magyar vagy az angol, az már passz, a lényeg hogy az iniben kettő darab subtitles sor lesz magyarítás után kétféle szekcióban, mindkettő értéke legyen 1, az a biztos :)
A Gothic 2 textúrái elérhetőek a játékhoz, így jóval szebb lesz a kép, fps patch nélkül pedig 25 körüli fps-ed lesz, ami már erős szaggatásnak tűnik sokaknak, így nekem is. -
markuci0 #3568 Üdv.Én játszanék ezzel a játékkal mert érdekel a története de nem tudom megcsinálni a magyar feliratot hozzá.Vagyis hiába írom át az ini fájl ban a subtitles izét meg a beállításokban is igenre teszem a feliratot de nem lesz semmi.Légyszi segítsetek -
rosti #3567 Erre még senki sem jött rá.
A tuloldalt tigrisbukfencel át lehet ugrani, de a ládába szinte semmi sincs. A trolt pedig 2-kezessel simán a széléröl is legyakhatod. -
rosti #3566 A templom elött 3 sámán imátkozik az oltáron lévő bálványhoz le kell onnan zuzni PL:lebegtetés tekercs.A haver sámán akit elüldöztek elmondta ,hogy akkor meg fognak támadni az orkok ha mágiát használsz,de más ugye nincs:) -
dupcsik #3565 fent az egyik platon van egy troll egy oszlopon kell átmenni hozzá, mit kell csinálni hogy eldöljön az oszlop? -
dupcsik #3564 hello!
a végén vagyok annál a résznél mikor vissza kellene menni az ork templomba
de nincs nyitva a rács, ugy teleportáltam ki a bányábol xardashoz, mit kell csinálni a bányába hogy kinyiljon a rács??? -
rosti #3563 Az inventoridban z "A-D-W-S" gombokal tudsz lépni ha a kurzor ami aszt jelenti az adott szlot kiszineződik akor az egér bal klikjével kiválaszthatod de 1 töl 9 id meg i számozhatod ha klik helyet a számgombot nyomod meg a szlotra fel is irja melyik számhoz adtad hozzá pl tűzlabda 4 es gomb Íjj 2-es gomb Kard 1-es gomb ..STB... -
W B #3562 de egérrel forgolódsz és harcolsz.
görgővel tudsz a fegyverek közt haladni
sóval ha a kardkörül világosabb a négyzet bal egérgomb klikk, és ezzel párhuzamosan előre billentyű (már amelyikkel előre haladsz) -
MaRee #3561 Mivel klikkeljek rá? A játékban nincs kurzor -
W B #3560 akkor klik a a felszerelés tatyóban a fegyverre és nyomj egy előre billentyűt. -
MaRee #3559 Nincs az oldalamon. -
W B #3558 oldaladon a fegyver? akkor aszem egyes gomb. vagy szpéééééééééééééééééész -
MaRee #3557 Sziasztok! Az elején amikor felveszem a kardot, hogy tudom azt kézbe venni? Meg tudom nyitni az inventoryt és psuzta kezes csapkodás megy, de nem tudom hogy kell a kardot elővenni. -
W B #3556 3 módon viheted ki.
Régi tábor (először árny vagy. Aztán lehetsz őr vagy mágus)
Új tábor. (először zsivány, aztán zsoldos, majd lehetsz továbbra is zsoldos, vagy lehet mágus)
Mocsári tábor. (újonc, majd templomos... a templomos a rúna mágiát max 4. szintig tanulhatja. amúgy egy harcos)
Néhány küldetésben tér csak el a 3 tábor. -
linimil #3555 Szereztem, acél kardot, herektől. De közben inden a régi, valamiért én bénáztam akkor. Még annyit kérdeznék, hogy van-e értelme végigjátszani a játékot mind3 táborhoz csatlakozva egyszer, vagy játékélmény szempontjából elég egyszer katonaként(tehát így harcolva értem), és egyszer mágusként végig játszani? -
W B #3554 Kovácsoltál acélkardot? A táborban beszélj a külső gyűrűben a kováccsal. Ha megvan akkor elvileg tudsz kardot kovácsolni, de ehhez kell egy acél öntvény. (tőle megveheted) -
linimil #3553 Üdv. Nem rég raktam fel a játékot, még bőven az elején járok. Amíg leértem a táborig addig, minden egyes lényt simán letudtam verni. (még 1 goblin is volt bár, még fogalmam sincs melyik lény számít erősnek a játékban). Na most ott tartok, hogy beakarok menni abba a barlangba, ahol a halott őr van(nek?). Előtte 3 biztosan könnyen leverhető ellenfél.(ilyen disznó szerű) Na egyik este ezeket simán elintéztem, bár félig levették az életem. Aztán a táborban elvertek mert, nem fizettem bloodwynnek. Ezek után nem mentettem el. Miután ma is játszani akartam vele egymásután 3x aláztak be azok a lények 3an. Na eddig jó volt az ha oda futok és hamarabb csapok, most már nem jó. Ha várok hogy ő jöjjön, akkor megcsap hamarabb, és volt olyan hogy 3x is megtudodd egymás után. Na eddig úgy vettem észre ha gyorsan nyomom a balra-jobbra támadást akkor tudok úgy csapni, hogy ne tudjanak visszaütni. De most csak 2 ilyen csapás sikerül utána tuti megüt. Kérdés hogy én voltam béna, vagy teljesen máshogy álljak hozzá a játékhoz?(Értem én itt hogy most inkább még szerezzek jobb ruhát, meg fegyvert?)