22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • gazgoblin
    Na csak felélesztem a tápikot szíves engedelmetekkel. (sicc)

intro innen:

Amúgy meg lehet BÉÉÉÉTA tesztet nyerni ha feliratkozol a Newsletter-re a hivatalos oldalon (warhammeronline.com)

Na pussz
  • Bucser
    Jaja warhammer fantasy világban játszódó MMO:) Ez kell nekem:)
  • tegla
    Na csak hogy bumpoljak mert kezd közeledni 2007 :)
    Szóval ez nem a WH40000 világában játszódó mmo lesz hanem sima WH :P
  • Rambo 20
    Majdcsak föléled:).De messze van még az a 2007 eleje.sztem addigra úgysem fogok wowzani majd ez jöhet::DDDDDD
  • YakHead
    Fasza, ez a topic is halott
  • YakHead
    Sziasztok népek. több órai netböngészés után akadtam rátok itten. Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de ha jól értem, akkor a WH40K MMORPG-s változatáról folyik itt a vita igaz?
    Azért is kerestem ezzel kapcsolatos híreket, mert valahol hallottam róla és őszintén szólva majd megállt a szívem erre a hírre.
    Ha ez igaz, akkor nyugtassatok meg. Mert létezhetetlen, hogy egy ilyen őrürlt világ kiaknázatlanul álljon az MMORPG-k dömpingjében.
    Jómagam wow-ozok még, de ha pár hónap, vagy év múlva kijönne egy WH40K MMORPG, akkor nem kérdéses, hogy ki próbálnám-e.

Na csak ennyit akartam, majd még úgyis bekukkantok ide.
  • szando
    cikk
    úgy néz ki most már egyenesben vannak a dolgok :) jó lenne egy alternatíva wow mellé mert sztem nagyon sokan kezdenek kiábrándulni belőle...
    majd vmikor két év múlva :S
  • szando
    hmmm

még mindig nem jött ki a gém :)
  • Thanatos
    hmmm
  • ceas
    Kösz a választ! Egyébként a hang problémát sikerült részben megoldanom. A hardveres gyorsítást kell lejjebb venni. A zene még így is néha kiakad, de egy idő után egy kicsit unalmassá is válik, úgyhogy ki is kapcsoltam. Sajnos azonban a kilépési gondra még nem sikerült rájönnöm, habár nemigazán értem, hogy mi a gondja , mivel olyan 6-7 körig semmi probléma aztán lép csak ki:(. Elvileg léteznie kellene valami megoldásnak, mert olvastam, hogy valaki XP alatt játszott vele.
  • GodBadka
    A hiba a WinXP-vel van. Nekem is ez a problemám, de előtte, ugyanazon a konfigon, Win98 alatt tökéletesen ment. Következtetés a WinXP alatt sokminden nem megy megfelelően a régebbi játékok közül. Nekem már a progi elindulni is csak akkor volt hajlandó XP alatt, ha a Win98 kompabilitás bekapcsoltam előtte. Ez van válts vissza régebbi oprendszerre, ha ezzel akarsz játszani. Sajna a hangot nem lehet teljesen kikapcsolni, bár a hangerőt le lehet venni teljesen, de a hangot akkor is lejátsza, így nem igen hiszem hogy lehet vele valamit csinálni. Azt meg, hogy egy ilyen régi játékhoz kiadnának egy XP-s patch-et nem igen hiszem.
  • ceas
    A WH40k:Chaos Gate-el lenne egy kis problémám. Mégpedig, a zene és a beszéd akadozik, de van amikor a zene ki is akad illetve ha az ellenfél elkezdi a körét, a játék se szó se beszéd kiszáll a windowsba. AMD XP 1800+, ATI RADEON 8500, SBLive!, WindowsXP a rendszer. Ha valaki tud valami megoldást írja már meg legyen szives, mert nagyon játszanék a gammával( évek óta kerestem és most sikerült megszereznem, erre meg nem müxik :().Kösz!
  • I.C.ram
    Epic 4000000??????? Huh azt nem, de esetleg 40k-t igen. :D
  • Rincewind
    Kijött egy videó a játékról és nagyon érdemes megnézni, mert iszonyatos feelingje van! Hozza Old world hangulatát rendesen!

Itt van: Warhammer Online Videó !
  • Rincewind
    Egy felfedezetlen tehetség! :D
  • I.C.ram
    ki gondolta volna hogy o csinalt... micsoda impresszionista lelek lakozik ebben a Lacc gyerekben :)
  • Rincewind
    Kisütné a szemeteket... :)
  • Rincewind
    eyébként ez csak mától van, az előző egy WH40k téma volt, de túl jól sikerült :DDD
  • Rincewind
    Ez ugye nem kritizálás volt? Csak mert úgy nézzetek a logómra, hogy azt maga a nagy scythe csinálta a saját egerével!!! :)
  • I.C.ram
    atmentel te is Scythe-be? :))
  • cenobite
    Fazzza!
  • Rincewind
    Topicba illő az új logóm mi?
  • Rincewind
    Ha ti szövetkeztek, akkor én is hozok valakit! :)
  • I.C.ram
    off : keszulj Rince mert elverunk Scythe-vel :)) war3-ban
  • cenobite
    Igen, szerintem ugyanarról beszélünk. Bocs, lehet, hogy bekavartam.
    Ha az Underdogs-ról töltesz, akkor ne használj letöltésmanager-t (Flash-get, Getright, ilyesmik...), mert azt nem engedélyezi. Lehet, hogy ez volt a gond.
  • Rincewind
    Huhh, akkor két féle verzió van. Ami nekem kell, az egy taktikai FPS volt Vengeance of the Blood Angels alcímmel. Egy űrhajót kellett megtisztítani a Genestealer-ektől.
    Underdog-on fent van, de nem tudtam letölteni, mert megakadt a letöltés.
  • cenobite
    Ehh... szóval a vége :
  • cenobite
    Hi Rincewind! Asszem nekem az megvan valamelyik régi cd-men. Feltúrom a készletet. Bár lehet, hogy csak Amigára van meg (emulátor)...
  • Rincewind
    Space Hulk: Vengeance of the Blood Angels is an excellent sequel to the vastly underrated Space Hulk game, first published by EA in 1993. Like its predecessor, SH:VBA is based on Games Workshop’s acclaimed Warhammer 40K sci-fi RPG universe, casting you as the commander of a squad of Terminator Space Marines, a pseudo-religious sect that makes up the Emperor’s elite fighting force, leading the troops in battles against the genetic abominations known as the tyranid “Genestealers.” But in contrast to Space Hulk’s emphasis on purely tactical elements (delivered with innovative “phased real-time” veneer), SH:VBA is a full-featured first-person shooter similar to DOOM that uses the official RPG rules to give it strong RPG and strategy elements. Think Terra Nova, but with a greater range of commands you can use to order the troops.
  • I.C.ram
    de nem FPS volt ertsd mar meg :)) hanem strategia/kaland
  • Rincewind
    taktikai fps, vagy valami hasonló, részletkérdés... :)
  • I.C.ram
    az nem FPS votl hanem egy 2d-s taktikai jatek volt es labirintusban kellett maszkalni meg hentelni
  • Rincewind
    Nekem az a nagyon régi WH40k fps kéne. Asszem space Hulk néven futott.
  • Draco
    Nekem is kene Rites of War meg Chaos Gate ha esetleg valaki fel tudna rakni valahoval vagy tudna linket adni
  • BaliHB
    Ha valaki ad nekem egy linket a Warhammer: DarkOmen-re (régebben megvolt, de elveszett a cd-je), akkor király lenne!!!
  • cenobite
    Tudom, csak még régebben kereste valaki.
  • I.C.ram
    az 40k es mar vagy 5-6 eves gamma :))
  • cenobite
    Ehhh, kicsit késve... Nekem megvan a Rites Of War ha érdekel esetleg vkit.
  • Rincewind
    Kis Bestiárium:

Troll

Mocsári Troll:

Necrarch:

Squig (nem értem miért nem piros :):

Dire Wolf:

Chaos Troll:

Flesh Hound:

Csata mén:

Griff:

u.i.: Modemesektől bocs... ;)

• Rincewind
    Oké, ha lesz időm beszkennelem és felrakom valahova!