22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Fenrir
    Ott pedig szívesen lettem volna Űrgárdista vagy Inkvizítor :)
  • Bucser
    Igazából szerintem sokkal jobb mint a 40K-s világ:D
  • Fenrir
    Én személy szerint a 40000-es világnak jobban örültem volna mert ezt egyáltalán nem ismerem, de remélem ez is nagyon jó lesz.
  • Bucser
    Én a világtól várok sokat. mert messze sokkaljobb mint a wow csilviri világa...
  • Fenrir
    Remélem le is veri a wow-ot mert sokat várok a játéktól.
  • FLeK0
    nem húzzák, egy ilyen összetett játékot ennyi ideig szoktak csinálni. a wow is mennyi évig készült.. :)
  • warbar
    Ezzel rontják el hogy huzzák mint a rétest
  • Fenrir
    Szóval még egy 1 év, hogy mi is kipróbálhassuk.
  • FLeK0
    Alpha: The current stage of WAR.
    Double Secret Beta: At Summer 2006 with paied testers and Mythic partners.
    Beta1: At Fall 2006, with less than a hundred of old friends.
    Beta1.7: Early 2007, with recommended community testers.
    Beta2: Early Spring of 2007, Still under NDA, with prize winners, DAoC players, guilds and media members.
    Beta3: Summer 2007, Under NDA, with around 10000 randomly choosen people from newsletter subscribers.
    Final Beta: Summer 2007, NDA free, with people who pre-ordered the game and media contest winners.
    (There will be no Open Beta where everyone with internet connection can download the client.)
  • Lateof
    Ez a 2007 Q4-es megjelenés a tothegame.com-on komoly? Beta-t lehet tudni, hogy kb mikorra várható?
  • HUaRC
    Fleko: Erre csak ezt a linket kuldenem...Es ezt nem egyedul ezen az oldalon irtak... http://www.only-war.com/OWMythicTrip.html
  • FLeK0
    Ezt is el fogják vinni a populáris irányba amennyire csak tudják.
  • HUaRC
    Greg Grimsby, Art Director :
    -What is the biggest problem with current MMO's you hope to fix with the Warhammer MMO?
    -Player avatars are boring. They have become very cookie cutter. Warhammer has some of the most amazing armor and character designs. Anyone familiar with the miniatures can attest to how flavorful this stuff is.

KKTHXBYE

Nekem is ez az egyik legnagyobb bajom az MMO-kkal (Foleg AO/WoW). Miutan vegigjatszod a WarcraftIII-t, a szuper storyval es karakterekkel, belepsz a WoW-ba es mit latsz? Piros-Kek-Zold-Rozsaszin ruhas karaktereket, pancelos!omfg! Shamanokat (Ezt melyik barom talalta ki?...), paladin BloodElfeket es -PEWPEW-ufonautakat samannak oltozve a szovetseges oldalon. Ennel jobban hogy lehet felrugni a LORE-t, es belesz*ni a warcraft univerzumba?!

Szerencsere ez nem fordulhat elo a WAR-ban, mig a GW szigoruan felugyeli a jatekba bekerulo elemeket... Hogy Paul Barnettet idezzem; “Beard, stick, pointy hat. Wizard!”

ui: Igen, valoban szar a HD Trailer hangja ...
  • _Atti_
    jah profi az is nagyon de nekem jobban bejön a myhicesek videója..valahogy stílusosabb
  • HUaRC
    Most nezem, hogy valaki mar linkelte a videot, na sebaj ... :)
  • _Atti_
    Amugy másnál is ilyen hordóhangú a full előzetes? a régi az jó de ez igen furcsa hangra.

Azért jó világ ide-oda egy MMo veszélyes játszma a hangulattal..Örülnék ha egy MMoban már végre egy picit is szerepbekényszerítenék a játékosokat, valahogy nem tul képbe illő a sok wut lvl r u? :)
  • HUaRC
    Tudom,hogy nem itt a helye, de keszul egy magyar fejlesztesu Warhammer RTS (aki eddig nem tudna:), nemreg kijott az INTRO ehhez is. Fantasztikusan jo lett, jobb mint amit a Mythices sracok alkottak, de ok jatekokat fejlesztenek nem pedig bedolgoznak filmekbe. Lehet,hogy csak belemagyarazom, de meglatszik, hogy kiadtak az introt egy animacioval es filmes trukkokkel foglalkozo cegnek. (Digic Pictures- szinten magyar - Terminator3 ugyebar :)

INTRO: http://www.digicpictures.com/datahun/pager.htm
  • Fenrir
    Végre nem a jók győznek, ha kijön a játék rettentő nagy dilemmában leszek, hogy Chaos vagy Greenskin karaktert inditsak :)
  • _Atti_
    durva lett nagyon! leghangulatosabb tréler már jó ideje..igy a végével főleg
  • HUaRC
    Tusy: Itt egy link, van fent egy par video, de ha keresgelsz boven lehet talalni meg a neten ;)

http://war.onlinewelten.com/articles,id50,1,trailer_movies.html
  • Fenrir
    Full HD Trailer
  • s0n1c
    amíg nincs beta addig úgyis csend lesz itt :) legalább pörög a topic :)
  • Fenrir
    Ezt inkább ne ebben a topikban, van külön wow.
  • Jockey
    ez a honor system átdolgozása mit jelent pontosan? nem értem egyenlőre miben változik, honor helyett xp-t számol vagy mi?
  • FLeK0
    warhammer kb. 20 éve van, a warcraft újonc hozzá képest.

youtube-on lehet találni több in-game videót is.
  • FLeK0
    szerencsére ezeken most mind változtatnak a wowban.
  • Tusy
    Tusy: Tisztaban vagy vele, hogy ez egy intro?
    - igen, te tudsz már másról is?

Tenyleg nem ertem mit akarsz ezzel uzenni.
    - ez (vagy az általad WHO-ról ismert dolgok) alapján te melyik játékhoz hasonlítanád? Sakk? Pasziánsz?
  • HUaRC
    Tusy: Tisztaban vagy vele, hogy ez egy intro? o.O Tenyleg nem ertem mit akarsz ezzel uzenni. Btw: a Warcraft hasonlit a Warhammer univerzumra... mivel az letezett elobb. Lehet, hogy roszul tudom, de a Warcraft1 Warhammer jateknak keszult, csak volt valami gond a jogokkal,igy lett "Warcraft". Az orkok is azota neznek ki "orkosan" miota a Warhammeres sracok megcsinaltak.

Shiwo: Nekem nem az atvett elemekkel van bajom (az a jo resze a jateknak :P), hanem amire Jockey mutatott ra, a gusztustalan Honor/Item farmbol. Nekem mar az is eleg, hogy tudom amit elertel PvP-ben azt nem fogod elveszteni, mert nem jaszol X ideig (Ez nagy g*seg a WoW-ban, hogy fizetesre birjak a jatekosokat, es a PvP-t ennyire a Hardcore jatekosoknak kialakitani). Visszaterve az item farm reszre, mivel itt faji+class targyak lesznek (igen,ez igaz), ha lemegy egy Warri/Samli/Mage egy dungeonba, nem kell attol tartani, hogy a masik elNinjazza mer' van rajta +10STM... Ezzel is csokken az targyak farmolasa...Szerintem.

Jockey:"meg abba is beraktak ilyen 100embert kíváno itemfarm dolgokat, bár ott ha megcsináltad kaptad a cuccot >>>>Mindenki<<<<":)

Most igy hirtelen ennyi :)
  • Tusy
    - amúgy elindult egy magyar rajongói oldal is, fórumon már 33-an vagyunk :) //video linkjét is onnan szedtem
  • Jockey
    sztem meg nyugtával dícsérd a napot, mégha DAOC-ztem 2-3 évig akkor is...:p
    az is a hero vagy milyne rednszer előtt volt az igazi, meg abba is beraktak ilyne 100embert kíváno itemfarm dolgokat, bár ott ha megcsináltad kaptad a cuccot mindenki...:)
  • s0n1c
    szerintem a mythic neve elég ahhoz, hogy ne kelljen aggódni ilyen dolgok miatt
  • Tusy
    - akkor mihez hasonlíl szted:
    video ?
  • Jockey
    és ezzel nincs is semmi gond. Nem szégeny a jóbol tanulni, bár remélem a wow féle gusztustalan itemfarmot 40 fős csoportokba 6hónapig 1 darabét az 5ös szettbő dolgot, meg azt az űberratyi honorfarmot nem egy az egybe veszik át...
  • Shiwo
    pedig fox..már amennyire wow elem..sztem a wow is több dolgot átvett más mmo-kból..vagy legalább is nagyon hasonlót alkotott..
  • HUaRC
    Remelem tevedsz, egy fikarcnyi elemet sem akarok latni a WoW rendszerebol ebben a jatekban -.-
  • Tusy
    - lesz havi díja, én első nekifutásra egy felturbózott WoW-nak gondolom a 2008-as év elvárásainak megfelelően :)
  • FLeK0
    mmo játék.
  • JaSoN HuNTeR #182
    Srácok a Warhammer Online lesz havidij????Milyen Fajok lesznek??Milyen helyen??Ha nem lesz havidij megveszem pls valaki irjon!!!
  • Fenrir
    Hoppá, tényleg.

Black Hole Entertainment ................................................................................................................................................................

Black Hole Entertainment is a pioneer developer of computer games. The company was founded in 2001
    by Hollywood producer Andrew G. Vajna and seven game-enthusiasts. They are professional programmers and designers, but some of them also contribute their professional talents in various fields such as: physics, mathematics, economics and zoology.

Their first title Armies of Exigo was published by Electronic Arts at the end of 2004. Today, the Budapest-based studio is home to over 50 developers: artists, designers and engineers. The team has partnered with Namco and is developing Warhammer®: Mark of Chaos™ a revolutionary real-time strategy game set in the renowned Warhammer world. The game is set for release in late 2006 for the PC.

Black Hole Entertainment is a subsidiary of Cinergi Interactive LLC.

Black Hole Entertainment
    Irinyi Jozsef u. 4-20.
    H-1117 Budapest
    Hungary

tel: [36] (1) 204-8666
    fax: [36] (1) 206-6804

e-mail: [email protected]

Cinergi Interactive
    2308 Broadway
    Santa Monica CA 90404
    USA

tel: [1] (310) 315-6000
    fax: [1] (310) 828-1274
  • QuippeR
    a movie-t a Digic Pictures csinálta, a játékot a Black Hole csinálja, ami szintén magyar cég.