22827
-
Én úgy tudom, hogy csak a videóhoz van közük, a játékot más csinálja. -
Akkor a magyar csapat csak a 'nagyon ütős videó'-t csinálta és a játékhoz nincs amugy közük? eddig azthittem a fejlesztők is magyarok. -
Ket kulonbozo dolog, ha majd jelentkezni lehet a betatesztre valoszinuleg benne lesz valamelyik newsletterben. -
Wini #176 ha föliratkoztam a newsletterre, akkor ez már automatikus részvétel a béta teszter sorsolásban, vay ki kell még vmit tölteni? -
A legutolsó levél 2006-os. -
kösz már megnéztem de azon a legújabb levél is csak 2003-as gondoltam megkérdezem hogy közületek nem akar-e vki játszani
-
#171 -
nem jön vki DARK OMEN-ezni?
-
FLeK0 #171 itt a topicja, sok szerencsét. -
azt tudom de a DARK OMEN-t LEHET neten nyomni!!!
a MULTYPLAYERBEN VAN NETES JÁTÉKMÓD -
Amúgy igazad van, a Mark of Chaos az amire gondoltál :)
Így mégegyszer elolvasva... :) -
Akkor elmagyarázom:
A Warhammer Online: Age of Reckoning lesz az online verzió (mmorpg) ahhoz a magyaroknak semmi közük.
A Warhammer: Mark of Chaos egy RTS típusú játék lesz, ehhez készített egy magyar csapat egy nagyon ütős videót. -
ha igen holnap reggeltől (kb 9óra körűl) már nyomhatjuk is
msn címem:[email protected] -
hello mindenki csak azt szeretném megkérdezni hogy nem jönne-e vki Warhammer:Dark Omen-ezni neten? -
akko a #160-ast nem értem... -
FLeK0 #164 de. -
és most melliket csinálják magyarok ? az rts-t, nem ? -
rts -
mert a Mark of Chaos is MMO lesz ? -
Nem, az "normál" játék lesz, nem az mmorpg. -
ha csinálnak Warhammer filmet, azt kb. így kéne megcsinálni :)
amúgy ez nem az a gém amit magyarok csinálnak és a videóval még vmi díjat is elnyertek a pixar elől ? (vagy vmi ilyesmi hírt hallottam..) -
Kizarolag.
Mar regota kovetem a Warhammert figyelemmel. (Mondjuk a 40.000 vilaga nem jon be)
Mind a
Warhammer: Shadow of the Horned Rat
Warhammer: Dark Omen
nagyon bejott.
Es nem csak a Warhammer Online-t erdemes lesz megnezni, hanem a Warhammer: Mark of Chaos-t is erdemes lesz figyelemmel kiserni.
Ha megnezed ezt az E3-as videot rajohetsz, hogy miert is.
Mark of Chaos Hi-Res movie -
Addiktív első használatra. -
Na igen.
A Warhammer vilaga magaval ragado. -
Egyre jobban kezd érdekelni a játék a sok elolvasott infó és megnézett kép után. Remélem abba kell majd hagynom miatta a wow-ot. -
Itt a második része ha valakinek nem esett le hol található
először én se találtam. -
HUaRC #153 Nem tudok rola, hogy lenne -
jah, lehet..de abba is Paul Barnett magyaráz...nyah..annak nicns meg vhol a szövege ? -
HUaRC #151 Haha, ez egy teljesen mas video ! Te osszekevered Hunnenkoenig linkjevel ^^ -
akkor eléggé rövidített :(
vagy csak én nem lelem benne azt a részt, mikor az orkokat foci-huligánokhoz hasonlítja, az elfeket a munkanélküliekhez, stb. -
HUaRC #149 Mind2 video szerintem, de mindjart vegigfutok rajta...Igen ez mind2 :) -
nagyjából értek..ha vmit nem értek, majd szólok..amúgy ez mellik videó ? a 2. vagy az 1. ? (még nem néztem meg a szöveget :) -
HUaRC #147 Ha ertesz angolul van itt egy irott verzioja (Angol) a videonak, kisebb hibakkal igaz, de aki nem erti a videot annak jo ez is :)
http://www.war-rvr.net/index.php?option=com_smf&Itemid=47&topic=327.0
Ha nem megy az angol, akkor majd osszefoglalom, csak szolj :) -
valaki, aki hallásból tök jól megérti az angolt, nem akarja leírni, hogy miről gagyog a 2 videóban PB ? mert én csak részeket értek.. -
HUaRC #145 WoW helyett... mivel ott a PvP egy rakas atgondolatlan X@R, ugy is fogalmazhatunk, hogy Jatekosok elleni "PvE" grind = Grindelj Honort mig bele nem hulyulsz, es az agyad cseppfolyos nem lesz, ja es varj 1 orat, hogy jatsz egy 15 perces meccset, mert a WorldPvP nem letezik (es ezt az erkezo "grind4dust" peccs sem fogja kijavitani, sem az Exp***)... RANT OFF.
Felkerult a netre egy ujabb riport Paul Barnettel, kotelezo...btw. 2 reszes!
http://war.jeuxonline.info/view/video/
***Nem tudom mennyire olvassak ezt WoW jatekosok, de miez az uj marhasag a Hordas paladinokrol, es Szovis samanokrol? Ennyire olcso "balance" modszert tenyleg nem vartam. Mekkora baromsag mar... Kivancsi vagyok, hanyan fogjak megszakitani az elofizetest, ha ezt megteszi a Blizz... -
disz iz da eternal wór ju nó -
Ahogy olvasgattam a hivatalos oldalát meg az mmorpg.com-ot ez a játék leginkább tiszta harcra van kihegyezve, nem a küldetésekre.
Jó ez wow mellé/helyett :) -
állat :D -
Ez egy ISTEN! -
Paul Barnett elmagyarazza a warhammer onlinet, avagy miert ne adjunk kavet egy jatekfejlesztönek.