22827
-
Első körben biztos, hogy a Gobbók lesznek a szívem választottai. Imádom azt a tökkelütött pici fejüket.
-
Waaaaaaaghhhhhhhhhh -
dark elf -
csak vard ki a chaost...attol felek,hogy a szerverek java reszen lesz 60%chaos(mer hat az a fun:)) a tobbi faction meg olyan 5-10%...aztan induljon a zergfest.
Vagy ti melyik factionbol krealjatok majd a legelso karitokat? -
Ezek a greenskins-ek egyre jobban tetszenek :) -
látom neked is jár a newsletter:D -
Empire karrierek-rol kis info, Bright Wizard&Warrior Priest&Bandit
-
Oktoberi newsletter.
Uj karrierek:
The Choppa Greenskins
Rune Priest Dwarves
Empire Carrier-ek:Bright Wizard&Warrior Priest
etcetc. -
Nem olyan gáz,hidd el.
A legutóbbi kieg mintha nem is lenne-nem sokat ért sztem-max a fegyók miatt de paci is csak disz a champ szintek meg+kis utilityt adnak,nem vészes.
Stevék most midiben ownolnak
Sztem én meg majd előkapom a scoutom azt ellicselgetem az albok elöl Stev bandáját
Jó kis gamma még mindig ez a DAoC na!
ööö...Hajrá WHO!---ne legyen már annyira off
-
Ja 50-s karik :P(meghülyitett ez a wow teljesen)
Most a trialt szedtem le mert nincs itt fent nálam(Szeged)a kliens azt mondom addig jó lesz ez amig befiztem újra-okt közepe-fizetés után
Expansion-t talán már nem fogok hozzá venni; a legutóbbit már csak 1 acchoz vettem meg.
-
akkor még nem voltak ezek a hero meg mittomén én milyne szarok amik most vannak, nem voltak pvp szintek semmi, cak pure karakterek, az volt az igazi..:D -
háát, DAOC bétával kezdtem még ősidőkbe, az sztem elég rég volt, talán 2001-be?:P
aztán nyomtuk izombol, talán 2003-2004 környékén fejeztem be...:D -
50est akartal irnni:)
Mi haverral meg toljuk aktivan us-en(igaz volt egy kis wow kitero),de hianyzott a massziv pvp,classic clusteren azert meg van pop 2-2,5k ami daocban jonak szamit:)...es hamarosan jon az uj expansion(pff)...(meg egy bor kategoria)...
most a Friar a fotm,jol megcsinaltak(vegre), a huntereket szidjak,hogy OP,de az armosk,pallyk,wizzyk,Wardenk,Champk,VWk,warriork,valkyriek,es thanek is rengeteg love-t kaptak! -
Máskor is szüneteltettem már DAoC-t és nem volt csalódás visszamennem,sőt...
Van jópár 60-s karim sc-zve és elhülyülök magamban vagy vmi grp friendly karival pugokkal.
Nem tudom mikor hagytad abba a DAoC-t de én nagyon régen láttalak bent karival és azóta rengeteget újult,szépült a játék.
Akik még játszanak azok fantikusak v. egyszerűen nem találtak eddig jobbat és ingáznak de mindig visszatérnek.
Amig ki nem jön WHO addig sztem elleszek a DAoC-ban mint eddig is
"Ami volt,elmúlt"-ja örök igazság(?)az biztos,hogy semmi nem adja vissza a játék kezdeti feelingjét de hát ezt nem is várom.
Ugyanúgy van most is kihivás,játszanak még cimborák és sztem megér néha belogolni pár killspamért :) -
jah, amúhy Khurrak voltam régen daoc-be, még a régi Aod alapítója, ha esetleg valakinek csak így jutna eszébe..
Khurrak és alteregói...:D -
nincs már értelme oda visszatérni, hacsak nme vagy kocka grindelő, mert a pop alapján nem számíthastz túl sok élményre..
nekem valahol szanaszéjjel van szórva régiek közt a 3 accountom, de meg se próbálom feltenni, tudom óriási csalódás lenne 1 nap után..
ami volt elmult, ez örök igazság:D -
warbar #323 hajrá mata :)
-
Heheheh még megvan az armsman-ed és bevetésre vár! 
Visszatérek kicsit DAoC majd októbertől mert ez a WoW már tényleg az agyamra megy a hülye gémerekkel.
Kipróbálom midit valszeg én is mert ott még nincs 50-s karim csak bg huszárok
(Matarese) -
Thanatos #321 őőő, jaj... -
warbar #320 Nekem volt egy tu handed armsman-em látták milyen jó és féltékenyek lettek,elöbb a skilljeimet tették tönkre utánna az egész class-t lehuzták a klotyón remélem ebböl semmi nem köszön vissza. :) -
Hronin #319 "nekem eddig a lejobban tetsző kari egészében véve (mind anim mindd hangok terén) a DAOC trolla volt"
Bezony, részben ezért is imádtam a midgardi oldalt. Egy vonuló viking hordának utánozhatatlan hangulata volt a tömegből kiemelkedő, hátukon brutális kétkezes fejszéket/kalapácsokat viselő csuklyás trollokkal és egyéb hasonlóan jól mutató karakterekkel.
Jó lenne, ha a cartoon kinézet ellenére ebből a hangulatból visszaköszönne majd valami.
-
Thanatos #318 :))) -
Talán évet...
DAoC-l 3+ év game,szóval bizom bennük annyira,hogy megelőlegezzek egy hangos böfögést nekik már megbocsáss...mehetsz vissza a mütyür topicba vagy ahonnan előjöttél
kkthxbaiiiiii -
Thanatos #316 nyugtával dicsérd a napot... :) -
dajocazistengáma! 
Nagyon über lesz ez gyerekek,majd meglátjátok!
WHO 4eva! -
Szeptemberi hirlevel:
karier leirasok:
Squig herder,dwarf engineer
es meg par egyeb...grab bag(aka faq),Empire es Chaoes leiras egyelore carrier-ek nelkul.
-
sajna ez még jócskán odébb van, pedig naggyon nagggyon kivi vagyok rá én is -
YakHead #312 Jöhetne már valami fasza kipróbálható verzió belőle
-
Minek hozzá fallout?? a warhammer világa ilyen:D (az eredeti fantasy és a 40K-é is:D) -
én mindezt fallout-köntösbe ágyazva
-
epp=ep...ofc:) -
Ugy kellene mar egy igazan darkos hangulatu mmo... (altalaban gyis a kozepkorhoz viszonyitjak...es ott bizony, epp es feher fogazatu ember nem volt...de meg csak jol fesult apolt se nagyon...pl a Napkiraly(XIV? Lajos)egy szarul sikerult foghuzas utan(kitort egy darab az allkapcsabol es elfertozodott) olyan pocebuzt araszto szajszaga volt a talyogjaba rohado kaja miatt,hogy az gyomorforgato volt(korabeli leiratok alapjan)...
Ahol a jok is rondak, a gonoszok ver gonoszok, es egy olyan questekre,"hogy hozd el a ruham a tisztitobol, cserebe adok egy szappant"-habozas nelkul szetcsapjak az npc fejet....ugyis sokkal tobb 18+ jatszik mmokkal, mint 14-18 eves...
asszem a legoregebb akivel talalkoztam daocba egy 66 eves nagyika volt, aki szinte senior koru barataival jatszott 60-76 eves korig...(es jol nyomtak)
Szel eleg a napsutesbol, a madarakbol, a szep naplemetekbol...felegetett falvakat, varosokat, tajat akarok pestissel gusztustalan avatarokkal, verrel es kinzassal:) -
A rating teen-t jelent. tehát 13-14 felettieknek. És abban lehet szex erőszak és egyebek. Olvasd el a ratingoknál az jellemzést. Ráadásul mivel online ezért igencsak nem befolyásolható, hogy milyen nyelvezettel találkozik szemben a gyermek. -
nemtom ki hogy van vele, de nekem eddig a lejobban tetsző kari egészében véve (mind anim mindd hangok terén) a DAOC trolla volt. Ami igazából nem hasonlított troll-ra, inkább egy kőelementálra, de valami eszméletlen feelinges volt:D -
nagyon bízok benne, hogy nem lesz nagyon elpopulárosítva a jati...:D
igen köpjön vért, legyenek darkos cuccok a sötét oldalon, de ezek a wow féle hordán lila+narancssárga armourtól feláll a hátamon a szőr.
-
Félek hogy így is túl enyhe lesz. Az intro mondjuk tetszett, ahogy a törpe vért köp, Sigmar papja pedig az oldalába kap egy nagyot, de nem hiszem, hogy a játékba is ez lesz, mert korhatár meg minden... :( -
Igen mert a sok Vér István azt sem tudja mi a Warhammer:) Egyébként szerintem Grafikájában is kicsit sötétebb tónust ütöttek meg (Nem a disney és társai tervezte a karaktereket:D) mint a Wow. De majd látjuk mi lesz a vége:) -
Arra gondolok, hogy a WAR-t a WOW-hoz fogják hasonlítgatni, pusztán a külső jegyek alapján. -
Fordítva fogják elítélni?
Mire gondolsz?
-
Szerintem fordítva fogják elítélni.