22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • [NST]Cifu
    Első körben biztos, hogy a Gobbók lesznek a szívem választottai. Imádom azt a tökkelütött pici fejüket.
  • Bucser
    Waaaaaaaghhhhhhhhhh
  • s0n1c
    dark elf
  • Pari
    csak vard ki a chaost...attol felek,hogy a szerverek java reszen lesz 60%chaos(mer hat az a fun:)) a tobbi faction meg olyan 5-10%...aztan induljon a zergfest.
    Vagy ti melyik factionbol krealjatok majd a legelso karitokat?
  • Fenrir
    Ezek a greenskins-ek egyre jobban tetszenek :)
  • Bucser
    látom neked is jár a newsletter:D
  • Pari
    Empire karrierek-rol kis info, Bright Wizard&Warrior Priest&Bandit
  • Pari
    Oktoberi newsletter.
    Uj karrierek:
    The Choppa Greenskins
    Rune Priest Dwarves
    Empire Carrier-ek:Bright Wizard&Warrior Priest

etcetc.
  • tegla
    Nem olyan gáz,hidd el.
    A legutóbbi kieg mintha nem is lenne-nem sokat ért sztem-max a fegyók miatt de paci is csak disz a champ szintek meg+kis utilityt adnak,nem vészes.
    Stevék most midiben ownolnak
    Sztem én meg majd előkapom a scoutom azt ellicselgetem az albok elöl Stev bandáját
    Jó kis gamma még mindig ez a DAoC na!

ööö...Hajrá WHO!---ne legyen már annyira off
  • tegla
    Ja 50-s karik :P(meghülyitett ez a wow teljesen)
    Most a trialt szedtem le mert nincs itt fent nálam(Szeged)a kliens azt mondom addig jó lesz ez amig befiztem újra-okt közepe-fizetés után
    Expansion-t talán már nem fogok hozzá venni; a legutóbbit már csak 1 acchoz vettem meg.
  • Jockey
    akkor még nem voltak ezek a hero meg mittomén én milyne szarok amik most vannak, nem voltak pvp szintek semmi, cak pure karakterek, az volt az igazi..:D
  • Jockey
    háát, DAOC bétával kezdtem még ősidőkbe, az sztem elég rég volt, talán 2001-be?:P
    aztán nyomtuk izombol, talán 2003-2004 környékén fejeztem be...:D
  • Pari
    50est akartal irnni:)
    Mi haverral meg toljuk aktivan us-en(igaz volt egy kis wow kitero),de hianyzott a massziv pvp,classic clusteren azert meg van pop 2-2,5k ami daocban jonak szamit:)...es hamarosan jon az uj expansion(pff)...(meg egy bor kategoria)...
    most a Friar a fotm,jol megcsinaltak(vegre), a huntereket szidjak,hogy OP,de az armosk,pallyk,wizzyk,Wardenk,Champk,VWk,warriork,valkyriek,es thanek is rengeteg love-t kaptak!
  • tegla
    Máskor is szüneteltettem már DAoC-t és nem volt csalódás visszamennem,sőt...
    Van jópár 60-s karim sc-zve és elhülyülök magamban vagy vmi grp friendly karival pugokkal.
    Nem tudom mikor hagytad abba a DAoC-t de én nagyon régen láttalak bent karival és azóta rengeteget újult,szépült a játék.
    Akik még játszanak azok fantikusak v. egyszerűen nem találtak eddig jobbat és ingáznak de mindig visszatérnek.

Amig ki nem jön WHO addig sztem elleszek a DAoC-ban mint eddig is

"Ami volt,elmúlt"-ja örök igazság(?)az biztos,hogy semmi nem adja vissza a játék kezdeti feelingjét de hát ezt nem is várom.
    Ugyanúgy van most is kihivás,játszanak még cimborák és sztem megér néha belogolni pár killspamért :)
  • Jockey
    jah, amúhy Khurrak voltam régen daoc-be, még a régi Aod alapítója, ha esetleg valakinek csak így jutna eszébe..
    Khurrak és alteregói...:D
  • Jockey
    nincs már értelme oda visszatérni, hacsak nme vagy kocka grindelő, mert a pop alapján nem számíthastz túl sok élményre..
    nekem valahol szanaszéjjel van szórva régiek közt a 3 accountom, de meg se próbálom feltenni, tudom óriási csalódás lenne 1 nap után..
    ami volt elmult, ez örök igazság:D
  • warbar
    hajrá mata :)
  • tegla
    Heheheh még megvan az armsman-ed és bevetésre vár!
    Visszatérek kicsit DAoC majd októbertől mert ez a WoW már tényleg az agyamra megy a hülye gémerekkel.
    Kipróbálom midit valszeg én is mert ott még nincs 50-s karim csak bg huszárok

(Matarese)
  • Thanatos
    őőő, jaj...
  • warbar
    Nekem volt egy tu handed armsman-em látták milyen jó és féltékenyek lettek,elöbb a skilljeimet tették tönkre utánna az egész class-t lehuzták a klotyón remélem ebböl semmi nem köszön vissza. :)
  • Hronin
    "nekem eddig a lejobban tetsző kari egészében véve (mind anim mindd hangok terén) a DAOC trolla volt"

Bezony, részben ezért is imádtam a midgardi oldalt. Egy vonuló viking hordának utánozhatatlan hangulata volt a tömegből kiemelkedő, hátukon brutális kétkezes fejszéket/kalapácsokat viselő csuklyás trollokkal és egyéb hasonlóan jól mutató karakterekkel.

Jó lenne, ha a cartoon kinézet ellenére ebből a hangulatból visszaköszönne majd valami.

• Thanatos
    :)))
  • tegla
    Talán évet...

DAoC-l 3+ év game,szóval bizom bennük annyira,hogy megelőlegezzek egy hangos böfögést nekik már megbocsáss...mehetsz vissza a mütyür topicba vagy ahonnan előjöttél
    kkthxbaiiiiii
  • Thanatos
    nyugtával dicsérd a napot... :)
  • tegla
    dajocazistengáma!

Nagyon über lesz ez gyerekek,majd meglátjátok!
    WHO 4eva!
  • Pari
    Szeptemberi hirlevel:
    karier leirasok:
    Squig herder,dwarf engineer
    es meg par egyeb...grab bag(aka faq),Empire es Chaoes leiras egyelore carrier-ek nelkul.
  • Jockey
    sajna ez még jócskán odébb van, pedig naggyon nagggyon kivi vagyok rá én is
  • YakHead
    Jöhetne már valami fasza kipróbálható verzió belőle
  • Bucser
    Minek hozzá fallout?? a warhammer világa ilyen:D (az eredeti fantasy és a 40K-é is:D)
  • Shiwo
    én mindezt fallout-köntösbe ágyazva
  • Pari
    epp=ep...ofc:)
  • Pari
    Ugy kellene mar egy igazan darkos hangulatu mmo... (altalaban gyis a kozepkorhoz viszonyitjak...es ott bizony, epp es feher fogazatu ember nem volt...de meg csak jol fesult apolt se nagyon...pl a Napkiraly(XIV? Lajos)egy szarul sikerult foghuzas utan(kitort egy darab az allkapcsabol es elfertozodott) olyan pocebuzt araszto szajszaga volt a talyogjaba rohado kaja miatt,hogy az gyomorforgato volt(korabeli leiratok alapjan)...
    Ahol a jok is rondak, a gonoszok ver gonoszok, es egy olyan questekre,"hogy hozd el a ruham a tisztitobol, cserebe adok egy szappant"-habozas nelkul szetcsapjak az npc fejet....ugyis sokkal tobb 18+ jatszik mmokkal, mint 14-18 eves...
    asszem a legoregebb akivel talalkoztam daocba egy 66 eves nagyika volt, aki szinte senior koru barataival jatszott 60-76 eves korig...(es jol nyomtak)
    Szel eleg a napsutesbol, a madarakbol, a szep naplemetekbol...felegetett falvakat, varosokat, tajat akarok pestissel gusztustalan avatarokkal, verrel es kinzassal:)
  • Bucser
    A rating teen-t jelent. tehát 13-14 felettieknek. És abban lehet szex erőszak és egyebek. Olvasd el a ratingoknál az jellemzést. Ráadásul mivel online ezért igencsak nem befolyásolható, hogy milyen nyelvezettel találkozik szemben a gyermek.
  • Jockey
    nemtom ki hogy van vele, de nekem eddig a lejobban tetsző kari egészében véve (mind anim mindd hangok terén) a DAOC trolla volt. Ami igazából nem hasonlított troll-ra, inkább egy kőelementálra, de valami eszméletlen feelinges volt:D
  • Jockey
    nagyon bízok benne, hogy nem lesz nagyon elpopulárosítva a jati...:D
    igen köpjön vért, legyenek darkos cuccok a sötét oldalon, de ezek a wow féle hordán lila+narancssárga armourtól feláll a hátamon a szőr.
  • [NST]Cifu
    Félek hogy így is túl enyhe lesz. Az intro mondjuk tetszett, ahogy a törpe vért köp, Sigmar papja pedig az oldalába kap egy nagyot, de nem hiszem, hogy a játékba is ez lesz, mert korhatár meg minden... :(
  • Bucser
    Igen mert a sok Vér István azt sem tudja mi a Warhammer:) Egyébként szerintem Grafikájában is kicsit sötétebb tónust ütöttek meg (Nem a disney és társai tervezte a karaktereket:D) mint a Wow. De majd látjuk mi lesz a vége:)
  • unknown nick
    Arra gondolok, hogy a WAR-t a WOW-hoz fogják hasonlítgatni, pusztán a külső jegyek alapján.
  • Bucser
    Fordítva fogják elítélni? Mire gondolsz?
  • unknown nick
    Szerintem fordítva fogják elítélni.