HUaRC#192
Tusy: Tisztaban vagy vele, hogy ez egy intro? o.O Tenyleg nem ertem mit akarsz ezzel uzenni. Btw: a Warcraft hasonlit a Warhammer univerzumra... mivel az letezett elobb. Lehet, hogy roszul tudom, de a Warcraft1 Warhammer jateknak keszult, csak volt valami gond a jogokkal,igy lett "Warcraft". Az orkok is azota neznek ki "orkosan" miota a Warhammeres sracok megcsinaltak.
Shiwo: Nekem nem az atvett elemekkel van bajom (az a jo resze a jateknak :P), hanem amire Jockey mutatott ra, a gusztustalan Honor/Item farmbol. Nekem mar az is eleg, hogy tudom amit elertel PvP-ben azt nem fogod elveszteni, mert nem jaszol X ideig (Ez nagy g*seg a WoW-ban, hogy fizetesre birjak a jatekosokat, es a PvP-t ennyire a Hardcore jatekosoknak kialakitani). Visszaterve az item farm reszre, mivel itt faji+class targyak lesznek (igen,ez igaz), ha lemegy egy Warri/Samli/Mage egy dungeonba, nem kell attol tartani, hogy a masik elNinjazza mer' van rajta +10STM... Ezzel is csokken az targyak farmolasa...Szerintem.
Jockey:"meg abba is beraktak ilyen 100embert kíváno itemfarm dolgokat, bár ott ha megcsináltad kaptad a cuccot >>>>Mindenki<<<<":)