1229
minden ami box
-
#1029 ha sérült vagyok akkor nem állok ki ennyi..... -
DecenS #1028 px.hu: "Pénteken a bokszvilág a korábbi vitathatatlan királykategóriás bajnok, Mike Tyson visszatérésére figyelt. Azonban a felhozó embernek tekintett ellenfél, Danny Williams (32-3; 27KO) a karrierjének leszállóágában lévő, és ráadásul térdsérülést szenvedő "Iron" Mike-ot a negyedik menetben kiütötte, és ezzel kivívta a szakma és kollégáinak elismerését. "
Hát ezzel tényleg ki lehet vívni a szakma elismerését. Leütni egy sérült embert. Ez aztán teljesítmény. -
#1027 szerintem -
#1026 Hát azért ez erős...ilyet kijelenteni...de a legellentmondásosabb az lehet... -
#1025 Szerintem minden idők legjobb nehézsúlyú bokszólója volt Tyson. -
#1024 ez tény. -
#1023 Szerintem jelenleg jobban foglalkoztatja, hogy anyagi szempontból egyenesbe jöjjön. -
#1022 Hát én inkább úgy emlékeznék rá mint a világ legfiatalabb nehézsúlyú bajnoka...sztem neki is az lenne a jó ha így emlékeznének rá..nem pedig nőverő füleket harapó vadállat... -
#1021 Az attól függ, kiben mi marad meg...
...még haraphat le füleket...és verhet össze csajokat... -
#1020 Tyson már nem fog semmi maradandót alakítani... -
#1019 Amúgy ha jól emlékszem, a Lewis vs Tyson meccsért fejenként 50 milliót kaptak...dollárban... -
Még nincs veszve minden, van valaki aki 100 millió dollárt kínálna 4 meccsért neki: KATT IDE -
#1017 Majd elválik. -
#1016 Amennyiben tényleg térdszalag szakadása volt, ami az első menettől akadályozta, akkor nincs kizárva a folytatás. -
DecenS #1015 Legyen úgy. A lényegen ez nem változtat. Így nem fogja tudni törleszteni. -
#1014 Asszem 5 millió dollárt kapott a meccsért. (jelenleg 38 milliós tartozása van) -
DecenS #1013 De nem 7 misiért bunyózott, az is biztos. Kötve hiszem, hogy ezek után elhalmoznák ajánlatokkal, hogy ugyan Mikey tudjuk mekkore szarban vagy, gyere veresd még szét hatszor a pofád, hogy meglegyen a tartozásod, aztán isten veled!... -
#1012 Szerencséjére fix pénzért bunyózott, mostanában már csak így mennek a meccsek, nem csak győzelemért jár a suska. -
DecenS #1011 Igen. Így járt szegény. Mehet csövezni a híd alá. Mert így nem fogja tudni kifizetni a milliós adósságait. Persze a történtek valahol nem meglepőek: aki már csak azért megy vissza a ringbe, hogy 7 milliót összeszedjen az tartozásai törlesztésére, az nem elég motiváció a győzelemre. Az már csak munka. Nem küzdelem. -
#1010 kissé bambán nézz a végén, ez már nem a régi fülharapós Mike ő is megöregedett kiégett. -
DecenS #1009 Ja. Letöltöttem én is. -
#1008 video -
DecenS #1007 De.
"Williams zsinórban 22 tiszta találatot jegyzett, melynek végén Tyson aléltan hullott a kötelekre, majd onnan a padlóra."
A teljes hír. -
#1006 nem ma hajnalban volt Tyson meccs? -
#1005 Nem nagyon szeressem diótörő janit :D -
forzajuve #1004 Nagy János harmadik a WBO világranglistáján
Nagy János (képünkön) jelenleg harmadik helyen áll a WBO világszervezet legfrissebben kiadott világranglistáján. A nagypehelysúlyban versenyző magyar ökölvívó két helyet javított legutóbbi helyezésén. -
#1003 Jövőhét szomabton Kótai Misi fog boxolni! -
#1002 Köszi az infót!+ -
#1001 most olvastam, hogy júli 30 és már fix. itt -
#1000 Elméletileg júli 31-re volt beharangozva a Tyson meccs. -
DecenS #999 Már biztos. A hónap végén. -
#998 Tényleg?
Hmm...most szombaton a Misi védi meg a címét Londonban, úőgy imádom őt! -
#997 Tyson állítólag meccselni fog.
[MÁR KÉTELKEDIK] -
#996 Kótai Misi edzője, Laci bácsi :) -
#995 ki is ott az edző? -
#994 én már nem boxolok, régen az EVIG-be ami a KSI-hez tartozott, aztán meg az MTK-ba. -
#993 Népligetben! Nagyon szeretem! te? -
#992 :DDDD -
#991 ps2-es gépen :)) -
#990 és hol boxolsz?