1229
minden ami box
-
Prank #1149 szép volt Madár! -
#1148 no, néztétek? Nagyon keményvolt gyönyörű kiütés Erdeitől -
meat grinder #1147 ő volt a király annak idején, ez nem is lehet kérdés. abba kellett volna hagynia a csúcson a vasmiskának.... -
#1146 Hy
Én nagyon sajnálom Tysont!! -
#1145 Illetve a 7.-mentben lett vége.Ime a bizonyíték.
-
#1144 KOMOLY???HONNAN TUDOD? -
#1143 Tyson a 6.menetben padlózott! -
#1142 nem tudja valaki mi lett a tyson meccs? -
#1141 Universum vereséget mindíg szívesen látok!!! :D
Mario Veit egy lúzer! Muhahhaa! Remélem a kövér madarat (Erdei Pacal) is megzabálhatja elöbb-utóbb Calzaghe! Volt már róla szó. -
#1140 :DDD popcica LOL
ilyen a női amatőr(!) box -
#1139 Hát azért ezt bevallom őszintén: végigröhögtem... :))) ...és, hogy 4.5 perc alatt, hogy elfáradt a popcica...lol... -
#1138 A csajok is nagyon jók voltak most. -
#1137 az első sem volt olyan rossz szerintem...csak azon gyengusabb madarak voltak... -
#1136 én az első sztárbox-ra gondoltam vagy te is? ez most jobbnak tűnik -
#1135 én nem szurkolok különösebben senkinek...csak szórakozom... -
#1134 láttam az elsőt is...csak azt írtam, hogy előtte azt hittem, hogy...de aztán láttam, hogy komoly...Kozsó is egész jó volt... :) -
#1133 az elsőben fehér párti voltam, a 2. pedig rékasinak állt, de ez utóbbit benéztem -
#1132 Ti kinek szurkoltatok az első és második fordulóban? -
#1131 nem láttad az elsőt? ezek véresen komolyan veszik. az előbb rékasi olyat kapott, hogy kettőig nem bírt volna elszámolni -
#1130 jah...egész jó sztem...amikor ez elsőt beharangozták, azt hittem valami nagyon nagy kamu lesz...olyan pankráció szerű színészkedéssel...ahhoz képest egész komoly... :) -
#1129 mé, jó nem :))
igaz, hogy nem ér fel egy Liddell-Cotoure meccshez, de a gálvölgyinél még mindig jobb :DD -
#1128 jah... :) -
#1127 igen -
#1126 Nézi valaki az rtl klubbot? -
#1125 na ez a gond, hogy itt (meló) ilyen program nem érvényesül:(
Felmentem Barrera hivatalos(vagy rajongói) oldalára, de ott is regisztráció(hogy pénzes-e azt nem tudom) után lehetne leszedni valami klippet. azért kösz. csá -
akos #1124 DC++
Esetleg fel tudod lelni egy-két fanatikusnál. -
#1123 Sziasztok!
Ha minden ami box, akkor az lenne a kérdésem, hogy hol tudnám felkutatni a Naseem Hamed vs. Marco Barrera mérkőzést valamilyen nézhető formában? Rákerestem Hamed nevére, de csak fórumok vagy hírek jöttek be. Szal? -
#1122 há' ja kb... -
#1121 Pont ugyanaz történ mint erdei meccsén, csak fordítva. -
#1120 főleg, hogy nem élő...és az előbb épp belefutottam a végeredménybe a neten... :( -
#1119 elég uncsi -
#1118 ja -
#1117 Nézi valaki az rtl klubbot? -
#1116 Pacal élete legjobb felkészülésén van túl állítása szerint, ennek ellenére a dereka és a hasa is enyhén szólva puhos volt (mint mindíg) mégis dícsérték az elfogult kommentátorok, hogy milyen szálkás, Garaynak meg valóban súlyproblémái voltak, még a gatyóját is le kellett vennie a mérlegeléskor, ennek ellenére szín izom volt, és valóban szálkás, ahogyan egy jóvágású bokszolónak lennie kell.
A súlyfelesleg megbosszulta magát, Pacal megint kifulladt, de a változatosság kedvéért most nem az utolsó menetben, hanem már jóval korábban, a 9. menetben már a seggét vette a levegőt.
Szóval ennyit a komoly felkészüléséről, és a megérdemelt győzelméről. Egye csak tovább a habostortát, meg a csülkös bablevest a felkészülés alatt, meg lesz az eredménye majd, ha netán egy "B" kategóriás bunyóssal összekerül, merthogy Garay finoman fogalmazva is csak "C" kategóriás, az biztos. -
akos #1115 Lakatus ellen azért nem volt olyan rossz.
Igazándiból nem értem, mitől fáradt el a meccs alatt. Hiszen alig csinált valamit. Csak nyelte az ütéseket - amiknek jórésze a kesztyűjén csattant.
Szóval furcsa. -
#1114 Pacal amióta "megvédi" a világbajnoki övét, azóta komoly visszaeést produkál meccsről meccsre. Most már a 9. menetben bekövetkezett a fáradás, a seggén vette a levegőt, annak ellenére is, hogy ismét élete legjobb felkészülsén van túl. Mindennek ellentmondott a hájas dereka és a pocakja is. Garay és Pacal színvonalát, ami hasonló, még erős jóindulattal sem lehet A, vagy B kategóriásnak nevezni, különösen a következő mérkőzéshez képest, ahol két komoly bunyós meccselt ugyanabban a súlycsoportban. -
akos #1113 Szerintem egyértelműen Garay nyerte.
A dolog piakntériája, hogy még az RTLK köztudottan nem túl elfogulatlan stábaja is -szinte kivétel nélkül- úgy látta, hogy Madár vesztett... Még Kokó is inkább hümmögött, Kótai Misi meg inkább nem mert nyilatkozni. Erre a pontozóbírók kihozták Madárt győztesnek. Kész! -
#1112 nem láttam, milyen volt? -
#1111 Erdei Zsolt: Simábban nyertem, mint tavaly -
#1110 láttam én már olimpikont szórakozóhely bejáratánál belépőjegyet árusítani /cselgáncs rulez/