11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    A Commitment elkötelezettséget jelent, jelen esetben a hajtásra gondolnak.

Crossing a beadás, így van, a Deep az a kapu elé tett mély beadás (5-ös sarkára), a high (ami nekem más néven rémlik, valami by-the-line inkább) pedig a 11-es és 16 pont közé tett beadás.

Átnevelés az idő kérdése. Ha egy ST-t 40 meccsen keresztül CD poszton játszatsz... úristen de hülyén néz ki leírva, szóval CD poszton küldesz fel pályára, és végig is játsza a meccseket, akkor közben automatikusan megtanulja a posztot.

Nem megbántás volt, csak nem értettem mire utalsz :D
    A Fifa Manager communityje egészen más, mint az FM-é, igazából ilyen oldalakat amiket mondasz én nem tudok mondani elsőre. Bár én január óta nem is mozgok más Fifa Manageres körben, csak itt.
  • neB
    Természetesen nem akartalak megbántani titeket csak olyan angol fórumokat keresek (mert FM hungary-t természetesen böngészem) ahol így nagyban csinálják. Szóval nem tudom ismered-e a Football Manageres dolgokat de ott szoktak olyanok lenni hogy karrier mesélések, taktikát, tippek trükkök, játékos ajánlás ilyeneket keresnék nem segítség ügyben csak úgy szórakozásból mert most fanatikus lettem és mindent tudni akarok :D
    Az a baj hogy az fmhungary szervere nem nagyon akarok üzemelni vagy csak én néztem el valamit de nagyon.
    Ha már itt vagyok lenne egy kérdésem a commitment a taktikai beállításoknál a támadószellemet jelenti ha jól értem ugye, és lenne még egy miszerint a crossing az a beadás de a deep és high ezen belül mit jelent hogy közelre vagy távolra adja be?
    Jah igen és mégegy hogyan lehet átképezni egy játékos LM-ből tegyük föl LW-be? :)
  • Andretti
    Mi nem a Fifa Managerrel foglalkozunk? Konkrétan nem egy embert fel tudok sorolni, akinek sokéves tapasztalata van, és ha nem lenne vizsgaidőszak, akkor a játék szinte bármely pontját programkód szintre elemzem neked :D

Amúgy ha letöltésekre vágysz itt a helyed.

Más komolyabb fórumról nem tudok, a 07-es és a 09-es fordítás is innen indult el, az FMhungarysok csinálták a HFM-et eddig, most nem tudom mi újság velük. Más komolyabb addíció nem készült a játékhoz...

Amúgy mire lenne szükséged? Mert igényt általában a szükség szül, szóval nyugodtan kérdezhetsz itt is. Mondjuk ha nagy crack meg cheat dumákra vágysz akkor tényleg nem a legjobb partnerek vagyunk, de azon kívül szerintem bármire vevők az itteniek... (persze konkrétan csak a magam nevében beszélek)

-/-

Flair = ezt már nem is tudom hogy fordítottuk, de amúgy hivatalosan Érzék/Hajlam, gyakorlatilag a "látás" a pályán, érzék a játék menetéhez, érzék ahhoz, hogy mikor kell passzolni, játékbaavatkozni. Amúgy az LWB/RWB-nek 25%-nyira számít bele, RM-LM-CM-ST-nek 50%-nyira számít bele, RW-LW-AM-nek 75%-nyira számít bele. (Súlyozott módon számítják a skillt)

Dribbling = Cselezőképesség

Touch = Labdakezelés és Labdavezetés

Amúgy az internetes sztaki szótár elég jó kiindulópont.
  • neB
    Nem tudnátok ajánlani egy jó oldalt ahol a Fifa Managerrel foglalkoznak? Pl aholvan fórum is. Hihetetlen de csak németet spanyolt és ilyeneket találtam egy angol-t sem (még a francia is jöhet csak legyen). Nem létezik hogy ennyire ne legyen játékostábora.
    Al Ashrad: Dribbling az a cselezés a Touch meg sztem a labdaérintés hogy hogyan veszi át de cáfoljatok emg ha rosszul tudom.
  • Al Ashrad
    Bocsi, egy gyors kérdés: mi az a flair? Dribblig? Touch?
    Bocs ez 3 volt. :D
  • Andretti
    Akkor én lemaradtam :D
    Penalty és free kicks ebben az esetben.
  • neB
    Akkor kicsit beszélnék a játékosokról is.
    A Premier Ligában Adebayor lett a 3. legjobb góllövő 21 góllal az első messze (30 góllal) szinte behozhatatlanul Drogba míg 2. helyen nagy meglepetésemre az ezüstfiú Ballack.
    A kanadai táblázatban RVP lett a második szintén Drogba mögött köszönhetően az elért 12 góljának és 20 gólpasszának (még Lampard -nak volt ugyanennyi gólpassza de kevesebb gólja)
    Az Arany Cipő Ibrahimovic-é lett hihetetlen de 35 meccsen elért 47 (!) góljával és 11 assistjával.
    Így összesítve minden fronton Adebayor 56 meccsen 36 gólt ért el RVP 18 gólt és 31 assistot 60 meccsen
    Kettőjük után Nasri volt a legjobb játékosom 13 góllal és 9 assistal (sztem miatta végeztünk úgy ahogy mert észrevételem szerint góljai nagyrészt továbbjutást vagy 3 pontot értek)
    A másik oldalon Theo Walcott nem tudott úgy érvényesülni ahogy szerettem volna azért begyötört 11 gólt és 8 assistot
    A legjobb játékosom legalábbis rating és avarge form alapján Sagna aki rendesen kihajtotta magát 7-es és 12-es rating form-al.
    Kapusposzton folyamatosan cserélgettem Almuniát és Fabianskit végül a lengyen védett az utolsó meccseked és statisztika alapján jobban is.
    Átigazolási szezonban Pitroipa-t szeretném elhozni (szerintem Arsenal szintű lehet) Ochoa-t és még valakit akit még nem tudok :)
    Remélem nem untatlak titeket a sok statisztikámmal (Imádom őket =D)
  • matthias92
    dribbling, finishing, headers, fordward runs már 99es, a flair is 80, a tackling, effélék egyelőre nem szerepelnek a listában, nemakarom egyelőre védőnek használni. :D
  • Andretti
    finishing...

Amúgy van még hova fejlődnie
  • matthias92
    jah, mellesleg
    galasonál nemtom mit fejlesszek
    shot power 72
    long shot 71, technique 70 valahány, crossing 40, creativity 40 (kb), touch, free kicks (40), esetleg strenghtet vigyem tovább, mint 80, vagy stamina?
  • matthias92
    mellesleg van két scoutom, egy assistant managerem, meg még van valaki.
    egy goalkeeper coach meg egy youth team coach alap lenne igaz?
  • matthias92
    egyik kupa: Chester Cityt vagy mit 6-3ra vertem.
    Másik kupa: az MK Dons ellen hazai pályán 1-1et játszottam, idegenben is 1-1, így büntetők segítségével 4-3ra döntöttük el a meccset. sebaj, másik mérkőzésen már amúgy sem lett volna esélyem egy másodosztályú csapat ellen.
    Galaso volt 87-es is amúgy.
    Hajrá Nyúport Szportklábbb!!!!
    Jah és a youth nemtommi 3-as szinten van, a staffos az most fog kiépülni, meg a theme parkhoz is csináltam vmi marquet.
    valszeg megint továbbjutok, aztán már nem tulságosan hinném, hogy másodosztályba kerülök, maximum ha valami nagyot sikerül szerződtetni.
    két kérdés:
    mien személyzetet vegyek fel?
    a másikat elfelejtettem. :S
  • Al Ashrad
    Hogyhogy nem rúgtak ki? :) A bl-hez grat. A kupához is. Fogadjunk a bajnokságban meg úgy történt mint igazából, hogy ilyen Hull City, meg Stoke Cityk miatt nem lettél első.
  • neB
    Úgy látszik 8. hó 1-ig nem rúgtak ki. Leszimuláltam de nem erről akarok beszélni HANEM megynertük a BL-t!!! A Róma után Bayern-t kaptam ahol nyögvenyelősen tovább ballagtam és jött a félelmetes Chelsea aki évvégén meg is nyerte előttem a bajnokságot. 2. meccsen 8-7-es büntetőkkel mi jutottunk tovább ahol a döntőbe várt minket a Lyon francia bajnoki 3.. Aránylag simán 1-3-ra nyertünk de inkább ők irányították a meccset góljainkat kontrából és távoli lövésekből szereztük. Nagy volt az ünneplés pezsgő sör minden. De ez még semmi.
    Az angol szurkolóknak 'tán legkedvesebb F.A. kupát is besöpörtük a Liverpool ellen Fabregas egy szem góljával.
    A Bajnokságban nem vitézkedtünk igaz voltunk közel az első helyhez pár pontra de inkább évvége felé már távol bőven Európa Ligás helyeken jártunk. Szerencsére évvégére egymásra talált a Gallas Touré páros remek szinte az utolsó meccsen végig 13-15-os formában focizták végig a szélsőhátvédekkel eggyött Clichy-vel és Sagna-val. Szóval 3. helyre értünk be. Majd még írok a játékosokról is.
  • Al Ashrad
    Ugye a 08 eredeti? Mert a kettes patch csak eredetivel működik, nélküle pedig a 3-d élvehzetetlen. Csak azért kérdezem, mert év végén vissza fogsz térni a 08-hoz. :)
  • neB
    Az lenne a csoda ha nem rúgnának ki (már csak az eredmények miatt se jah meg valamit nagyon elrontottam pénzügyileg :D). Ha viszont tényleg megtörténik akkor marad a 2008 de hát próba szerencse egy szezont nem olyan hosszú lemenni (főleg ha csak pörgeteg ezt még nem veszem túlságosan komolyan az elsőt sose szoktam)
  • Al Ashrad
    Istenem, NE játszatok tört játékkal, mert pofára fogtok esni. Én direkt nem töltöttem le a játékot, mert tudom, hogy kirúgnak év végén, akkor meg eleve felesleges volt az az 1 év játék. Én ezért inkább a jó öreg originál 08-ammal játszogatok (mert nincs pénzem a 09-re, majd gyűjtök a 10-re).
  • Andretti
    1: Ha tört akkor ki fognak, nem hallottam túl sok kivételről.

2: Luke Murray már igazolható, ha ajánlasz neki profi szerződést (linkelt képeden a bal szélen a felső gomb -> offer pro contract), akkor a következő meccseden akár már játszhat is.
  • Andretti
    09-ben megnövelték a korlátot, de még van korlát, úgy ahogy a való életben is. Nem tudom pontosan hogyan szól a valós szabály, de a legtöbb ligában korlátozva van a kölcsönadottak száma valamilyen formában, viszont külön elbírálás alá esik a fizetett és a nem fizetett kölcsön, utóbbi talán már tiltott is néhol (asszem Spanyolországban például az). A fizetett kölcsön az az, mikor a játékos fizetésének x%-át az új csapata állja, nem fizetett pedig értelemszerűen ahol nem fizetnek. Spanyolországban a B csapatok tiltásával lényegében a nem fizetős kölcsönöket tiltották be, mivel így az A és B csapatok közti mozgatást csak szerződéssel lehet intézni, amit csak az átigazolási szezon alatt lehet megtenni. Viszont a spanyol ligában már sok éve nem edzősködtem (talán a tcm 2004-ben még anno egy 25 éves karrierben volt pár év) így tapasztalatom nincs a dologból.
  • neB
    Fúú megismétlődött a dráma újra csak msot Rómában szintén vezettek 1-0-ra majd rögtön kivonulás után rúgtak még egyet de végül hála Adebayor góljának és gólpasszának Fabregashoz kiegyenlítettünk és így mentünk tovább 5-4-el. Miért Fabianksi véd? Ennek roppant egyszerű oka van értékileg jobb ráadásul ha csak 7 századdal is a ratingje is jobb. Egyébkétn 2009 fogok addig játszani míg meg nem tudom ki rúgnak-e évvégén ;)
    A reserve team-em első a ligájában de azt nem tudom ki lépte át a határt mert nem állítottam be az értékek mutatását úgy gondoltam úgy élethűbb szaga van. Hogyan lehet egyszerűen kölcsönadni emrt eddig offereltem (Football managerben ez pofonegyszerű volt) de most nem mindig működik.
    Remélem hogy nem untatlak a sok kérdésemmel :D
    Mézd meg jelenleg ő a kedvencem már alig várom hogy "felnőjön" nagy reményeket fűzök hozzá.
    Luke Murray
  • Al Ashrad
    Ja igen, nemtudom a 09-ben, hogy van (bocs a dupláért most ugrott ez be), de a 08-ban át kellett állítanom az editorban azt a marhaságot, hogy csak 5 játékost lehet kölcsönadni angliában. Ez a való életben sincs így szerintem, mert az arsenalnál volt, hogy majd 10 játékos is kölcsönben volt azt hiszem 1-2 éve.
  • Al Ashrad
    Nincs rá taktika, én is ugyanígy szoktam dicsérgetni, motiválni, néha jó fenyegetni lecseréléssel, de erre odakell figyelni, 60. perc után lehozhatod, ha továbbra is gyenge, ha viszont feljavult, ne hozd le! Ha minden szöveged pozitív hatású (nyíl felfelé, legalább srégan, legalábbis 08-ban így van jelölve), akkor a végén egy return to pitch szöveggel még többet javíthatsz a morálon és csapatszellemen.
    Miért pont Fabianski véd a Bl-ben? A cserecsapatod hogy áll? (reserve team) Vannak olyan játékosok, akik már átlépték a 70-es határt? (célszerű ekkor őket kölcsönadni 2. osztályú csapatoknak, ahol elég jól tudnak fejlődni)
  • neB
    Fúúú micsoda meccs volt ez a Róma ellen.
    Itthon kezdtünk és már a 38. percben vezettek 2-vel itt már már kezdtem lemondani (hála Fabianskinak aki az egyik gólt bepotyázta) a tovább jutásról mikor jött Nasri 25-ról bombázott GÓL! Elbeszélgettem velük a szünetben akit kellet motiváltam és dicsértem (egyébként van valami tuti taktika ilyen félidei beszélgetésekre mert néha dicsérem őket és rá se hederítenek) majd jött a második félidő a Roma húzta az időt volt pár veszélyes szögletük de Nasri újra büntetett igaz most egy gólpasszal amit végül Adebayor értékesített. Ez volt a 80. percben innentől felpörögtünk 5-6 helyzetet is kidolgoztunk majd 85. perc szöglete RVP beíveli Fabregas pedig egy látványos ollóval vette be a kaput. Iszonyatos nagy öröm csak a 2 idegenbeli gól árnyékolja ezt be. :D
  • neB
    Most ez a legelső szezonom 2009-ben próbálgatok még csak de igazad van Gallas helyére fogok valakit venni és a Kapusposztot is meg fogom erősíteni kedvenc mexikóimmal (Vela után) Ochoa-val. Egyébként bajnokságban 4-th vagyok 4 pontal az első Chelsea mögött nagyon össze vagyunk tömörülve most jön Roma elleni nyolcaddöntő BL-ben. FA kupában még állok de a ligakupát szokás szerint elrontottam.
    Féltávnál a bajnokságban Adebayor áll a legjobban góllövés tekintetében 15 góllal. Mögötte szerénykedik RVP 7-el igaz neki emelett van 15 gólpassza is. A többik nem nyújtanak értékelhető teljesítményt sőt Fabregas elég hitvány 6 gól melett 4 gólpassz (vagy fordítva)
  • Al Ashrad
    2008-ban nincs Ramsey, meg Wilshere, ezért én az editorban csináltam meg őket. Ha visszatérsz rá, ajánlom tedd meg te is. Song a való életben is nagyon sokat fejlődött. De egyedül nem bírja még, ezért akarja Wenger megerősíteni a védelmet. A játékban ott nincs szükség erősítésre? Az Almunia-Clichy-Gallas-Touré-Sagna 5ösre gondolok itt.
  • neB
    Na szóval most eléggé botladozok sehogy sem találom a megfelelő taktikát kicsit új még nekem a 2009 lehet visszatérek a 2008-hoz. RW-nek meg az a bajom hogy Rp-vel csatárként számolok ugyanis két csatáros rendszert játszatok és így Walcottnak nincs cseréje. Vela pedig Nasri cseréje általában. DM-nek meg találtam a megfelelő embert és még igazolnom sem kellet: Song. Rengeteget fejlődött ebben az évben szitne minden pontja 4-5-tel növekedett messze jobb lett mint Denilson. Bár még nem igazoltam (kifutottam az időből és nem tudtam eldönteni ki lenne a legjobb) Lehet hogy Meridat Ramsey-t beépítem valahogy meg van egy nagyon jó generált 17 éves is.
  • Al Ashrad
    neB: látod én mondtam, hogy a munkavállalói engedély lesz az, pár hét mire megadják, azt hiszem ez a valóságban is így van kicsit várni kell a papírmunkára! Fabregas 26 gól na nee. :D Mondjuk nekem is van egy Hondurasi támadóközéppályásom most 54-es (49ről indult, 1 év alatt 5 szint), aki az előző szezonban 40 meccs 15 gól, 27 gólpassz. :) Adebayor itt szerénykedik látom 19 góllal. Mi van itt kéremszépen a csatársorral, ha Fabregas rúgja a gólokat? (azt nem mondtam, hogy 13 éve ágyús vagyok) Eduardo, Bendtner, Van Persie, Vela? Vagy szerződtettél valami új csatárt? Én azt ajánlom ha a géped nem bírja a 09-et térj vissza a 08-ba én is azzal játszok, az editorban át tudod tolni a csapatokat, ha azt akarod, hogy hasonló legyen a bajnokság elrendezése a mostanihoz. Én a középutat választottam, kb fele csapatot vittem a jelenlegi helyére, felét meghagytam. Így érdekesebb lesz szerintem a játék. Az előző hozzászólásomban említett Peterborough pl azt hiszem a 2008-ban alapból a 4. osztályban szerepel én felvittem editorban a 3.ba és megerősítettem a keretet, és láss csodát fel is jutott a 2. osztályba (ahol tök esélytelenként 10 forduló után 2. a csapat). Szóval szerintem érdemes visszatérned a 08-ra, a második patch után érezhetően feljavult a 3-d játék, ezt én mondom, aki végig kritizáltam régebben ezt a részét a játéknak. Végre látom, hogy életszerűek a játékosok, van logika abban amit csinálnak. Én instant playelni szoktam, mert az gyorsabb, a fontos meccseknél meg 3-dben játszok. A 09-ben azt mondod DM és RW fronton akarsz erősíteni. Ha a valós játékoskerettel rendelkezel, akkor RW-nek bevethető Van Persie és Walcott. Velük mi a gondod? A DM vonalat már jobban megértem, Song és Denílson nem az igazi még. Kikre gondoltál, kiket fogsz leigazolni?
    Johnny.
  • Al Ashrad
    Hú nekem azért a 3. osztályos ellenfelek még többségében nehezen verhetőek. Ennek ellenére a Southendet 2-1re vertem idegenben a liga kupa első fordulójában. :) Másofik fordulóban Peterborough lesz az ellenfél aki feljutott a 2. osztályba pont mint igazából... ez lesz a végállomás a ligakupában úgy érzem. A bajnokságban 3. vagyok 10 forduló után. A Luton town vezet (akik igazából már 5. osztályosok lettek a sok minusz pont miatt). És ők jóval erősebbek, 670-es csapat, a legerősebb a 4. osztályban. Én szerénykedek a 605-ös csapatommal. :D
  • matthias92
    én pedig tovább folytatom a lépegetéseket a tabellán felfelé. A Farsley celticet vertem 6-1re (idegenben) a dzsonszton'sz péint trópi kupa első fordulójában. Második fordulóra kaptam egy harmadosztályú csapatot, de nem félek tőle, szntem leszedem. :)))
    Galaso 87. Coe meg 65 (ő a kapus, ő is öt csillagos :D).
    mire az elsőosztályban leszek, nem is kell olyan sok játékost lecserélnem. :DD
    barátságos mérkőzésekre próbálok rosszabbnál rosszabb csapatokat kihívni. ha rommáverem őket a fél csapat 10-es ratingot kap, amivel gyorsítom a fejlődésüket :)
  • neB
    Szevasztok! Köszi a válaszokat végül tényleg a munkavállalással volt a baj de szerencsére megkapta és Almunia helyén évvégéig nagyszerűen játszott.
    Bajnokságban 2. lettem a Chelsea mögött mindössze 2 ponttal. F.A. kupát nyertem Chelsea ellen ellenben búcsúztam elég korán a ligakupűból. A BL-ben Negyeddöntőkig jutottam ahol az Inter állított meg 2-2-es összesítéssel idegenben rúgott több góllal. Végül ők is nyerték meg a kupát szóval nem szégyen a nyertes csapattól kikapni.
    Szezon legjobbja egyértelműen Fabregas volt 40 meccs 26 gól 14 gólpassz (ha jól emlékszem) és Adebayor kinek 19 gólja volt a PL-ben és még nem sok más kupában.
    De úgydöntöttem meglesem én ezt a 2009-et. Sikerült "megszereznem" a játékot bár van egy kis gond vele 3D meccsnél kilép. Így marad a teyt mód ami szerintem a 2008-ban jobb volt sztem na de mindegy. Természetesen most is az Arsenallal kezdtem. Majd még jelenetkezek az eredményekkel (elsősorban DM és RW fronton akarok erősíteni)
  • matthias92
    nekem is van egy galaso kettő a főcsapatban ám. csak neki Michael Benjamin a neve. Bár ő még csak 65-ös, de épphogycsak 20 éves, és mindössze öt csillagja van. Szerintem ő is a fejlődés útjára fog lépni.
    Van még 1-2 játékosom akik négy csillagosok, dehát egyelőre nincs több ötös. Majd lesz ott még, remélem a magyar Farkasházy is az lesz, vele sem tudom mi legyen, 58as, 17 éves, még az ifiben van. Bár csak négy csillagja van. Meg a bahreini Bin Hajit is felhoztam, bár ő csak 3 csillagos, mégis 61es balszélső középpályás. Neville maradt, bár ahogy elnéztem, lehet h eladom. Passing 93, de a shot power, long shots meg iesmik a béka segge alatt vannak. Akkor beállítanám a 61es Krajewskit, aki jelenleg RM poszton játszik 57-esként. A helyére, meg akkor hoffenheimből, vagy werderből egy 20 éves 65ös jobbszélsőt loanolok. Nem akarom elkiabálni, de szntem továbbjutok.
    Dzsonszton'sz Péint Trópiban vmi harmatgyenge csapatot kaptam ellenfélnek. Semmi nem lesz.
  • Al Ashrad
    Az én negyedosztályú csapatom 600-as. Nálad Galaso erősen közrejátszik abban a 700-ban! Nálam én magam vagyok az egyik csatár, 54-es szintű, a másik 61-es (50-ről 61 1 év alatt), Costa Ricai 17 éves. Sztem Galaso 2 lesz belőle. Még jó, hogy ezekkel a 4-5 csillagos jól fejlődő tinikkel bagóért 5 éves szerződést kötöttem.
    A gyengébb csapatomnál a másik énem (45-ös középpályás) bekerült az év csapatába. Fejlődni viszont elég lassan fejlődik. :D
  • matthias92
    én negyedosztályú vagyok, lezajlott néhány forduló, meg két meccs az FA kupából.
    hamar kaptam egy elsőosztályú csapatot, ők meg kiütöttek 2-1re (utolsó pillanatban rúgtak egy gólt). Előtte nemtom melyik harmadosztályút vertem 3-1re.
    A csapatom 700 fölött van. :) Galaso lesérült a preseasonban, emiatt nem fejlődött följebb, mint 84. Majd meglátjuk milesz, hogylesz :)
  • Al Ashrad
    Nos. :)Lenyomtam az első szezont. Pirate Club: angol 5. osztály bajnoka. Jelenleg a 4. osztályban játszok, idény majdnem fele, 4-5. helyen mozgok. Nighthawk: angol 6. osztály (north) bajnoka. Jelenleg az 5. osztályban játszok, első helyen áll a csapat... Harry Potter már 54-es (50-esként kezdett), 5 csillagos, 3x a hónap játékosa.
    Magyar vonatkozás: most is feljutott a Fradi. :) (ja mert megcsináltam, hogy jó legyen, pl Shaw valóban ott játszik, meg ilyesmik)
    Angol bajnok: Liverpool. Feljutott a Wolves, Burnley, Birmingham City. Pont mint a valóságban. Csoda. Másodosztályba feljutott az MK Dons, Peterborough, Colchester United. (majdnem mint a valóságban 1 stimmel)
    Spanyol bajnok a Sevilla... ja idetartozik, a második év elején nyáron az FC Barcelona leigazolta a PSV-től Dzsudzsák Balázst 9 millió Euróért. Kíváncsi leszek fog-e játszani. Halmosi 1 meccsen játszott a Hullban ami kiesett (tökutolsó), ezért eladták a török 2. helyetett Trabonskor (vagy mi) csapatának. Egyelőre ennyi. Majd csinálok képet, hogy látványos legyen.
  • Al Ashrad
    Hali! Nem tudom melyik országban játszanak 3. osztályban a cserecsapatok, ha jól emlékszem még franciaországban is csak a 4. osztályban játszhatnak. Spanyolországban nem tudom hogy van a szabályozás, de azt hiszem ott a 2. osztályban is játszhatnak (valami sevilla B rémlik). Magyarországon szintén 2. osztály. Angliában pedig egyik osztályban sem játszanak, külön 2 bajnokságuk van (north, south).
    Szóval melyik a 3. osztály???
  • matthias92
    a reserve teamek nem játszanak ligában angliában. mindössze egy south és egy north reserve liga van nekik.
  • Andretti
    Most ugye viccelsz???

Angliában reserve teamek a 3. osztályban???
  • repajami
    neB:

valószínűleg azért nem tudod játszatni a reserve teamedet, mert a játék indításánál ki kellett választani a harmadik ligát is, hogy azt is nem csak az első kettőt, mert a reserve csapatok ott játszanak. (emlékszel annál a résznél kellett volna, ahol ki lehet választani, hogy a gép mely országok mely ligáit szimulálja, miközben te játszol)
    szerintem itt lesz a hiba.
  • matthias92
    igazából csak az volt a baj, hogy engedélyeztem az elszerződést nagyobb osztályba. Úgyhogy ott szoptam, de úgytűnik mégis marad?! :D
    Mellesleg egy Krajewski van a hoffenheimből és egy 67es védő a Werderből a csapatban. (cooperation). Krajewskit leszerződtettem, mert tavaly végig nálam volt, a werderből a srácot meg úgyszint leszeretném.
    Jah és Newport SC (0) 1-1 (1) Manchester United
  • Al Ashrad
    Bocs ez lemaradt: akkor viszik el a nagyobb csapatok a játékosaidat, ha elqrod a szerződésüket, és minimál árat adsz meg amin elvihetik. Ha valaki ezt kifizeti rögtön el is viszi. Sose adj meg minimálárat.