Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • matthias92
    nekem is van egy galaso kettő a főcsapatban ám. csak neki Michael Benjamin a neve. Bár ő még csak 65-ös, de épphogycsak 20 éves, és mindössze öt csillagja van. Szerintem ő is a fejlődés útjára fog lépni.
    Van még 1-2 játékosom akik négy csillagosok, dehát egyelőre nincs több ötös. Majd lesz ott még, remélem a magyar Farkasházy is az lesz, vele sem tudom mi legyen, 58as, 17 éves, még az ifiben van. Bár csak négy csillagja van. Meg a bahreini Bin Hajit is felhoztam, bár ő csak 3 csillagos, mégis 61es balszélső középpályás. Neville maradt, bár ahogy elnéztem, lehet h eladom. Passing 93, de a shot power, long shots meg iesmik a béka segge alatt vannak. Akkor beállítanám a 61es Krajewskit, aki jelenleg RM poszton játszik 57-esként. A helyére, meg akkor hoffenheimből, vagy werderből egy 20 éves 65ös jobbszélsőt loanolok. Nem akarom elkiabálni, de szntem továbbjutok.
    Dzsonszton'sz Péint Trópiban vmi harmatgyenge csapatot kaptam ellenfélnek. Semmi nem lesz.