Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • neB
    Szevasztok! Köszi a válaszokat végül tényleg a munkavállalással volt a baj de szerencsére megkapta és Almunia helyén évvégéig nagyszerűen játszott.
    Bajnokságban 2. lettem a Chelsea mögött mindössze 2 ponttal. F.A. kupát nyertem Chelsea ellen ellenben búcsúztam elég korán a ligakupűból. A BL-ben Negyeddöntőkig jutottam ahol az Inter állított meg 2-2-es összesítéssel idegenben rúgott több góllal. Végül ők is nyerték meg a kupát szóval nem szégyen a nyertes csapattól kikapni.
    Szezon legjobbja egyértelműen Fabregas volt 40 meccs 26 gól 14 gólpassz (ha jól emlékszem) és Adebayor kinek 19 gólja volt a PL-ben és még nem sok más kupában.
    De úgydöntöttem meglesem én ezt a 2009-et. Sikerült "megszereznem" a játékot bár van egy kis gond vele 3D meccsnél kilép. Így marad a teyt mód ami szerintem a 2008-ban jobb volt sztem na de mindegy. Természetesen most is az Arsenallal kezdtem. Majd még jelenetkezek az eredményekkel (elsősorban DM és RW fronton akarok erősíteni)