Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • neB
    Úgy látszik 8. hó 1-ig nem rúgtak ki. Leszimuláltam de nem erről akarok beszélni HANEM megynertük a BL-t!!! A Róma után Bayern-t kaptam ahol nyögvenyelősen tovább ballagtam és jött a félelmetes Chelsea aki évvégén meg is nyerte előttem a bajnokságot. 2. meccsen 8-7-es büntetőkkel mi jutottunk tovább ahol a döntőbe várt minket a Lyon francia bajnoki 3.. Aránylag simán 1-3-ra nyertünk de inkább ők irányították a meccset góljainkat kontrából és távoli lövésekből szereztük. Nagy volt az ünneplés pezsgő sör minden. De ez még semmi.
    Az angol szurkolóknak 'tán legkedvesebb F.A. kupát is besöpörtük a Liverpool ellen Fabregas egy szem góljával.
    A Bajnokságban nem vitézkedtünk igaz voltunk közel az első helyhez pár pontra de inkább évvége felé már távol bőven Európa Ligás helyeken jártunk. Szerencsére évvégére egymásra talált a Gallas Touré páros remek szinte az utolsó meccsen végig 13-15-os formában focizták végig a szélsőhátvédekkel eggyött Clichy-vel és Sagna-val. Szóval 3. helyre értünk be. Majd még írok a játékosokról is.