Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    neB: látod én mondtam, hogy a munkavállalói engedély lesz az, pár hét mire megadják, azt hiszem ez a valóságban is így van kicsit várni kell a papírmunkára! Fabregas 26 gól na nee. :D Mondjuk nekem is van egy Hondurasi támadóközéppályásom most 54-es (49ről indult, 1 év alatt 5 szint), aki az előző szezonban 40 meccs 15 gól, 27 gólpassz. :) Adebayor itt szerénykedik látom 19 góllal. Mi van itt kéremszépen a csatársorral, ha Fabregas rúgja a gólokat? (azt nem mondtam, hogy 13 éve ágyús vagyok) Eduardo, Bendtner, Van Persie, Vela? Vagy szerződtettél valami új csatárt? Én azt ajánlom ha a géped nem bírja a 09-et térj vissza a 08-ba én is azzal játszok, az editorban át tudod tolni a csapatokat, ha azt akarod, hogy hasonló legyen a bajnokság elrendezése a mostanihoz. Én a középutat választottam, kb fele csapatot vittem a jelenlegi helyére, felét meghagytam. Így érdekesebb lesz szerintem a játék. Az előző hozzászólásomban említett Peterborough pl azt hiszem a 2008-ban alapból a 4. osztályban szerepel én felvittem editorban a 3.ba és megerősítettem a keretet, és láss csodát fel is jutott a 2. osztályba (ahol tök esélytelenként 10 forduló után 2. a csapat). Szóval szerintem érdemes visszatérned a 08-ra, a második patch után érezhetően feljavult a 3-d játék, ezt én mondom, aki végig kritizáltam régebben ezt a részét a játéknak. Végre látom, hogy életszerűek a játékosok, van logika abban amit csinálnak. Én instant playelni szoktam, mert az gyorsabb, a fontos meccseknél meg 3-dben játszok. A 09-ben azt mondod DM és RW fronton akarsz erősíteni. Ha a valós játékoskerettel rendelkezel, akkor RW-nek bevethető Van Persie és Walcott. Velük mi a gondod? A DM vonalat már jobban megértem, Song és Denílson nem az igazi még. Kikre gondoltál, kiket fogsz leigazolni?
    Johnny.