Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • neB
    Akkor kicsit beszélnék a játékosokról is.
    A Premier Ligában Adebayor lett a 3. legjobb góllövő 21 góllal az első messze (30 góllal) szinte behozhatatlanul Drogba míg 2. helyen nagy meglepetésemre az ezüstfiú Ballack.
    A kanadai táblázatban RVP lett a második szintén Drogba mögött köszönhetően az elért 12 góljának és 20 gólpasszának (még Lampard -nak volt ugyanennyi gólpassza de kevesebb gólja)
    Az Arany Cipő Ibrahimovic-é lett hihetetlen de 35 meccsen elért 47 (!) góljával és 11 assistjával.
    Így összesítve minden fronton Adebayor 56 meccsen 36 gólt ért el RVP 18 gólt és 31 assistot 60 meccsen
    Kettőjük után Nasri volt a legjobb játékosom 13 góllal és 9 assistal (sztem miatta végeztünk úgy ahogy mert észrevételem szerint góljai nagyrészt továbbjutást vagy 3 pontot értek)
    A másik oldalon Theo Walcott nem tudott úgy érvényesülni ahogy szerettem volna azért begyötört 11 gólt és 8 assistot
    A legjobb játékosom legalábbis rating és avarge form alapján Sagna aki rendesen kihajtotta magát 7-es és 12-es rating form-al.
    Kapusposzton folyamatosan cserélgettem Almuniát és Fabianskit végül a lengyen védett az utolsó meccseked és statisztika alapján jobban is.
    Átigazolási szezonban Pitroipa-t szeretném elhozni (szerintem Arsenal szintű lehet) Ochoa-t és még valakit akit még nem tudok :)
    Remélem nem untatlak titeket a sok statisztikámmal (Imádom őket =D)