91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #66941 Mikor a haver volt katona Börgöndön, náluk volt vagy 30 db belőle. Majdnem sírva fakadt, mikor megtudta, hogy 1 maradt, de az is már minek.
A Csehek elhozták a Mi-35-ösüket, de mi úgy tudom, hogy a Mi-8/Mi-24 vonal helyett az Olaszok felé kacsingatunk, az Ancsák helyett meg a Spanyolok felé. Mondjuk, nem tudom, hogy jobban fogunk-e járni, de a Grippen esetében sem a pénz döntött, meg azt hiszem, hogy most sem az fog elsősorban. -
Az az 1 Mi-24-es télleg csak vészhelyzetben repülhet, kb nukleáris baleset miatt (NBC képessége miatt), de mondjuk inkább, hogy nem repülhet. -
OFF
Ígéretesnek tűnik, ez a game:
Drive -
artivizsla #66938 Repülős lelet. -
Erre tessék. -
Amúgy mi nézők nem is panaszkodhatunk a meleg miatt,szerencsétlen tűzoltók teljesen be voltak öltözve,még láthatósági mellény is volt rajtuk,a rendőrök szintén.Csoda hogy nem kaptak hőgutát. -
sakkay #66935 Haverom szeretne gépet, 210 lepedője van rá. Kérlek titeket nyomjatok ide pár konfigot, ami szerintetek jó lenne. Monitoron kívül minden.
Stratégiára és fps-re kellene,BF stb..köszi. -
Romeo One #66934 Én vasárnap voltam, 9 körül értünk oda, a reptérrel szembeni utcában parkoltam, kb 100m. A bejutás sima ügy, 10 perc (elővétes jegy).
Kifelé a legvégén jöttünk, negyed 8kor fordultam ki, akkor már a befelé menő forgalom beállt, de kifelé nem volt semmi gond (Bcsaba felé). Mondjuk cimbora mögöttem 10 perccel már 4 dugóba szaladt bele a külső parkolóig. Bent minden aranyáron volt, de ezt borítékolni lehetett, nem vettünk ott semmit. A párakapuk és a vízosztás jó ötlet, félóránként éltünk vele. A 40 fokról meg nem a szolgálat tehet. A Vitézek megszívattak, a hangárok belsejében nézelődtünk a gyerekekkel, mikor az előrehozott program elkezdődött. A felét alig láttam... Nekem ez az egyetlen negatívum a szervezésről. -
Szepy2884 #66933 OFF
Én nem tudom mi ez és hogy hogyan csinálták, de rohadt jól néz ki
-
77pxdumbo #66932 Üdv!
Na én a vasárnapot szenvedtem végig. Érzésem szerint, ez csak a régi repnapok demója lett sajna. Se forgószárnyasok se (ill alig) modern gépek. Tényleg mint egy oldtimer bemutató.
Az oroszok vittek mindent, gyönyörű volt az az 5 nagyvas. Én így is meglepődtem amikor a közönség felett tette gyertyába és tolta rá a forszázst. A gyomrom majd kijött. Amikor a két gép keresztezte egymást pont velünk szemben az torokszorító volt, eszembe jutottak azok a jó kis youtube-os videók. Emlékeim szerint régen soha nem engedték a gépeket a közönség fölé.
Amikor végeztek mindegyik integetett, még a féklapokkal is. Az első gép még a gépet is meghintáztatta a kerékfékkel.
A kaja sör ügyben teljesen igaza van az előttem szólóknak. Hozzátéve, aranyáron adtak mindent.
Én busszal menetem, és pillanatokon belül a reptéren találtam magamat, hazafelé szintén semmi fennakadás nem volt, dugót nem láttam. -
Fürtös #66931 Lala! Itthon vagyok mikor futunk ossze? -
Én is éppen ezt vettem észre,hogy nem elég,hogy sehol nem volt árnyék,még a kajás bódék körül sem volt sehol egy normális méretű sátor,mindent a tűző napon kellett enni-inni.Ha volt sátor az alatt ugyanolyan meleg volt,mert oldaluk nem volt és kb 10-12 ember fért alájuk.Legalább párakapuk voltak,mondjuk az sem túl sok. -
GPx8 #66929 Volt olyan hely, csak "kicsit" drága volt... :D -
én reggel 6-kor indultam Fehérvárról, negyed 9-re leértem, nagyok kicsi dugó volt a körgyürün, 9-kor leparkoltam megint a bejárattól kb. 200m-re. 5 perc alatt bent voltunk (tesóm szerzett mol-os belépőt), szóval semmi gond nem volt.
Az oroszok után indultunk egyből haza, ott sem volt gond, nem volt dugó.
2 észrevétel:
-Aki az oroszokat a végére rakta azt bíróság elé állítanám, de minimum egy fegyelmit adnék neki. Mindenki ara várt, ez előre látható volt. Addigra sem hideg vizet, sört, semmit sem lehetett kapni. Ki az a nyomorék aki azt hitte hogy ennyi ember ellesz egész nap a tűző napon úgy, hogy egyetlen nagyobb sátor sem volt ahol normálisan lehetett volna kajálni (leülni). Komolyan kérdem, hány év kell még hogy megtanuljanak ilyen alapvető dolgokat? Egyetlen sörsátor sem volt sehol, mindenhol 40 fok.
-Az oroszok csalódást okoztak a bemutatóval. Jobb lett volna egy gép ami dinamikus bemutatót repül. -
Az is lehet,hogy pont a fedélzeti rendszereket ellenőrizték. -
A hangárak felőli oldalon voltam,nagyjából ott,ahol a tűzoltó autó parkolt,közel a török gépek állóhelyéhez.Azon a részen nem integettek a közönségnek gurulás közben az biztos,nem mintha olyan fontos lenne ez,csak feltűnt. -
Sidewinder #66925 Ez furcsa,mert szombaton nem ezt csinálták. A statikus sor végénél,a magassági épületnél levő kerítéstől néztem ahogy gurulnak ki a világ legszebb gépeivel, akkor visszaintegettek a közönségnek. A pilótáikat viszont alig lehetett látni napközben,én például csak Denisz Plakszin őrnaggyal találkoztam, jó fej ,adott autogramot is az Orosz Lovagok naptárra. Azt mondták róluk,hogy nem beszélnek angolul,de erről én nem tudok mit mondani,mert nem is próbáltam meg angolul hozzájuk szólni. Konkrétan azt hallottam erről,hogy amikor jöttek akkor az IL-76-os személyzet tolmácsolt a magyar irányítás és a Szuhoj pilóták között.Az Orosz Lovagok emléktárgyakat (naptár,hűtőmágnes,sapka,makett,kulcstartó,stb) árusító srácok elég jól beszéltek angolul azokkal a vevőkkel, akik egyáltalán nem tudtak oroszul. Korrekt árakkal dolgoztak.
Maga a szervezés lehetett volna jobb is.A 441-es úton lévő jó messzi parkolóban álltam meg(Dunaföldvár felől mentem) odafelé sokat kellett várni a buszra,a visszaszállítást már gyorsabban megoldották,persze este azért akadt pár okos aki elkezdte anyázni az 5-ös kapunál a tömeget a buszokhoz irányító rendőröket. Mintha a rendőrök nem szopták volna végig az egész napot.
Akiket a statikus sorról kiemelnék,azok a bolgárok. Nagyon rendesek voltak, válaszoltak a kérdésekre,nem a pénzbeszedésre mentek,a Szu-25-ösnek pedig klassz tágas kabinja van. -
GPx8 #66924 Nekünk szerencsénk volt, mert kb. 80.30-ra értünk a "sárga" parkolóba, onnan egyből indult a busz és hamar a reptéren voltunk. A Turkish Stars után jöttünk el, szintén az első busszal, ami jött és a városból is öt perc alatt kint voltunk. -
artivizsla #66923 Gondolom, hogy szponzorok fizették őket, meg elég sok "CC" és hasonló rendszámot is lehetett látni a környéken, de evvel nincs is szerintem semmi gond. Még azt sem mondanám, hogy a szervezőkben nem volt meg a szándék a sikeres lebonyolításra, inkább a megfelelő tudás/ismeret hiányzott ahhoz, hogy az ember jó szájízzel távozzon. A legnagyobb gond talán az volt, hogy nem 60.000 ember kiszolgálására lett a szolgáltató részleg tervezve.
A hivatásosok előtt egyébkén le a kalappal ( rendőrök, katonák, mentősök ), beöltözve a 40 fokban nekik főleg nem volt egyszerű a szolgálat és ők még csak nem is önként voltak ott.
Haverral voltam, aki anno Mi-24-es sárkány és hajtómű szerelő volt a katonaság alatt. A kiállított hajtóműveknél beszélgetett a hivatásosokkal akik elmondták, hogy jelenleg 1 db Mi24-es és 3 db Mi 8-as van még üzemben, de azt a 3-at is alig tudták összekaparni az árvízi védekezéshez. Bemutattak még rengeteg technikát, de inkább már csak múzeumi bemutató lesz lassan a dologból, olyan kevés dolog maradt még rendszerben. -
Indi69 #66922 na mondjuk aki ezért adott 150000 pénzt hát szerintem az nem normális, függetlenül az anyagi kondiciójától -
artivizsla #66921 Szerencsétek volt. Mi a piros parkolóban voltunk, ott konkrétan lincshangulat volt. -
7.30-ra megérkeztünk az 44-es út lenti tarlóra (értsd:parkoló :) 8.30-ra már bent is voltunk a bázison,csak sajnos a hangárok felé mentünk,így a Mig-15 repülését elég messziről láttuk,de meglepően fürge volt,kiválóan emelkedett.Nem volt olyan óvatoskodó repülés ahogy mondták,hogy lesz.A leszálláskor már közelről láthattuk a korlátnál.Jó volt még két F-16 bemutató és a román Mig-21 is.A műrepülők a szokásos szép bemutatót repülték.Az orosz vitézek ugyan szép bemutatót repültek,de nagyon megfontolt és visszafogott volt az egész,forszázst szinte alig használtak,lassan repültek.Néhány szép figura volt azért.Az volt a furcsa,hogy a közönségnek egyikük sem intett vissza és leszállás után sem gördültek végig a kerítés előtt.Más pilóták kivétel nélkül visszaintegettek a közönségnek,még a román is.Amúgy rohadt meleg volt,és mire visszaértünk a kocsihoz azt belepte a por.A dugó miatt Kiskunfélegyháza felé kerültünk,de megérte mert így is éjfél előtt Komárom megyében voltunk. -
artivizsla #66919 A 150.000-es VIP jeggyel rendelkezőknél elhiszem, hogy nem volt gond a szervezéssel,de ez engem nem nagyon vigasztal, csak mert olvastam már olyan kommenteket is, aki simán be és ki tudott jutni. -
Indi69 #66918 üdv. / Hazafelé nekünk semmi gondunk nem volt, de csak mert az oroszok után egyből jöttünk ki./ én is, 1//2 12-re értem pestre. nem minősiteném a szervezést -
Erdős Péter a k...
-
artivizsla #66916 7-re már a városban voltunk, 10.30-ra meg bent a pálya szélén.
A kettő közötti időszakról nem írnék semmit, mert lehet, hogy nem bírná el a festék. Hazafelé nekünk semmi gondunk nem volt, de csak mert az oroszok után egyből jöttünk ki.
Akárki is szervezte, jobb, ha gyakorolja még egy kicsit az egészet, nem játék 60,000 embert felbőszíteni. -
Lacusch69 #66915 Nem kell szégyellned magad, az egyik jó barátom CPG tag volt egy darabig.
-
lala42 #66914 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_3_q4o6u76d66.jpg
Nézzétek meg így, basszus. -
lala42 #66913 Ill. ezt.
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/3/a1_2013_8_3_q4o6u76d66_tn.jpg][/url]]Vad égbolt
Na igy már lehet,hogy jó -
lala42 #66912 [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/3/a1_2013_8_3_ug43kcd55x_tn.jpg][/url]]Vad égbolt
Ill. ezt.
-
lala42 #66911
https://www.youtube.com/watch?v=0spRZlT9FLY&list=PL37F65C54F0D4FB05
Ezt kaptam ma a lányomtól.
-
Kurfürst #66910 ont ez az E-4es eladó, 4,5 milliáért (na nem forint ;), összedobhatnánk.
Amúgy nézem ezeket az ú Il-2s felvételeket és meg kell hagyni Olegék valamit nagyon jól megcsináltak: rá kell jönnöm, hogy érdekli a halált a nyugati front, a keleti az igazi. -
Kurfürst #66909 Meggyőző. -
EVGA.
-
Mit érdemesebb venni ;
EVGA GTX 780 3GB DDR5 ACX cooler
vagy
ZOTAC GTX 770 4GB DDR5
??? -
sakkay #66906 Azt hittem az első képkockákról, hogy filmből van. Nagyon ott van. -
GPx8 #66905 Aki nincs ott...
Élő közvetítés -
hetti #66904 ... -
Lesz Laca edition is ?
-
Nyilvánvalóan részben promo, hiszen ha olyasvalaki fog véleményt mondani a dologról, akinek nem kerül semmibe, akkor az már tudat alatt is sokkal elnézőbb lehet a hibákkal. De majd igyekszem tárgyilagos lenni :) Egyébként az a furcsa, hogy BlackSix még a a clod fejlesztése alatt az egyik PM-ben említett valami jutalmat, amikor még sokat írkáltunk az 1C fórumra, bugokról, eredeti doksikról, satöbbikről (az a régi, sárga 1C fórum), kb egy éve. Most ezt is ott írta priviben, és a szövegben is az "il2 sorozatról" volt szó, nem a BoS-ról (BoS fórumon sokkal kevésbé vagyok aktív, mint anno 1C sárga fórumán, mondjuk a 777 nem is kér a segítségből, ők bíznak abban, hogy mindent tökéletesen csinálnak. :) Ebben meg az az érdekes, hogy a régi clodos fórumon, több mint egy éve ígért dolgok vajon miért jönnek elő pont most, pont az új il2 kapcsán... Oké, BlackSix az ugyanaz, de a 777 már egy totál más cég, más csapattal... vagy nem? :)
Na, mindegy. A BoS-ra egyébként is kíváncsi voltam, csak abban nem vagyok biztos, hogy megéri azt a pénzt. De ha ingyen hozzávágják az emberhez, akkor persze, hogy megnézem.