IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77pxdumbo
    Üdv!
    Na én a vasárnapot szenvedtem végig. Érzésem szerint, ez csak a régi repnapok demója lett sajna. Se forgószárnyasok se (ill alig) modern gépek. Tényleg mint egy oldtimer bemutató.
    Az oroszok vittek mindent, gyönyörű volt az az 5 nagyvas. Én így is meglepődtem amikor a közönség felett tette gyertyába és tolta rá a forszázst. A gyomrom majd kijött. Amikor a két gép keresztezte egymást pont velünk szemben az torokszorító volt, eszembe jutottak azok a jó kis youtube-os videók. Emlékeim szerint régen soha nem engedték a gépeket a közönség fölé.
    Amikor végeztek mindegyik integetett, még a féklapokkal is. Az első gép még a gépet is meghintáztatta a kerékfékkel.
    A kaja sör ügyben teljesen igaza van az előttem szólóknak. Hozzátéve, aranyáron adtak mindent.
    Én busszal menetem, és pillanatokon belül a reptéren találtam magamat, hazafelé szintén semmi fennakadás nem volt, dugót nem láttam.