IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #66934 Én vasárnap voltam, 9 körül értünk oda, a reptérrel szembeni utcában parkoltam, kb 100m. A bejutás sima ügy, 10 perc (elővétes jegy).
Kifelé a legvégén jöttünk, negyed 8kor fordultam ki, akkor már a befelé menő forgalom beállt, de kifelé nem volt semmi gond (Bcsaba felé). Mondjuk cimbora mögöttem 10 perccel már 4 dugóba szaladt bele a külső parkolóig. Bent minden aranyáron volt, de ezt borítékolni lehetett, nem vettünk ott semmit. A párakapuk és a vízosztás jó ötlet, félóránként éltünk vele. A 40 fokról meg nem a szolgálat tehet. A Vitézek megszívattak, a hangárok belsejében nézelődtünk a gyerekekkel, mikor az előrehozott program elkezdődött. A felét alig láttam... Nekem ez az egyetlen negatívum a szervezésről.