IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    én reggel 6-kor indultam Fehérvárról, negyed 9-re leértem, nagyok kicsi dugó volt a körgyürün, 9-kor leparkoltam megint a bejárattól kb. 200m-re. 5 perc alatt bent voltunk (tesóm szerzett mol-os belépőt), szóval semmi gond nem volt.
    Az oroszok után indultunk egyből haza, ott sem volt gond, nem volt dugó.
    2 észrevétel:
    -Aki az oroszokat a végére rakta azt bíróság elé állítanám, de minimum egy fegyelmit adnék neki. Mindenki ara várt, ez előre látható volt. Addigra sem hideg vizet, sört, semmit sem lehetett kapni. Ki az a nyomorék aki azt hitte hogy ennyi ember ellesz egész nap a tűző napon úgy, hogy egyetlen nagyobb sátor sem volt ahol normálisan lehetett volna kajálni (leülni). Komolyan kérdem, hány év kell még hogy megtanuljanak ilyen alapvető dolgokat? Egyetlen sörsátor sem volt sehol, mindenhol 40 fok.
    -Az oroszok csalódást okoztak a bemutatóval. Jobb lett volna egy gép ami dinamikus bemutatót repül.