IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nyilvánvalóan részben promo, hiszen ha olyasvalaki fog véleményt mondani a dologról, akinek nem kerül semmibe, akkor az már tudat alatt is sokkal elnézőbb lehet a hibákkal. De majd igyekszem tárgyilagos lenni :) Egyébként az a furcsa, hogy BlackSix még a a clod fejlesztése alatt az egyik PM-ben említett valami jutalmat, amikor még sokat írkáltunk az 1C fórumra, bugokról, eredeti doksikról, satöbbikről (az a régi, sárga 1C fórum), kb egy éve. Most ezt is ott írta priviben, és a szövegben is az "il2 sorozatról" volt szó, nem a BoS-ról (BoS fórumon sokkal kevésbé vagyok aktív, mint anno 1C sárga fórumán, mondjuk a 777 nem is kér a segítségből, ők bíznak abban, hogy mindent tökéletesen csinálnak. :) Ebben meg az az érdekes, hogy a régi clodos fórumon, több mint egy éve ígért dolgok vajon miért jönnek elő pont most, pont az új il2 kapcsán... Oké, BlackSix az ugyanaz, de a 777 már egy totál más cég, más csapattal... vagy nem? :)
Na, mindegy. A BoS-ra egyébként is kíváncsi voltam, csak abban nem vagyok biztos, hogy megéri azt a pénzt. De ha ingyen hozzávágják az emberhez, akkor persze, hogy megnézem.