IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Ez furcsa,mert szombaton nem ezt csinálták. A statikus sor végénél,a magassági épületnél levő kerítéstől néztem ahogy gurulnak ki a világ legszebb gépeivel, akkor visszaintegettek a közönségnek. A pilótáikat viszont alig lehetett látni napközben,én például csak Denisz Plakszin őrnaggyal találkoztam, jó fej ,adott autogramot is az Orosz Lovagok naptárra. Azt mondták róluk,hogy nem beszélnek angolul,de erről én nem tudok mit mondani,mert nem is próbáltam meg angolul hozzájuk szólni. Konkrétan azt hallottam erről,hogy amikor jöttek akkor az IL-76-os személyzet tolmácsolt a magyar irányítás és a Szuhoj pilóták között.Az Orosz Lovagok emléktárgyakat (naptár,hűtőmágnes,sapka,makett,kulcstartó,stb) árusító srácok elég jól beszéltek angolul azokkal a vevőkkel, akik egyáltalán nem tudtak oroszul. Korrekt árakkal dolgoztak.
    Maga a szervezés lehetett volna jobb is.A 441-es úton lévő jó messzi parkolóban álltam meg(Dunaföldvár felől mentem) odafelé sokat kellett várni a buszra,a visszaszállítást már gyorsabban megoldották,persze este azért akadt pár okos aki elkezdte anyázni az 5-ös kapunál a tömeget a buszokhoz irányító rendőröket. Mintha a rendőrök nem szopták volna végig az egész napot.
    Akiket a statikus sorról kiemelnék,azok a bolgárok. Nagyon rendesek voltak, válaszoltak a kérdésekre,nem a pénzbeszedésre mentek,a Szu-25-ösnek pedig klassz tágas kabinja van.