91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • SgtChris
    Tuning az nincs, más játékoknál semmi gond, minden frankón fut, még a legújabbak is. Valami ATI-Opengl bibi lehet. Lehet, hogy maga a játék olyan régi, hogy ezeket az újabb kártyákat már nem kezeli megfelelően? Bár ahogy itt írod, a Vista se gond neki... Nekem Vista alatt is ugyanezt csinálta. Na mindegy, megadom a lehetőséget a 8.12-es Catalystnak, hátha...vagy rámozdulok és keresek valami módosított conf.ini fájlt és azzal teszek próbát.
  • DonZorro
    Egy kis VIDÁMSÁG a szomszéd szobából...

Bocs az OFF-ért, de ez olyan rossz hogy azt nézni kell...
  • Solt
    Próbáld ki másik driverrel is, ha ott is ugyanez, akkor teszteld másik játékkal is. Ha ott is gáz, akkor garanciális csere.

Nincs tuninglva a VGA, vagy a géped?

Nálam 4870-n, 64bites Vistán is, és XP-n is hibátlanul működik!
  • Her Laca
    Huha!!! Pediglen pont most gondolkodtam egy hasonló kártyán vagy egy 4870 esen.
    Kérlek jelezd ha megoldódott a problémád.
  • SgtChris
    Affene...Frissen installált XP SP3-ra tettem fel a Sturmo'46-ot+4.08 patchet, és ugyanaz a problem, mint Vista alatt. Kezdek ettól félni, hogy a HD4850-emet nem szereti ez a game (Cat. 8.11). Nem lehet kilépni a játékból, valamint nem fut opengl módban, illetve néha grafikai bugok tűnnek fel, amik a nvidia 7600GT alatt nem voltak... :-( Nem értem...
  • Richtofen
    "valahol megértem, mert olegék is csinálhattak volna normális hangokat, 6dof támogatást, de szartak bele"

Ha nem csináltak, annak nyilván van üzleti oka

Ez nem jogosít fel másokat, hogy "befejezzék" a játékot.
    Hát nem tudom kik vannak többen akik örülnek ennek, vagy akik nem.

Persze valahol a történések mögött megbújva lehet egy olyan dolog is, hogy ők maguk szivárogtatták ki az sfs törést...
  • PhantomAss
    viszont feltörhetetlen védelem nem létezik, ha nem ő töri fel, feltöri más, csak idő kérdése
    amúgy meg valahol megértem, mert olegék is csinálhattak volna normális hangokat, 6dof támogatást, de szartak bele
    nem haladtak a korral, az igényekkel, így mások "fejezték be" a játékot
    aztán sajnos itt is megjelentek a vérpistikék
  • Richtofen
    - Nem az ő hibája? Ha nem töri fel "talán" még ma sem lenne lehetséges Modolni (ha csak valami másik pöcs meg nem teszi). Felelőtlen hülyegyerek, továbbmegyek: jogi értelemben bűncselekményt követett el. Ne kezdjük már el sztárolni.

- Semmilyen védelmet nem raktak be, mert kezdettől fogva nem MOD-olhatóra tervezték a játékot. Egész pontosan van védelem, csak túl erőforrásigényes, és túl sok hamis riasztást adna ha használnák.
  • Sanyix
    Hát nem az ő hibája hogy tele van csíterrel... ugyan ez a srác csinálta meg az ofp-hez először a pbo ki-be csomagolót (meg a shader modot, meg a szétszerelhető állványos fegyvereket, és még sok szép dolgot), mégse terjedt el a cheat:
    -mivel a játék ellenőrzött mindent(ha a szerveren volt mod, akkor azt is igényelte a klienstől), ha módosítva volt, szerver beállítástól függően vagy rögön kick, vagy csak kírta hogy ez az addon módosított, és a megválasztott főnök (aki kickelhet, mapot választ) dönthetett róla, hogy mi legyen
    -olyan serialja volt, amit nemnagyon lehetett generálni, és ezt ellenőrizte a játék, azonosnál jött mindenki kedvence a "rémember(remember)" aki azt mondta a belső cseten hogy "original games do not fade" aztán ha úgy döntöttél folytatod, akkor nézhetted hogy egyszer csak ok nélkül meghalsz, vagy random disconnectet kapsz, a fegyvered minden irányba lő, csak arra nem ahova kéne stb.

ezek hatásosak voltak :) így mentek a modok, és ment a védelem is.
    Olegék viszont szinte semmilyen védelmet nem raktak be...
  • Sanyix
    szép óvatosan ahogy lassulsz a magassági kormányt kell húzni (mert ilyenkor leszorítja a hátulját), de vigyázni kell, mert ha túlhúzod felemelkedik a gép és placcs. Miközben egyre jobban lenyomod a hátulját, egyre erősebben kell fékezni, ha elkezd előre dőlni, akkor visszaengedni kicsit a féket. Egyébként sztem mindenki orrabukik néha-néha, főleg thunderstorm időjárásban :)
  • Richtofen
    Nem hiszem, hogy rajtad múlt a csalás kiszélesedése, akkoriban kezdett elterjedni mindenhol az info. Akkoriban a kedvenc szerverem adminisztrátorival felvettem a kapcsolatot, de már tudtak a dolgokról, sőt addigra már kiosztottak tucatnyi életfogytig tartó ban-t is.

Értem én hogy Maddox-ék nem látnak potenciális üzletet ebben a játékban, bár nem lehetünk biztosak benne, hogy a BOB fejlesztése nem húzódik el még két hétig, (maximum 2 évig). Könnyen lehet, hogy addig kirukkolnak még egy Il-2 kiegészítővel.

Ha meg nem, akkor nem lenne hülyeség részükről, ha eladnák a forráskódot valami kis felesztőgárdának, ezt a játékot már nem sokan veszik meg szerintem. Biztos sokan nyúlnának hozzá szívesen. Egy erősebb védelem, gyári MOD-olási lehetőség az online játék tisztán tartása mellett, stb. Mindenki örül...
  • DonZorro
    Ott a pont...
  • Trucker39
    Igy múlik el a világ dicsősége. Emlékszem, tavaly szeptemberben álltam neki kideríteni, mi is az igazság az Il-2, valamint a files.sfs tájékán. Azóta nagyjából a két, elöre megjósolt dolog történt. Az egyik, megjelent hozzá nagyon sok szép és jól használható MOD (Sound Mod, TrIR 6DOF MOD, rengeteg repülhetövé tett gép), a másik meg a csalók népes tábora. Sajnos, ez utóbbinak senki nem örül. Hallottam már olyan véleményt is, hogy jobb lett volna, ha befogom a szám és csak a kevés "kiválasztott" csalt volna, mert akkor mégis csak kevesebb csaló lenne ebben a közösségben. Lehet, de azt sokkal nagyobb problémának találom,hogy a fejlesztök ezt hagyják. Szinte minden online játékban megjelennek a csalók, de a fejlesztök többnyire tesznek rá lépéseket, hogy ezeket kizárják a játékból. Nos, ebben az esetben a lépések elmaradtak. A többi, amit az elöző mondatomban irtam, igaz lehet. Vagyis addig igaz, hogy tesznek rá.
    Azt azért nem gondoltam volna, hogy a dolog napvilágra hozatalától napjainkig az ügyben semmi érdemi dolog nem történt, azon kívül hogy Oleg megsértödött. Nos, kérem szépen megsértödni lehet... az óvodában maximum. Az üzleti világban ez nem egészséges. Az elmúlt majd másfél évben egyetlen patch nem jelent meg, hogy orvosolja a files.sfs feltörésének problémáját. Ez hiba. Nem akarok nagyobb vitát gerjeszteni, de emlékezzünk arra, hogy anno, mikor valamelyik nagyobb virtuális századok sírtak, hogy ez, vagy az nem jó, a következö javításba simán betették. Az ellen oldalon harcoló virtuális pilóták meg hanyatt vágták magukat, mikor szembesültek a dologgal. Most szándékosan nem akarok emliteni példákat (de azért kicsit mégis, az axis oldal többet "szívott" ez ügyben szerintem, mint a másik).
    Egy szó mint száz, a jelenlegi helyzet ez. Van a "két hét múlva" fogalom, ellenben javításnak híre-hamva se nincs. Tudom, öreg motor, kár reá áldozni. Node, addig míg nincs kinn ujabb fejlesztés a piacon, csak ki kellett volna adni egy ujabb javítást, ami kizárja a csalások nagy részét.
  • Lacusch69
    Emlékszel még a WarCloudson a kínai I/JG54-esekre? (Datiger meg a többiek)
    Rohadtul eltűntek, és már akkor beszéltük, hogy valami nem tiszta velük kapcsolatban...
  • Her Laca
    Az a vicces,hogy a régi motorosok ,akikről tudni,hogy nagyon jól repülnek mintha visszaszorultak volna. Vannak ugye mindenki által ismert "NAGY" nevek ,ahogy megfigyeltem ha bejönnek mondjuk a WOE-re hát csak esnek kelnek. Ismeretlen arcok meg aratnak. Persze mindig jöhetnek tehetséges srácok,de az csak jelent valamit,hogy a régiek inkább hanyagolják pl ezt a servert. Én német oldalon is látok ám furcsaságokat.
    Na mind 1 ez van ,ezt kell szeretni, vagy nem, de igazán már nagyon várom pl a BOB ot vagy netán valami ismeretlen társaság hátha csinál egy komoly szimulátort. Réteg játék vagy sem :)
  • Richtofen
    Igen, van még egy-két szerver ahol sok munkát fordítanak a csalók szűrésére, de mióta köztudottan lehetséges csalni, nekem nincs bizalmam sok játékosban. Tényleg csak pár emberben, akikkel ahogy mondod, évek óta együtt repülsz.

Ahol meg csalók nem nagyon fordulnak elő, ott a fair-playt nem ismerő hülyegyerekek miatt nincs kedvem sokszor időzni.
  • Richtofen
    Köszi mester, de ne törd magad annyira, nem sürgős :) Az offline móka megvár. Még van két teljes hetem amíg kijön a BoB ;)
  • istikovacs76
    Ez az a cheat amiről említést tettem én is:D Szegecseli mindenki, és semmi baja. Csak, ha kamikázézol ellene, de akkor rosszabb esetben kidobnak a szerverről.
  • Lacusch69
    Szia! Bocsi, most értem haza, files.sfs csak holnap...
  • Her Laca
    Megjegyzem a Spit vs 109 talán az egyik olyan server ami korrekt.
  • Her Laca
    Jól ,beszélsz kollega!!!!!
    Régebben ha lelőttek ,elgondolkodtam ,mit csináltam rosszul ,próbáltam korrigálni a hibáimat. Elő fordult,hogy hónapok kellettek hozzá de le tudtam győzni nálam jobb pilótákat,ami egyrészt nagyon jól eső érzés másrészt (ezt nem nagyképűségnek szánom) kivívtam az elismerésüket.
    A mai napig ha a lobbyn összefutunk nagyokat köszönünk egymásnak.Van köztük aztán mindenféle náció Lengyeltől a Brazilig.
    De most ??? Azt azért el kell mondanom ,hogy pár éve koptatom a joyt tehát nagy vonalakban ismerem a lobbyn lévő pilóták képességeit. Pontosabban a régi játékosokat.
    Minap lövök egy gépet ,robbannak rajta a 20 asok ,semmi,jön még négy saját Fóka ,messzer . Lövik ők is. Komolyan mondom vicces volt látni ,hogy négy gép kitáraz a ficakon ,de az repül tovább mintha mi sem történt volna. No mondom ebből elég. Nekirepültem . Szerintetek ?:D
  • Richtofen
    Valóban sajnálatos ami történik. Túl sok "módfelett érdekes" dolgot lehet látni a szervereken. Nekem már kedvem sincs szólni érte, inkább nem is játszok online.

Úgy veszem észre, hogy évek alatt minél népszerűbb lett a játék annál több gyépés gyerek is bekerült a klubba. Kezdve a tapír féreggel aki feltörte az sfs védelmet. Akármennyire köpködni fognak MOD-párti fórumtársak, szerintem karót érdemelne a seggébe az nyomi ruszki patkány.
  • nalyib
    Ebben a játékban az szeret csalni aki csirke hozzá, zárt fülkében ezek sose találnának meg senkit... van azért annyi eszük, hogy nem szivatják saját magukat.

Az ilyeneknek találták ki az MMORPG-ket, ott nem kell hozzá semmise hogy sikeres legyél; mintha itt minél több AI-t lőnél le, annál gyorsabban menne meg fordulna a géped:)
  • istikovacs76
    Én személy szerint újabban a historical nevű német szerveren szoktam garázdálkodni. Nem egy rossz szerver, vannak küldetések, és általában a tHUNder klán, és a 62th (remélem jól írtam, vagy 68th) klán szokott reoülni. Ők nem csalnak és elég korrektek is. (ez cockpit nyitott)
    Illetve a skies of fire-n. Ott általában angolok, hollandok, és finnek vannak. És aki csal atz kivágják. (ez zárt).
    De álatlában azt vettem észre, hogy a cockpit nyitottban, több a csalás. A zártban értelem szerűen nehezebb repülni (legalább is nekem, nekem csak a 4.08m van fenn, és semmi "nézgelődő mod"), de jobb is a siker íze.
    Ettől függetlenül a historical egy korrekt szervenek tartom.
    Másoknak, mi a kedvencük?
  • Lebowski
    a féket ne úgy húzd, hogy rákönyökölsz azt csokkolom. szépen nyomogatni kell és télleg lassul. egyébként ha bólint a gép orra akkor elengeded, és szépen visszaseggel.
  • Szepy2884
    Oleg már réges régen lesz***ja ezt a játékot, sőt a 2 hét múlva kijövő BoB-ot is. És meg is lehet érteni hogy miért. Egyszerűen már nem éri meg neki ez az egész, hisz ha ki is jön BoB, nem fogja behozni az árát, mert ez túlságosan kis lefedettségű réteg játék + ott a warez. Ennyi. Sajnálom ha túl pesszimista voltam, de ha belegondolunk jó esély van erre is.

Addig meg marad az a pár igényesebb server, bár nem tudom, hogy hogyan és miképpen szűrik ki, hogy ki az aki tényleg csítel és ki az aki tényleg jól repül.
  • Lysandus
    Mostanában nem játszottam, de épp most gondolkodtam rajta, hogy be kellene izzítani a joyt meg a pedált újra, mert hiányzik. De a jelenlegi állapotok amit írtok elkeserítőek. Most ha lelő valaki, akkor hogy írjam be neki kellő tisztelettel, hogy "S!", hiszen lehet, hogy csalt... Én még a soundmodot sem raktam fel soha.

Össze kellene állítani vmi listát a tiszta, vagy viszonylag tiszta szerverekről. Meg játékosokról is. Egyébként egy frusztráció lesz az egész. Bár nem tudom, hogy egyáltalán van-e értelme bármivel próbálkozni. Ha nagyon pesszimista vagyok, akkor azt mondom, hogy itt az ideje eltemetni ezt régi gyönyörű játékot, mert megölte a cheat. Csak hát annyira szerettem...
  • Balumann
    Sok esze lehet azoknak, akik szimulátort csalással játszanak multiban. Azoknak vmi nincs a helyén sztem.

Hát a felszállás még nekem is gondot okoz néha, mert állandóan kanyarodik valamerre... :I Ha felszállok akkor is úgy szállok fel, hogy ott kacsázok végig a felszállópályán. Ennél csak a leszállás a jobb, nem tudok megállni, motor 0 százalékon már leszálláskor, a repülő meg alig lassul, behúzom a féket akkor felborul (már a végén húztam be)...

Egyelőre még privátban gyakorolgatunk, de ha jobban megy és joystickom is lesz (remélem azzal könnyebben fogok tudni célozni, gamepaddal nagyon nehezen megy) akkor szívesen csatlakoznék hozzátok.
  • istikovacs76
    Hát igen a csalás. Még a magyar srácokra visszatérve, a magyar szerveren erpkedtem, (fcg), ahol minden repcsi megtalálható, ott zajlódott le a következő.
    Két szlovák srác spittel repkedett, én g6-al, felaggattam rá két mg151/20-ast még. Ők is a cheatet beszélték, hogy az egyiknek miért megy, a máskinak meg nem teljesen.
    Na, most akinek ment, olyan cheatje volt, ahol nem veszít sebességet. Ergo függőlegegesen is úgy ment, felfelé, hogy egyme-163 megirigyelhette volna. Nem is lőtte le senki.
    A máskinak, nem volt ilyen, de neki sérthetetlen (?) volt a repcsije.
    Ez azt jelenti, ogy 150-200m-ről lövöm, telibe az egész gépet (a két 20mm-essel kiegészítve), és semmi baja, repül tovább, még darabkák sem szakadnak le belőle. Repülni azt viszont nem tudott egyik sem, még felszállni is alig bírtak.
    Szerintem ez elég szomorú.
  • PhantomAss
    csakhát ugye ez egy rétegjáték, akárhogy is nézzük
    nem 10 éves gyerekek játsszák unaloműzésként
    ez egy olyan játék volt (legalábbis nekem) amit komolyan vettem
    ezért különösen szomorú, hogy így megy a csalás
  • i robot
    Én is pont ilyen cheater f.....k miatt nem reppenek mostanában. Nagyon elveszik az ember kedvét. A bosszantó leginkább az hogy ha szóvá teszed akkor még nekik áll feljebb.
  • Scottt
    Olegék sztem szarnak a egészbe,titkon talán még 1-2tippet is adnak néha, hogy mit buheráljanak:)
  • Her Laca
    Ugyan Zorro. Csal már mindenki ,sőt szerintem soknak fogalma sincs róla ,lévén letölt egy mod ot valahonnan,és pl abban át van írva ez meg az . A krapek meg csak repked oszt ő csodálkozik a legjobban,hogy milyen ügyes lett pár perc alatt:)
  • Her Laca
    Sajnos kezd eldurvulni ez a szép játék.
    A pumásoknak ,adok igazat, nem szabadna semmi mod ot engedni ami nem hivatalos. De már asszem rég kicsúszott az irányítás Olegék kezéből.
    Lehet nem is érdekli őket.
    Az tény ,hogy mostanában hihetetlen dolgokat látok én is,még a kedvem is elveszik a repüléstől,pedig az még eddig senkinek és semminek nem sikerült(az asszony pedig igencsak próbálkozott egy időben):D
  • DonZorro
    Na ez durva! És főleg a másik oldal tesz ilyen dolgokat sajna...
  • Lysandus
    Most ez komoly???!!!

Ez már így megy???
  • istikovacs76
    Nekem, annak idején a ded1 szerveren történt, hogy volt fenn két magyar srác mikorra én már beléptem, és pont azt beszélgették, hogy megy-e már a másiknak a cheat. Mondom milyen cheat srácok? Erre ők. Miért, te simán repülsz?
    Velem is megtötén t már, hogy a b17-es 800m-ről egy lövéssel leterített (fejlövés) kb0.0001s másodperces lövedék (ezt még lövésnek sm nevezném)
    Illetve megyünk egymással szemben, és derékszögben utánamfordul.
    Soha ki nem fogyó lőszerek. Stb.
    Ezért én ott is hagytam a ded1-et. Az AAA meg a skies of valorról nem is beszélve. A skies of fire az még jó ott még nincs annyi cheater, illetve, ha felfedzik azonnal kidobják.
  • Lacusch69
    Élő ellenfél ellen???
    Offline nem nagy durranás, az AI csak akkor kezd el manőverezni, amikor 300-ra vagy mögötte. Vagy akkor sem...
  • Sanyix
    0.5 seces sorozatokat lövök, és az ilyen sorozatok 80%-ban találnak, és legtöbbször komoly sérülést okoznak. Az egyes lövések találati arányát sajna nem számolja :(
  • Lacusch69
    Én akkor utáltam meg a WoE-t, amikor 1 koppanásra elment az összes kormányom, mert utánam emelkedett egy olyan Hawk, amelyiket előtte pár db. 20-assal eltaláltam, és láttam leesni a magassági kormányát...
    A Puma fórumon volt róla szó, hogy a csítek már torrenten megvásárolhatóak:

"Van egy srác, Kampfer néven repül Lobbyn, Ő a haverjával futottak bele abba, hogy más játékok után keresgélve IL-2 csalásokat találtak fizetős torrent oldalakon, gép sérthetetlenség, és első találatra PK vagy minden conrtollt ellövő cheat-ek."