IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #16287 Hát igen a csalás. Még a magyar srácokra visszatérve, a magyar szerveren erpkedtem, (fcg), ahol minden repcsi megtalálható, ott zajlódott le a következő.
Két szlovák srác spittel repkedett, én g6-al, felaggattam rá két mg151/20-ast még. Ők is a cheatet beszélték, hogy az egyiknek miért megy, a máskinak meg nem teljesen.
Na, most akinek ment, olyan cheatje volt, ahol nem veszít sebességet. Ergo függőlegegesen is úgy ment, felfelé, hogy egyme-163 megirigyelhette volna. Nem is lőtte le senki.
A máskinak, nem volt ilyen, de neki sérthetetlen (?) volt a repcsije.
Ez azt jelenti, ogy 150-200m-ről lövöm, telibe az egész gépet (a két 20mm-essel kiegészítve), és semmi baja, repül tovább, még darabkák sem szakadnak le belőle. Repülni azt viszont nem tudott egyik sem, még felszállni is alig bírtak.
Szerintem ez elég szomorú.