IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jól ,beszélsz kollega!!!!!
Régebben ha lelőttek ,elgondolkodtam ,mit csináltam rosszul ,próbáltam korrigálni a hibáimat. Elő fordult,hogy hónapok kellettek hozzá de le tudtam győzni nálam jobb pilótákat,ami egyrészt nagyon jól eső érzés másrészt (ezt nem nagyképűségnek szánom) kivívtam az elismerésüket.
A mai napig ha a lobbyn összefutunk nagyokat köszönünk egymásnak.Van köztük aztán mindenféle náció Lengyeltől a Brazilig.
De most ??? Azt azért el kell mondanom ,hogy pár éve koptatom a joyt tehát nagy vonalakban ismerem a lobbyn lévő pilóták képességeit. Pontosabban a régi játékosokat.
Minap lövök egy gépet ,robbannak rajta a 20 asok ,semmi,jön még négy saját Fóka ,messzer . Lövik ők is. Komolyan mondom vicces volt látni ,hogy négy gép kitáraz a ficakon ,de az repül tovább mintha mi sem történt volna. No mondom ebből elég. Nekirepültem . Szerintetek ?:D