IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igy múlik el a világ dicsősége. Emlékszem, tavaly szeptemberben álltam neki kideríteni, mi is az igazság az Il-2, valamint a files.sfs tájékán. Azóta nagyjából a két, elöre megjósolt dolog történt. Az egyik, megjelent hozzá nagyon sok szép és jól használható MOD (Sound Mod, TrIR 6DOF MOD, rengeteg repülhetövé tett gép), a másik meg a csalók népes tábora. Sajnos, ez utóbbinak senki nem örül. Hallottam már olyan véleményt is, hogy jobb lett volna, ha befogom a szám és csak a kevés "kiválasztott" csalt volna, mert akkor mégis csak kevesebb csaló lenne ebben a közösségben. Lehet, de azt sokkal nagyobb problémának találom,hogy a fejlesztök ezt hagyják. Szinte minden online játékban megjelennek a csalók, de a fejlesztök többnyire tesznek rá lépéseket, hogy ezeket kizárják a játékból. Nos, ebben az esetben a lépések elmaradtak. A többi, amit az elöző mondatomban irtam, igaz lehet. Vagyis addig igaz, hogy tesznek rá.
Azt azért nem gondoltam volna, hogy a dolog napvilágra hozatalától napjainkig az ügyben semmi érdemi dolog nem történt, azon kívül hogy Oleg megsértödött. Nos, kérem szépen megsértödni lehet... az óvodában maximum. Az üzleti világban ez nem egészséges. Az elmúlt majd másfél évben egyetlen patch nem jelent meg, hogy orvosolja a files.sfs feltörésének problémáját. Ez hiba. Nem akarok nagyobb vitát gerjeszteni, de emlékezzünk arra, hogy anno, mikor valamelyik nagyobb virtuális századok sírtak, hogy ez, vagy az nem jó, a következö javításba simán betették. Az ellen oldalon harcoló virtuális pilóták meg hanyatt vágták magukat, mikor szembesültek a dologgal. Most szándékosan nem akarok emliteni példákat (de azért kicsit mégis, az axis oldal többet "szívott" ez ügyben szerintem, mint a másik).
Egy szó mint száz, a jelenlegi helyzet ez. Van a "két hét múlva" fogalom, ellenben javításnak híre-hamva se nincs. Tudom, öreg motor, kár reá áldozni. Node, addig míg nincs kinn ujabb fejlesztés a piacon, csak ki kellett volna adni egy ujabb javítást, ami kizárja a csalások nagy részét.