IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    Nem hiszem, hogy rajtad múlt a csalás kiszélesedése, akkoriban kezdett elterjedni mindenhol az info. Akkoriban a kedvenc szerverem adminisztrátorival felvettem a kapcsolatot, de már tudtak a dolgokról, sőt addigra már kiosztottak tucatnyi életfogytig tartó ban-t is.

Értem én hogy Maddox-ék nem látnak potenciális üzletet ebben a játékban, bár nem lehetünk biztosak benne, hogy a BOB fejlesztése nem húzódik el még két hétig, (maximum 2 évig). Könnyen lehet, hogy addig kirukkolnak még egy Il-2 kiegészítővel.

Ha meg nem, akkor nem lenne hülyeség részükről, ha eladnák a forráskódot valami kis felesztőgárdának, ezt a játékot már nem sokan veszik meg szerintem. Biztos sokan nyúlnának hozzá szívesen. Egy erősebb védelem, gyári MOD-olási lehetőség az online játék tisztán tartása mellett, stb. Mindenki örül...