IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #16289 Mostanában nem játszottam, de épp most gondolkodtam rajta, hogy be kellene izzítani a joyt meg a pedált újra, mert hiányzik. De a jelenlegi állapotok amit írtok elkeserítőek. Most ha lelő valaki, akkor hogy írjam be neki kellő tisztelettel, hogy "S!", hiszen lehet, hogy csalt... Én még a soundmodot sem raktam fel soha.
Össze kellene állítani vmi listát a tiszta, vagy viszonylag tiszta szerverekről. Meg játékosokról is. Egyébként egy frusztráció lesz az egész. Bár nem tudom, hogy egyáltalán van-e értelme bármivel próbálkozni. Ha nagyon pesszimista vagyok, akkor azt mondom, hogy itt az ideje eltemetni ezt régi gyönyörű játékot, mert megölte a cheat. Csak hát annyira szerettem...