91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #22955 eccer beszart az nv videókártyám, felmentem a honlapjára és a supportnál írtam nekik egy levelet. 10 perc múlva fityegett a válasz a fiókomban és onnantól egyfolytában leveleztünk egy amerikai kollegával, akiknél éppen hajnali 3 és 6 között lehetett az idő, hogy mi is a probléma. nekem ez hatalmas pozitív csalódás volt :) -
egyébként nincs lemaradva szolgáltatások terén... az nv olyan kamuszolgáltatásokkal villog mint egy a villogós fos szemüveg (a szemkifolyatós), meg a pisix aminek effektjeit egy 4 évvel ezelőtti havok-os játék rommá veri cpu-n futva. Szóval az nv egy nagy marketingcég :) -
"Komolyan: DX11-re gyúr mindenki, mikor 10-es game is alig van ..."
"Eyefinity 6 monitoron, mikor 1-en is recés a kép mert azt a qrva AA-t nem lehet driverből bekapcsolni ..."
Ez a gáz... ugyanis a kettő összefügg. Directx9 nincs aa dx10.1-től mindenhol van. közbe sírnak hogy "minek dx9-nél jobb"... -
Bár nem értek veled egyet de elfogadom a véleményed:))
Én szenttül megfogadtam,hogy Atit még a házam közelébe sem engedek:DD
Nem érdekel mibe kerül de én FERMIT veszek. Persze csak akkor ha a BOB kijön?D
Bár az egyik itthoni gépbe van egy 4550 es. Tökéletesen lehet vele filmet nézni ,meg ilyesmik. HD ben!
Én még egyszer egy videó kártya behelyezésével nem fogok másfél napot eltölteni ,vinfost telepíteni stb:) -
sztem nem így van, de nem akarok vitatkozni
mindenki olyat vegyen ami szimpatikus
egyébként a prohardveren elolvashatod az 5xxx kártyák fórumát, én megtettem, onnan az infó -
Az a gond, hogy hardveresen TÉNY hogy jobbak az Ati kártyák és olcsóbbak is, de a drájverek és a szolgáltatások szintjén van lemaradva de nagyon ...
Nekem is 4870-esem van, és a nagy nevekkel (krájzisz,kod,ésatöbbi ...) semmi gondom nincs ... Ellenben a ROF-ban szarakodik a dolog, BF-ben is, WOP-ot nem vettem észre, IL-2-vel meg nem repülök ...
Én is mindenhol kapom, hogy juzer error - juzer error, de hidd el nem az a gáz ... Elhiszem, hogy vannak olyan emberek, akik a bénaságukkal előidézik ezeket a gondokat, ettől függetlenül a 4-es széria powerplay bugjáról hajlamos hallgatni minden Ati fan ... pedig az AMD fórum tele van vele ...
Tény, az Ati most sokkal előrébb jár a HW-es fejlesztésben ... De ez majd kiderül a Fermi megjelenésével ... Néha a kivárás iszonyatos előnyhöz tud juttatni egy adott céget ...
Komolyan: DX11-re gyúr mindenki, mikor 10-es game is alig van ...
Eyefinity 6 monitoron, mikor 1-en is recés a kép mert azt a qrva AA-t nem lehet driverből bekapcsolni ...
Ez gáz ám ... -
Solt #22949 Érdekes, nekem jó ideje ati-m (3870,4870), de még soha semmivel nem szarakodott. Normális, nem buherált rendszer, mindig legújabb driverek, és semmi gond. Utoljára a dirt2-vel ment a hiszti, de én abból sem tapasztaltam semmit. Senkit nem akarok megbántani, de a hisztik jó része user error. Kurtított oprendszerek, registry pucolók, letörölt és nem uninstalált programok sora, stb... csoda, hogy némelyiknek egyáltalán a gépe elindul... és akkor még a normálisan le sem tesztelt tuningról nem is beszéltem...
Azért növekedett meg a hisztizők tábora, mert sokan váltottak NV-ről, és a növekvő ati tábor arányosan növekvő gondokat hozott magával. A 8800GT óta az NV semmi értelmeset nem csinált, szinte csak kártyákat nevez át. A többi sumák dolgaikról, meg jobb nem is beszélni...
A nagy kártya eladási sztori meg azért van, mert akinek 4xxx szériája van, az váltani akar 5xxx-re. Akinek régi NV, vagy 3xxx-s ati-ja van, az meg rámozdul az eladó 4xxx szériára. Az új szériákból pedig azért van sok eladó, mert a karácsonyi őrületnél sokan kihasználták a nagykeres ismeretségeket, próbálva egy kis pénzt keresni...
Szóval mind az sg, mind a ph ati fórumait nézegetve a döntő többségnek semmi gondja az ati kártyájával.
Engem csak az érdekel, hogy a pénzemért mit kapok, nem érdekel ki gyártja, de tény, hogy a 4xxx-s széria óta az ati egyszerűen jobb. Mind árban, mind teljesítményben, mind fogyasztásban. És itt még a gusztustalan, és etikátlan viselkedést szóba sem hoztam az nv részéről. -
Amúgy reggel gondoltam egyet és a 4800+ os 2500mhz en működő procimat felrántottam egy bátor(vagy idióta) mozdulattal 3000mhz re.
Eddig stabil:) Most örülök ,mert akkor nem veszek procit

-
Vicces de nézz rá a prohardver aprójára:)
Én meglepődtem,hogy mennyien adják el az effektív új kártyáikat.
Bár lehet én vagyok maradi és most ez a trend ,hogy kéthavonta videó kártyát kell venni:
-
Lysandus #22946 És hol van ez a nagy ati kiárusítás? -
Talán Olegék írját az Ati drivereit? -
nem akarok flémelni, de az a gond az atival, hogy nemcsak il2 alatt szarakodik, hanem szinte mindennel
a prohardver fórumokat átolvastam mielőtt megvettem az új kártyám, és a nagy ati fanoknak is eléggé tele kezd lenni a t***k hogy állandóan szórakozni kell hogy normálisan fusson vmi
sorra adják el az 1-2 hónapos kártyákat... -
Szepy2884 #22943 ja. úgy megjavítaná hogy robbanna
-
Szepy2884 #22942 Nem, fókával azt nem nevezném ollónak inkább fektetett S-nek, de ha beválik és én is ügyes vagyok, akkor csak egy C. Az a lényeg, hogy a fóka nagy sebességnél piszok jó eséllyel lefordulja a spitet is és nagyon jól lehet vele függönyt lőni amibe ha belefut az ellenség (MK-8 rulez) már is elrontottad a napját (mert ahová a fóka lő, ott fű nem nő
). Ezért is van az, hogy fókánál sosem használok flaps-et, mert ha úgy érzem hogy kéne, akkor már elrontottam az egészet, amit a flaps-el csak tovább rontanék.
-
Azért Szepy mert a bicska hasznos egy dolog ,míg a joy?:)))
Meg MacGyver is tudja a tutit:D
Bár ő a bicskával meg tudná javítani.
No lám ,micsoda összefüggésekre jövök én rá:D -
Szepy2884 #22940 az Ati-hoz hozzászólva. Nekem egy olyan kártyám van amit ma már szinte szégyellek leírni, de az il2-höz tökéletes és teszi a dolgát pedig Ati. Nem vagyok Ati fan mert nem is értek hozzá (nem is érdekel), de ha egy játék vagy software csak egy bizonyos kártya vagy egyébb hardware típust támogat, azért nem a hardwer gyártót kell hibáztatni. Teccettek volna olyan software-t írni aminek mindegy hogy min fut, de ha mégsem, akkor teccettek volan korrigálni igaz Oleg? -
Szepy2884 #22939 Saitek Evo FFB. Az egész talán 10-12k a boltban nem tudom. Írhatok nekik, de lehet hogy válaszra sem méltatnának ebben a fogyasztó központú társadalomban. Mert addig vagy csak érdekes amíg megveszed, mert eladni azt szeretnek de szervizelni meg dolgozni már büdös mindenkinek. Ez a tapasztalat és erre van a garancia levél is ami nem hinném hogy 1-2 évnél tovább lenne érvényes.
OFF
Bezzeg a pár ezer forintos Victorinox bicskám örök élet garanciás. Ha nem tudják javítani (általában sose kell) küldenek egy újat és még ők kérnek elnézést. -
Lysandus #22938 Nem tudom... Az Avatar elég jó volt 3D-ben, de megfigyeltem, hogy az arcközeliknél az arcok 2D-ben voltak. (Élesek maradtak akkor is, ha átlestem a szemüveg felett.) Inkább olyan volt az egész, mintha több 2D-és felületet mozagatnának előre-hátra egymáshoz képest, így érnek el 3D hatást.
Ezért lenne jó élesben is kipróbálni szimulátort 3D technológiával, hogy lássa az ember, mit tud. Erre eddig sajna nem volt lehetőségem. -
A hat switch minden irányban rosszalkodik, vagy csak egy-egy állásban? Milyen típusú joyod van? Ha lehet, próbáld szétszedni, és alkoholos fültisztítóval (vagy kontakt spay-el), sűrített levegővel zsír és portalanítani. Nemtom, hogy az egyes gyártóknál ez hogy van, de lehet levélben kérni pótalkatrészt is. MMaister Cougarjához egy zacskó potit küldtek, amikor írt nekik e-mailt, hoyg a poti tönkrement, de boltban nem kapható, mit tud ezzel kezdeni. Esetleg szétszeded, és (ha szeretsz barkácsolni) hobby-elekrtonikai boltba beviszed, hogy van-e ötletük azt kicserélni valamire. -
Na ja, ahogy írtam is, ha a hátsó gyakorlott, és tud lőni, mindegy mit csinálsz, neki kell elrontania valamit.
A fókás kedvenced gyakorlatilag az ollózás, amibe ellenkező esetben 90% hogy belelősz...? ;) Az ollózás nekem nem azt jelenti, hogy kényelmesen döntögetem jobbra-barja a gépet, és várom, hogy túlrepüjenek rajtam. Ha távol van még, akkor megpróbálok szembefordulni, ha közel ért, akkor pl. a bedöntésből nem ellencsűréssel veszem ki, és fordulok vissza, hanem az olló "cikkből" leborítással viszem ellenkező késbe (bot húzva marad, kvázi fél palástorsó), és így vissza "cakkba". Így közeledek felé akkor is, ha próbál távolságot tartani. Ha van magasság, akkor zuhanásban palástorsóba. A legrosszab az -amit te is írsz az ellenfél negatívumaként- ha kiszámítható a repülésed.
Gépismeret itt is fontos, a Jak és a La pl nagyon szarul lassul, ellenük jól lehet ollózni, a jaknak ráadásul kevés a lőszere, neki fontos, hogy amit lő biztosan találjon. Viszont nagyon jól fordulnak, mindenképp ollóban vagy palástorsóban kell próbálkozni. A spitnek nincs combat flap fokozata, hirtelen mozdulatokra könnyen dugózik. Dogfight szervereken repkedek néha vörös oldaon is, én nem vagyok elájulva a spittől (kivéve a spit IX 25lbs, mert az egy ufo), akkor már inkább P47. Dogolni nem lehet vele, de BnZ-ra qrvajó. Zuhanásban 1000km/h-ig bírja, sok géppuska, magassági feltöltős hajtómű, egyik leggyorsabb gép a szövi oldalon. Musztáng is gyors, de a P47 3000m fölött messze veri emelkedésben.
Fóka nagy sebességű repülésre való, palástorsóban, közeli dogfightban elég rossz. Manual prop pitchet 100%-ra tolva kicsit jobban pörög, de elég necces úgy is. Azzal egyedül nem is szeretek repülni, csak géppárban, úgy viszont nagyon jó. -
Éljen a 8800GT!
-
Acidrain, Tom és Szepy köszönöm a tippeket, ma este ki is próbálom ezeket. :) -
Szepy2884 #22933 Egyébként mostanában rontja az esélyeimet, hogy a hat switch-em kezd rakoncátlankodni
Vagy nem reagál, vagy ha igen, akkor dupláz. Ez még nem nem gyakori és zavaró, de ahhoz elég, hogy flusztráljon harc közben. A joyom már legalább 4 éves és valszeg a potik is kopottak már, de azt alig veszem észre, mert bizonyára a megszokásom kompenzálja a kopást, viszont a HATswitch kezd aggasztani. Van rá módszer, hogy megjavítsam (pl kontakt spray, de hova meg mire?) vagy inkább csere legyen belőle?
-
Szepy2884 #22932 Ollózás. Az egyik kedvencem. Már ha az ellenség csinálja, mert egyből kiszúrom, hogy mire készül és ilyenkor nincs más dolgom, mint lekapni a gázt és apró mozdulatokkal követni. Amíg ő vért izzadva koptól kopig húzza vonja a botot én addig szinte ráérősen kiszámítom, hogy a cikk-ből hova kerül majd a cakk-ba és 90% hogy lelövöm.
Palást orsó. Másik kedvencem, de itt már nekem is jobban résen kell lennem. Lekövetem és lelövöm. 80%-os eséllyel.
Ha engem üldöznek, és pláne spit, akkor az olló a leghatásosabb. Persze csak ha előtte nem sikerült már idejében meglépnem. Ekkor az a módszerem, hogy úgy ollózók, hogy késbe rakom a gépet és belépem úgy, hogy leejtsem a gép orrát. Ha kell ezt ismételgetem oda vissza és mintegy fekvő 8-ast írok le a gép előtt. Ha a spit nem szaladt túl, és leakarja követni, szinte biztos hogy átesik. Ezt a manővert ált. csak G2-vel F-4-el és egyébb jobban forduló Messer tudom kellőképpen kivitelezni. A fóka ehhez túl korán eldobja a sebeségét és hamar berádlizik.
Fókával a kedvencem, hogy nagy sebességel elrántom jobbra, majd kis idő múlva visszarántom balra. Az ellen ált. mindíg túl fut a lendülete miatt, míg én vígan utána rántom ismét. Palástal csak akkor próbálkozom, ha biztos hogy csak 1 vs 1-ben vagyok vele.
Ezeket csak és kizárólag vészhelyzetben alkalmazom. Ált. mindíg arra törekszem, hogy nagy sebességből csapjak lapos süllyedéssel, vagy szintből és ha elrontom vagy rögtön húzzok fölfelé lágyan és ívesen szemmel tartva, vagy ha vki meglep, akkor nyomom neki lefelé ahogy a csövön kifér és menekülés.
-
Horrido - Des Jägers Schiessfibel - Ezt nem láttam eddig, ez nagyon tetszik, ilyesmire gondoltam, köszönöm! -
Aha. Hát, én ezeket ismerem, amik kint vannak az oldalunkon is. Ha találunk valami újat, azt álltalában kitesszük oda. -
Ja, és van még egy dolog, amit már fölszálláskor el kell döntened. Sok gépet akarsz lőni, vagy épségban haza akarsz jutni. Ez ritkán egyeztethető össze.
Az elsőnél 2-3000 méteren célbaveszed az akvárium közepét, és aki eléd kerül lelövöd. Egyszerű mint a faék, élvezetes is, de szinte biztos lelőnek.
A másik módszernél magasan mész be, és mindíg a legmagasabban lévő ellenfelet támadod. Ha beesel alá, akkor már mögötted is lesz. Ilyenkor nem fordulózol, csak rázuhansz, meglövöd, visszaemelkedsz. Lehetőleg hat órájából kezdj zuhanni, és ha nem kell sokat fordulni, akkor repülj a napba emelkedéskor. Ha utánad akar lőni, a nap elvakítja. Ha tapasztalt a pilóta, akire rácsapsz, és észrevesz, akkor két dolgot tehet: kimanőverez (fordulózik, nagy sebességgel repülve nem tudod követni, és az elétartás is nehéz), ekkor meglövöd, vagy megszakítod a rácsapást, és felemelkedsz. A rafináltabb eltolja a gépet lefelé. Így lecsal a magasból, és ő is felgyorsul annyira, amennyire te. Sebességfölényed elúszott, és nagy sebességű légiharcban könnyű beájulni. Ilyenkor nem szabad követni, hanem ismét vissza a magasba. Az energiafölényed az, amit sebességre, fordulásra, menekülésre tudsz használni, hát használd is :)
(Harcászat menü alatt van cikk az energiaharcról is) -
Azért köszi, azok egy részét már elolvasgattam, nagyon jó leírások :)
Rendszeres látogatója vagyok az oldalnak :)
Na, nem sikerül edit nélkül megúszni :)
Szóval ilyen összegyűjtögetett okosságokra, személyes tapasztalatokra gondoltam mint az előző postod :) -
A www.pumaszallas.hu -n vannak cikkek bal oldalt az "elméleti anyagok" cím alatt. Repüléselmélet, szerkezettan, harcászat. A Tan és gépkönyvek menüben a 13-as Horrido - Des Jägers Schiessfibel magyar nyelvű kiadvány, ami az eredeti, 1944-ben kiadott kis füzet fordítása (V.4_Hetti fordította), ÉS A 14. Légiharc manőverek, amiket ajánlok, ha légiharcról olvasnál.
Angol nyelven ugyanitt, a tankönyvek alatt eredeti kiadványok pilótáknak, lövészeknek a célzáshoz, vagy a Shaw Fighter Combat, egy leszerelt amerikai vadászpilóta tollából. 08. 09. 10.
De van 1945-ben orosz pilótáknak írt könyv is. 06.
Elsőre kicsit hosszúnak tűnhet, de az elméleti részeket mindenképp olvasd át (meteorológia csak opcionális, il-2-ben nem kell, de szerintem érdekes az is), a könyvekkel utána foglalkozz.
(AZ oldalról a letöltések / Programok alól leszedheted az Il-2 Compare programot, és a frissített adatbázist is) -
Köszi! Ezt még olvasni is jó volt :) Ilyen és hasonló írásokat magyar és/vagy esetleg ékes ángélus nyelven tudtok ajánlani?
Előre is köszi!
Dummy -
"Remélem a helyesírásom és a hosszú szöveg nem akasztott ki senkit..." hah :)
6 órádból többféleképp ki tudod szedni az ellenfelet, persze ez pilóta kérdése is, ha igazán gyakorlott és tud lőni, akkor szinte nincs esélyed, akkor mindegy mit csinálsz, neki kell elrontania valamit, hogy lelődd. Remélem nem veszed okoskodásnak, pár éve dogolok már ilkettővel, leírnék pár módszert, ezeket gyakorold. Így is lesz, hogy lelőnek, de ha sikerül ráérezni mikor mit válassz, akkor egyre kevesebbszer kell reflyt nyomnod :) (ez lehet, hogy hosszú lesz :)
(Annak figyelembe vételével, hogy a Szpit és a La7 a legszemetebb ellenfelek, gyorsak, fordulákonyak, jól emelkednek, és azonnal előnek minden kontrollt. Ellenük valszeg szívás a vége, ha már a 6 órában vannak)
- Ha zuhanásban meneküsz, akkor csak úgy fordulj vissza, ha már látótávolságon kívül van. Ha addíg nem lőtted le, szintben ezután sem fogod. Tűnj el, ha már nem lát emelkedj vissza, és magasabbról, energiafölényből támadj.
- Il-2 Compare programban ismerkedj a gépekkel. Melyikkel lehet fordulózni, melyik gyors, melyik ellen menekülj. Sokat lehet tanulni belőle, hidd el.
- Lefordulod. Ha húzod a botot, akkor a szárny állásszöge és légellenállása növekszik, így a fordulóban a gép lassul. Minnél jobban húzod a botot, a sebességed annál jobban csökken (át is eshet). Ha nem húzod a botot, akkor gyors maradsz ugyan, de azzal csak nagy köríven fordulsz. Minden gépnek van azonban egy optimális sebessége (angolul corner speed), ahol ezek az értékek az elérhető legnagyobb fordulási szögsebességet adják ki. Ez a Bf 109-nél pl. 310 km/h, ekkor tesz meg egy teljes, 360 fokos fordulatot 21 másodperc alatt (IL-2 Compare adat, jobb alsó grafikon). Ha ennél lassabb, vagy gyorsabb a fordulóban (állandó sebességről beszélek, nem beletépkedésről), akkor egy teljes kört mindíg (!) több idő alatt tesz meg.
Ha olyan helyzetben kezdtek fordulózni, amikor még egyikőtök sem tud a másikra lőni (akkor sem ha beletép a botba), akkor csakis és kizárólag annyira szabad húzni a botot, hogy a sebességet corner speeden tartsd! Folyamatosan! Az egész körözés alatt! Ivelőt ilyenkor nem használsz, azzal megint csak a szárny állásszögét, és a légellenállást növeled, ami nem jó. Ha ezt be tudod gyakorolni, hogy ne mindíg koppra tépd a gépet, hanem corner speeden fordulj, akkor ez sokat segít majd dogfightban. (ja, és a "golyó" mindíg legyen középen, akkor nem csúszik a gép, a szárnyak akkor termelik a legtöbb felhajtóerőt)
- Ollózás. Ez hasonló azzal, amit acidrain kolléga írt, azzal a különbséggel, hogy nem várod meg, míg közel ér. A gépágyúk 6-700 méterre is elvisznek, egy egyenesen, mozdulatlanul repülő gép a legtökéletesebb célpont (én sem szoktam közel menni). (Létezik a botrángatós módszer, hogy kopptól koppig, lépi, csűri, amivel ki lehet húzni egy darabig, de az csak védekezésre jó. Ha a másiknak elég türelme van, előbb utóbb leszed). Az ollózás lényege viszont az, hogy amikor észreveszed mögötted, de már nincs idő szembefordulni, akkor erősen bedöntött jobb és bal fordulókkal "bevárod" (itt nem számít a corner spedd, csak legyél lassú). Akár megpróbál belassítani mögéd, akár nem, ezzel úgy közelít feléd, hogy mindíg nehéz célpontot mutatsz neki. Ha túlfut rajtad, akkor örülünk, ha sikerült belassítania mögéd, és felvennie a fordulók ütemét, akkor még mindíg ott a palástorsózás.
- Palástorsó (angolul Barrel Roll). Nehéz jól csinálni, és legtöbbször átesési sebességig húzod el vele a gépet, és nagyon közel kell lennie a másiknak, ezért csak a legvégső esetben csináld. A hat órádban lévő gép elől felhúzod a gépet, de közben a csűrővel is forgatod (bot mindíg húzva és csűrve van), így nem csak egy loopot indítasz fölfelé, hanem oldalra is elfordul a gép. Ha jól csinálod, akkor a loop befejezésekor a géped orra ismét az eredeti irányba fog nézni (Ha ő nem csinálna semmit, csak menne egyenesen előre, akkor ezzel 6 órából 12 órába hozod). Sokkal kisebb hely és idő kell neki, mint egy loopnak. Ha ő is követ, akkor győzzön a jobb, akkor több ilyen manőverrel tudsz mögé kerülni, itt már mehet a flap, a koppig bot, bármi, amitől túlfut rajtad (a lényeg itt is ez, mint az ollóvál, hogy legyél lassabb nála) (pedállal a loop lefelé tartó szakaszán nagyon jól "rá lehet lépni" a fordulóra), de az sem ritka, hogy a gyakorlatlan ellenfél dugóba húzza. A Sima loophoz képest az a nagy előnye még, hogy amíg palástorsózol, addíg szinte lehetetlen rád lőni, annyi tengely körül mozogtok.
Van a pumaszálláson egy film is erről, angol nyelvű, de nyelvtudás nélkül is látszik a lényeg (Barrel Roll Instruction címen):
Oktatófilmek
- Más módszer, ezt akkor használd, ha látod, hogy a másik kb. oldalról már mindenképp lőni tud. Azonnal! csűrj úgy, hogy a szárnyvéged felé nézzen, és húzz (vagy nyomj) bele a botba. A támadó szempontjából legnehezebb célozni akkor, ha az, amire lőnie kell, két irányban is mozog, köríven oldalra és fölfelé). Gondolj bele, hogyan tudnád hirtelen átlósan fölfelé mozgatni a géped orrát. Bedöntöd és meghúzod, vagy beléped és meghúzod. Első sokáig tart, a másodiknál a pedál hatásossága kevés. De mindenképp szokatlan manőver, és az elétartás miatt a célt követni is nehéz. Ugyanezt teszed, ha emelkedsz, és húzza utánad. Megpróbálod kitenni szárnyvégre, és húzod neki (a legjob, ha corner speeden emelkedsz közben). Ha nem akar lemaradni, akkor szűkíted a fordulót (Ahhoz, hogy eléd tartson, neki jobban kell szűkíteni, és az tudjuk hova vezet), míg 1-2 fordulat után már majdnem késben kell repülnöd. Ha még mindíg lóg alattad, biztos lehetsz benne, hogy épp az áteséssel küszködik. Akkor te már borítasz is utána (ez csak akkor működhet, ha együtt emelkedtek, ha energiafölényből megcsap, ott mindenkép szívni fogsz).
- Hartmannak volt egy olyan mondása, hogy ha 6 órában ellenség van, akkor "gyűjts mindent egy sarokba, mégha fáj is". Szerencsére fájdalommal itt nem kell foglalkozni, bátran bot koppig előre, koppig becsűrni, és ugyanoda belépni. Karburátoros korai fosok azonnal lemaradnak, aki követni tud, annak is nagyon nehéz dolga van. Ha másért nem, azért mert szokatlan a hely, ahonnan lőnie, és ahova céloznia kell. :) -
Lebowski #22924 ez egy tg-s gyakorló mission volt. arra hivatott h a kezdők megtanuljanak célozni. persze szintfenntartásnak is remek nameg ha az ember fia hentelni akar :)
mondjuk meg kéne csinálni up-ra is és akkor nem kell unlimited ammo meg fuel hanem ha kifogy az ember akkor leszáll. ha túléli akkor túléli ha nem akkor meg nyalóka :) -
nincs benne. -
Glo #22922 És ez benne van hivatalosan, vagy valaki írt erre egy mission-t? -
hat négypercenként bejön egy raklap repülő oszt le kell őket lőni. Gyakorolni kiváló. -
Glo #22920 Mi az a "négyperces"? -
Létezik, és Intéződik. -
Laca,létezik,hogy nem működik a Twilek Ts? -
Lacusch69 #22917 Ja, nekem is UP 2.0, 16 vs. 16 géppel, offline.
Online viszont 1024x768-ban játszom, ennyire optimalizálták a játékot anno. (egy távoli gép egy nagy fekete pötty) -
Ugyanazon a felbontáson mint neked,UP2 vel minden effektet bepakoltam ami létezik, négypercest mentem átlag 15-20 gép volt mindig a levegőben ,vagy a földön füstőlgő roncsként koromfekete gomolygó füst,plusz lövedékek füstje ,nyomjelzők és 58 FPS alá tán ha egyszer ugrott az is 43 volt.Kb 60 volt folyamatosan. peig ez csak egy gts 250 es kártya. Mondjuk felhők alig voltak.