IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Az a gond, hogy hardveresen TÉNY hogy jobbak az Ati kártyák és olcsóbbak is, de a drájverek és a szolgáltatások szintjén van lemaradva de nagyon ...

Nekem is 4870-esem van, és a nagy nevekkel (krájzisz,kod,ésatöbbi ...) semmi gondom nincs ... Ellenben a ROF-ban szarakodik a dolog, BF-ben is, WOP-ot nem vettem észre, IL-2-vel meg nem repülök ...

Én is mindenhol kapom, hogy juzer error - juzer error, de hidd el nem az a gáz ... Elhiszem, hogy vannak olyan emberek, akik a bénaságukkal előidézik ezeket a gondokat, ettől függetlenül a 4-es széria powerplay bugjáról hajlamos hallgatni minden Ati fan ... pedig az AMD fórum tele van vele ...

Tény, az Ati most sokkal előrébb jár a HW-es fejlesztésben ... De ez majd kiderül a Fermi megjelenésével ... Néha a kivárás iszonyatos előnyhöz tud juttatni egy adott céget ...

Komolyan: DX11-re gyúr mindenki, mikor 10-es game is alig van ...

Eyefinity 6 monitoron, mikor 1-en is recés a kép mert azt a qrva AA-t nem lehet driverből bekapcsolni ...

Ez gáz ám ...