IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na ja, ahogy írtam is, ha a hátsó gyakorlott, és tud lőni, mindegy mit csinálsz, neki kell elrontania valamit.
A fókás kedvenced gyakorlatilag az ollózás, amibe ellenkező esetben 90% hogy belelősz...? ;) Az ollózás nekem nem azt jelenti, hogy kényelmesen döntögetem jobbra-barja a gépet, és várom, hogy túlrepüjenek rajtam. Ha távol van még, akkor megpróbálok szembefordulni, ha közel ért, akkor pl. a bedöntésből nem ellencsűréssel veszem ki, és fordulok vissza, hanem az olló "cikkből" leborítással viszem ellenkező késbe (bot húzva marad, kvázi fél palástorsó), és így vissza "cakkba". Így közeledek felé akkor is, ha próbál távolságot tartani. Ha van magasság, akkor zuhanásban palástorsóba. A legrosszab az -amit te is írsz az ellenfél negatívumaként- ha kiszámítható a repülésed.
Gépismeret itt is fontos, a Jak és a La pl nagyon szarul lassul, ellenük jól lehet ollózni, a jaknak ráadásul kevés a lőszere, neki fontos, hogy amit lő biztosan találjon. Viszont nagyon jól fordulnak, mindenképp ollóban vagy palástorsóban kell próbálkozni. A spitnek nincs combat flap fokozata, hirtelen mozdulatokra könnyen dugózik. Dogfight szervereken repkedek néha vörös oldaon is, én nem vagyok elájulva a spittől (kivéve a spit IX 25lbs, mert az egy ufo), akkor már inkább P47. Dogolni nem lehet vele, de BnZ-ra qrvajó. Zuhanásban 1000km/h-ig bírja, sok géppuska, magassági feltöltős hajtómű, egyik leggyorsabb gép a szövi oldalon. Musztáng is gyors, de a P47 3000m fölött messze veri emelkedésben.
Fóka nagy sebességű repülésre való, palástorsóban, közeli dogfightban elég rossz. Manual prop pitchet 100%-ra tolva kicsit jobban pörög, de elég necces úgy is. Azzal egyedül nem is szeretek repülni, csak géppárban, úgy viszont nagyon jó.