IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Érdekes, nekem jó ideje ati-m (3870,4870), de még soha semmivel nem szarakodott. Normális, nem buherált rendszer, mindig legújabb driverek, és semmi gond. Utoljára a dirt2-vel ment a hiszti, de én abból sem tapasztaltam semmit. Senkit nem akarok megbántani, de a hisztik jó része user error. Kurtított oprendszerek, registry pucolók, letörölt és nem uninstalált programok sora, stb... csoda, hogy némelyiknek egyáltalán a gépe elindul... és akkor még a normálisan le sem tesztelt tuningról nem is beszéltem...

Azért növekedett meg a hisztizők tábora, mert sokan váltottak NV-ről, és a növekvő ati tábor arányosan növekvő gondokat hozott magával. A 8800GT óta az NV semmi értelmeset nem csinált, szinte csak kártyákat nevez át. A többi sumák dolgaikról, meg jobb nem is beszélni...

A nagy kártya eladási sztori meg azért van, mert akinek 4xxx szériája van, az váltani akar 5xxx-re. Akinek régi NV, vagy 3xxx-s ati-ja van, az meg rámozdul az eladó 4xxx szériára. Az új szériákból pedig azért van sok eladó, mert a karácsonyi őrületnél sokan kihasználták a nagykeres ismeretségeket, próbálva egy kis pénzt keresni...

Szóval mind az sg, mind a ph ati fórumait nézegetve a döntő többségnek semmi gondja az ati kártyájával.

Engem csak az érdekel, hogy a pénzemért mit kapok, nem érdekel ki gyártja, de tény, hogy a 4xxx-s széria óta az ati egyszerűen jobb. Mind árban, mind teljesítményben, mind fogyasztásban. És itt még a gusztustalan, és etikátlan viselkedést szóba sem hoztam az nv részéről.