IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #22932 Ollózás. Az egyik kedvencem. Már ha az ellenség csinálja, mert egyből kiszúrom, hogy mire készül és ilyenkor nincs más dolgom, mint lekapni a gázt és apró mozdulatokkal követni. Amíg ő vért izzadva koptól kopig húzza vonja a botot én addig szinte ráérősen kiszámítom, hogy a cikk-ből hova kerül majd a cakk-ba és 90% hogy lelövöm.
Palást orsó. Másik kedvencem, de itt már nekem is jobban résen kell lennem. Lekövetem és lelövöm. 80%-os eséllyel.
Ha engem üldöznek, és pláne spit, akkor az olló a leghatásosabb. Persze csak ha előtte nem sikerült már idejében meglépnem. Ekkor az a módszerem, hogy úgy ollózók, hogy késbe rakom a gépet és belépem úgy, hogy leejtsem a gép orrát. Ha kell ezt ismételgetem oda vissza és mintegy fekvő 8-ast írok le a gép előtt. Ha a spit nem szaladt túl, és leakarja követni, szinte biztos hogy átesik. Ezt a manővert ált. csak G2-vel F-4-el és egyébb jobban forduló Messer tudom kellőképpen kivitelezni. A fóka ehhez túl korán eldobja a sebeségét és hamar berádlizik.
Fókával a kedvencem, hogy nagy sebességel elrántom jobbra, majd kis idő múlva visszarántom balra. Az ellen ált. mindíg túl fut a lendülete miatt, míg én vígan utána rántom ismét. Palástal csak akkor próbálkozom, ha biztos hogy csak 1 vs 1-ben vagyok vele.
Ezeket csak és kizárólag vészhelyzetben alkalmazom. Ált. mindíg arra törekszem, hogy nagy sebességből csapjak lapos süllyedéssel, vagy szintből és ha elrontom vagy rögtön húzzok fölfelé lágyan és ívesen szemmel tartva, vagy ha vki meglep, akkor nyomom neki lefelé ahogy a csövön kifér és menekülés.