91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Rigán volt múltkor egy olyan szitu, hogy Pogi szemberepült asszem Drebil La5F-ével, el is találták egymást, Poginak vastag füst, Drebil megy hazafele. Én energiából végiglőttem (volt egy vastag lyuk a szárnyán), le is esett a szárnya. Nekiállt chatben pampogni, hogy ezt minek kellett, mikor neki nem volt motorja :) Mondom 700-nál ez nemigen látszik, füstöt se húzott, fair célnak tűnt. Aszonta, hogy belülről azért más volt a szitu, kerregett neki rendesen a mákdaráló :)
  • Zpogi
    Na igen
    De hát előfordul ez mindenkivel.
  • Zpogi
    A Zenthe Feri féle repülös sorozatot nem akarjá újra leadni?

Ezt már adták régebben a film múzeumon,ha jól tévedek.
  • Her Laca
    Nem kellenek ellenségek ha vannak jó barátok is:)) Ezt tanuld meg:D
  • Her Laca
    Gyerekek ezt nem hiszem el!

Gyermekkorom kultuszfilmjeit újra adják?:)))
  • Zpogi
    Ejnye Ata :),Szepy a szárnyamat lőtte el azt hiszem.

A Zerot utálom én is,de UK_Ded3-on volt egy map,Zerok meg KI-61-vel,na ott lehetett sz.patni a Spit-eket...
  • Lebowski
    operával télleg megy :) se chromemal,se fox-szal, se ie-el :)
  • Her Laca
    "De ha a háborús történéseket szeded elő, akkor Zero ellen csak amerikaiakat kellene, hogy kapj, nem orosz csodákat. Jak3 és La7-el csak 45-ben kerültek szembe, de akkor Mandzsúriában már nem volt japó szinte."

Na akkor le is szo.nánk magunkat . Zéróból hülyét lehet csinálni ,nem győznénk nézni hol a hátukat ,hol a gépfegyverek torkolattüzét.
    Én személy szerint rühelem a japó gépeket ,semmire kellő egy masinák,talán csak a KI84 ér valamit. Bár van az a 38 as mittudom én mi, ami helyben kétszer fordul meg egy másodperc alatt :) na az egy csoda. Múltkor p40 ek ,meg buffalók leálltak velem fordulózni, mit mondjak jót mulattam:)
  • szekelyland
    Nyugi, pogit én lőttem le egy icipici pk val de gyorsan újrarepültem... 
  • VO101Tom
    beágyazott keretben van a fórum, ami nem rak ki görgetősávot. Ha föléviszed az egeret, tudsz görgetni (opera alatt legalábbis).
  • Her Laca
    Nem is úgy értettem:)) Szeretem én is őket,csak a múltkor hasonló nézetkülönbségek alakultak ki Il2 viszonylatban:)))))
  • Her Laca
    Engem abáltál le' A nagy akarásodban:)))
  • Lebowski
    ja most jut eszembe, ezt már régebben is akartam kérdezni. csak én nem tudok a 77-esek fórumán oldalt váltani? max 3-4 hozzászólást látok minden topikban hosszúságtól függően.
  • Szepy2884
    Ne idegeskedj Pogi mester, nem éri meg. Én speciel nagyon jól szórakoztam. Utánafordúltam mindennek ami veres volt és elémkerült. Az egyetlen dolog ami kicsit zavart, hogy öklömnyi lyukakkal a szárnyukban is vígan dogoltak. Sőt! Sok sorozatom ült, de roncsolódásnak nyoma sem volt a lavóron. Bezzeg én - de ez már régi duma - ha kicsi sérülés van a szárnyamon azonnal lesántulok.

Szóval oylan jól ment a messer, hogy már kezdtem őket sajnálni és magamat meg szégyelni. Így aztán gondoltam hozok egy fókát, amivel vagy nagyon lealázom őket vagy nem. Eleinte fantasztikusan ment. Egy rácsapás, egy gép. Aztán már kezdtem fáradni és véletlenül xarrá lőttem egy sajátot. Talán pont téged. Ez volt a holt pont amin átestem. A tudat hogy sajátot lőttem és hogy egy rakás kinkeservesen összekuporgatott pontott elvesztettem, plusz a fáradtság egyből lelombozott. Ja és még Lacába is sikerült belemenni az már maga a volt csúcs. Pláne hogy én kaptam meg. Attól kezdve már csak repkedtem ide-oda de már csak úgy.
  • VO101Tom
    Azt ne felejtsétek el, hogy az ő szervere, ő mondja meg mivel repüljetek. Pont. Egyébként meg van G-2, mi kell még? :) Ha taktikai dologban szivattak meg (ők együtt maradtak, sőt még magasabban is, ti nem), akkor meg tökmindegy milyen géppel vagytok.

Hogy mi volt a valóságban, ez ilyen airstartos, dogolós szerveren teljesen fölösleges előrángatni, a háborúban a németek azért nem a vadászokra mentek, mert nem azok vitték a bombákat. Ilyen egyszerű. A top priority a bombázó volt, ezért olyan erősek a német fegyverek. Nem azért tiltották meg, mert esélytelenek lettek volna vadászok ellen, hanem mert fölöslegesen lövöldözték volna a municiót olyan célpontra, ami a stratégiai szempontok alapján alsóbb prioritású.

De ha a háborús történéseket szeded elő, akkor Zero ellen csak amerikaiakat kellene, hogy kapj, nem orosz csodákat. Jak3 és La7-el csak 45-ben kerültek szembe, de akkor Mandzsúriában már nem volt japó szinte.
  • VO101Tom
    Á, én jóban vagyok Drebillel, nem vita ez. Mármint nem anyázós vita. Csak tisztázunk pár dolgot, kinek mi a világnázete, satöbbi :)
  • messerharcos
    na jó hivatkzhatnak arra hogy "azért nem mert ez eg történelemhű mapp ahol egymással szembenálló tipusok epültek", de ez meg azért nem lenne helytáló, mert akkor jópár km-re kelet volna rakni a repteret, ahogy a valóságban se 3 km-re voltak, mert ha van egy kis táv, mi tudunk magaságot szeezni, és energiaharcolni ők meg ugyanugy forgolodhatnak, és akkor tényleg olya lett kb mint igazából. De a valóságban nem hiszem hogy lementek volna 109-el egy halom lavorral jakolevvel dogolni, külön előirták nekik hogy 5000 alatt ilyenre ne folyamodjanak
  • messerharcos
    mert akkor ők is leesnének néha:)
  • Zpogi
    Igen már olvastam én is,de tegnap ízelítőt kaptunk abból mi van akkor,ha forgolódni akarsz egy Boom&Zoomra alkalmas géppel,bár a G-2 a legalkalmasabb erre. Csak azt nem értem miért nem raktak be Zerot nekünk,ahogy Mester kérte,akkor mi is forgolódhattunk volna nyugodtan.
  • messerharcos
    sziasztok! ritka egy ótvar volt nekem is tegnap, kicsit én is felhuztam magam, ha fókáztam, csapkodtam, az ritkán irt valamit, mert mivel nagyon közel voltunk egymáshoz, nem volt hogy 10 perceket repüljön vki a front felé és elbambuljon. ugyhogy mentem rá 700-al és rendszeresen eltépte. Ha nemkövettem megint 5 perc mire teszek vele egy kört, ha utánafordulok, akkor egyből minden sebeségnek anyi. még igyis fókával lőttem a legtöbbet, összesen 6 lövésem volt össz visz, egyiket se éltem túl, vagy ugrottam, vagy chraseltem. 6-ból 4 fókával.
    és, nemegyszer mentem 560-al max gázon fókával és a lavor gond nélkül követett! Ha már sebeségfölénye sincs annak a madárnak meg meglepetés ereje sincs most miben bizzak. A lavorok golyóálóságát ne is számoljuk, a 4 huszast nemegyszer túlélték.
    Messzerrel meg, ahogy Pogi mondta, ahogy vkit lefordultam, vki máris mögöttem...
    De bezzeg ha lett volna zeró, azzal se éltem volna túl, de minden küldiben lőttem volna vkit, szinte, és szivattam volna mindet.
    legalább egy tulajdonságban let volna jobb gépünk. Az nekem elég lett volna.
    no igaz hogy európa map, de akkor se bántmam volna, a 77-eseket rigá egyszer redesen szivattam zeróval, Leszedtem jópárszor őket, azát Po leszedett engem vagy 5-szöür, én őt csak 2-szer, de a társai nem voltak ilyen eredményesek velem szembe.
    ha az emberek naygrésze német gpekkel is megy de csak 2-en 3-an zerózunk, azzal lehetetlen helyzetbe hozzuk őket. Mert ha mindenki zerózna, energiaharcolnának és azzal okat nem tehetünk, ha mindenki német, lefordulnak és nem energiáznak, ha vszont vegyesfelvágott, akk ha energiáznak a német gépeknek vannak kitéve, ha fordulóznak akkor meg nekünk:)
  • Her Laca
    Igen ,mint annó kifejtettem az orosz nyír és lucfenyő tulajdonságai egyedülállóak.
  • Her Laca
    Hohó:)) Olvasom PX ek fórumát. Vita kerekedett Tom és Drebil között:))
    Aszondom fölösleges. Mindenkinek igaza van a saját szemszögéből.
    De az erő akkor is velünk van:DD És hogy nyugtassam a kedélyeket ,bevállalom,hogy én a sötét oldalon repülök,sokkal jobb gépeken ,mert csak ennyire futja tőlem. És ezzel a mondattal remélem mindenkinek helyretettem a lelki egyensúlyát.:)
  • Zpogi
    Fibet talán,ha kétszer sikerült volna lelőnöm,de mindíg valaki közbeszólt hátulról,mint általában,ezért voltam olyan pipa...
    A másik ami idegesített,hogy egy koppanás és oda a kontrollom,ezek meg szarrá lőve is repültek vígan.
  • Her Laca
    Jut eszembe! Ha nem Fib,Ales,vagy netalán Drebil van mögötted akkor palástot nekik. Azt ezen kivételektől eltekintve mind megeszik. Hála az égnek valahogy nem tudják megtanulni,és asszem jó ez így:))
  • Her Laca
    Az hagyján:) hogy fordul mint állat(bár jóóóóóóóó sokat földbe lőttem) de gyorsabb is mint a messza.Már mint az FN. Bajba került valamelyik oszt irány az egyenes.
    Csak nézett az ember utána. Dogban az a baj hogy nem tudunk G2 nél jobb gépet hozni, és 43 tól meg aztán nincs esély ugyi. De ne idegeskedj ezen Pogi . Különben nem mindenki fn ezett ,általában csak akkor váltanak az adu ászra ha sokadszorra lelövik. A kígyóval meg nem olyan könnyű az, elismerésre méltó aki avval jön. Én azon csodálkoztam,hogy V.C -s spit nem került elő mert szokott:)) No meg a la7. De asszem azt már ők is szégyellnék:))
    Különben nem tudom hol voltak a többiek,de pl mindig egyedül találtam én is magam három négy ellenféllel. Szerintem felmentek gagarinnak ,hogy majd csapkodnak. Ez meg a mi hibánk volt nem az ellenfélé.
  • Zpogi
    Tegnap nagyon ideges lettem Drebil szerverén,ha végre ledogoltam G 2-vel azt a szutyok La 5 Fn-t,P 39-et vagy yak 9-est,tuti hogy még egy vagy két veres volt a seggembe. Semmi esélyem nem volt,már rég voltam ennyire pipa ezen a játékon.
    Mester kérdezted,hogy miért nem adnak Zerot,hát azért mert úgy lefordultad volna őket,mint a szart. És akkor elrontottad volna a szórakozásukat...
  • Vogel
    Hát nekem nem tudta beüzemelni nvidia stereo driver telepített il-2-ön a red-cyant. Minden mással megy, de ezzel nem. (egyébként eléggé szemfárasztó dolog)
  • Szepy2884
    Bakker srácok a firefoxom behalt vagy mi? Alig bírok behozni rajta oldalakat annyira lassú. Nézem a kapcsolatomat speedtesttel és kiír vagy 3000-es pinget + a le és feltöltés is katasztrófa.

Gondoltam a kapcsoalttal van gond, míg felnem mentem a TS-re és kiderült, hogy ott jó a pingem. A speedtesttel persze változatlanul xar. Na, belépek a lobby-n repülni, hátha ott majd kidobnak, de semmi! Tökéletes a pingem! Jót is dogoltunk mi magyarok :)) A 77-esek hostoltak és jó móka volt :))

Ezeket a sorokat is csak úgy tudom írni, hogy leszedtem a GChrom-ot. Azzal indítva a speedtestet minden ok és az oldalak is megnyilnak pikk-pakk.

Szerintem frissítek egyet a tűzrókán...
  • Her Laca
    Vászon? projektor? szemüveg? Válság van bakker:) Örülök ha a villanyszámlát kifizetem:)
  • readswift
    -külön vászon kell, az ezüst elé belógatni a fehéret aztán felengedni, ez az álom kombó
  • readswift
    Az il2-es videó szerintem nincs túl jól beállítva, én legalábbis jobb eredményeket értem el a BoP-el.

Ha valaki konkrét számokra kíváncsi, akkor kb úgy jön ki hogy 700-650 lument ad le a projektor, falfehér vászonnal a shutterszemüveg után 700*0.38 marad meg. Erre ha még bekapcsol a takargatás akkor megint elesünk a fény felétől: marad 266 / 2 . Ott tartunk mint egy Led projektor.
    Tehát szorozzuk inkább be 10-el (ezüstvászon), kijön 1333 lumen, szemüveggel. Ez pedig pont az amit eco módban 2d-ben tud a projektor. -És ez még mindíg 50 foot lambert alatt van, szóval a szemünk írisze még egyáltalán nincs gondban ezzel, de mint balagee is írta a cikkben, filmet nézni már sok is.
  • VO101Tom
    Gáz, hogy nincs itthon red-cyan szemüvegem, majd beszerzek egyet, és kipróbálom. Egyenlőre nekem csak ez a színkódolásos 3d működhet, mert hagyományos lcd monitoron próbálnám ki. A 3D projector is jó dolog, csak ahoz át kéne kalapálni a szobát, hogy mozihoz ÉS játékhoz is használható legyen.
  • readswift
    töltsd le a videót youtubról , ezzel a linkel:
    http://keepvid.com/ , aztán vagy nvidia 3d vision video player, vagy "stereoscopic player" .

Ha nagy szeparáció miatt anomáliákat észlelsz akkor azért a kék-piros szemüveget lehet okolni. A dlp projektoroknál semmilyen anomália nincs csak annyi hogy túl sok fényerőt elveszejt. Ezen házilag készült vászonnal lehet segíteni, ami több fényt ver vissza mint az átlagosak, kiszámoltam hogy egy 10szeres erősítésű vászon simán működne még egy bevilágított szobában is, alapanyagár eddig 20-25k.Ezt építem meg, minden fényerőveszteséggel elbánik, sőt. :)))
  • VO101Tom
    ú bakker, ezt kipróbálom. Majd megnézem a kártyám tudja-e, elvileg a 9800GT jó hozzá...
  • readswift
    ...de úgylátszik mégis megy, megnézem :)
  • readswift
    ...az még nem, de a birds of prey igen, és a SOW is tuti fog.
    BoP-ról maguk a fejlesztők is raktak fel sztereo videót youtubera.
  • Zpogi
    Igen,én szeretnék,de szerintem csak 8 után.
  • szekelyland
    Ma este jön-e vki repkedni, dogolni?
  • VO101Tom
    Ez qrvajól hangzik. Il-2 viszont nem megy 3D-ben igaz?
  • VO101Tom
    Szerintem ennyire nem. Nézz meg bármilyen, repnapon készült felvételt. Mondjuk ezt. Napos, világos időben készült. Ehez képest a kaszni ezeken a képeken olyan mintha mittudomén porcelánból lenne (remélem lehet linkelni, ha nem megy, akkor jelentkezz be az 1c fórumra, é sutána klikk):

http://forum.1cpublishing.eu/attachment.php?attachmentid=2702&d=1278064542
    http://forum.1cpublishing.eu/attachment.php?attachmentid=2063&d=1268405717
    http://forum.1cpublishing.eu/attachment.php?attachmentid=2089&d=1269007270

Vagy ez a legutolsó. Ezen a képen ha megnézed az árnyékokat, a fény bal felülről jöt. Miért sötét akkor a gépek teteje és bal oldala (nemcsak a Heinkel, a Spit is)? Csak az elqrt shaderek miatt.
    http://forum.1cpublishing.eu/attachment.php?attachmentid=2644&d=1277473580

Nekem nem életszerűek ezek a csillogások, festések. Van jópár kép, amin viszont teljesen jó, úgyhogy lehet, hogy csak egy-egy beállított képen, vagy korábbi renderekből osszeollózott képen rossz.