IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Az hagyján:) hogy fordul mint állat(bár jóóóóóóóó sokat földbe lőttem) de gyorsabb is mint a messza.Már mint az FN. Bajba került valamelyik oszt irány az egyenes.
    Csak nézett az ember utána. Dogban az a baj hogy nem tudunk G2 nél jobb gépet hozni, és 43 tól meg aztán nincs esély ugyi. De ne idegeskedj ezen Pogi . Különben nem mindenki fn ezett ,általában csak akkor váltanak az adu ászra ha sokadszorra lelövik. A kígyóval meg nem olyan könnyű az, elismerésre méltó aki avval jön. Én azon csodálkoztam,hogy V.C -s spit nem került elő mert szokott:)) No meg a la7. De asszem azt már ők is szégyellnék:))
    Különben nem tudom hol voltak a többiek,de pl mindig egyedül találtam én is magam három négy ellenféllel. Szerintem felmentek gagarinnak ,hogy majd csapkodnak. Ez meg a mi hibánk volt nem az ellenfélé.