IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Ne idegeskedj Pogi mester, nem éri meg. Én speciel nagyon jól szórakoztam. Utánafordúltam mindennek ami veres volt és elémkerült. Az egyetlen dolog ami kicsit zavart, hogy öklömnyi lyukakkal a szárnyukban is vígan dogoltak. Sőt! Sok sorozatom ült, de roncsolódásnak nyoma sem volt a lavóron. Bezzeg én - de ez már régi duma - ha kicsi sérülés van a szárnyamon azonnal lesántulok.

Szóval oylan jól ment a messer, hogy már kezdtem őket sajnálni és magamat meg szégyelni. Így aztán gondoltam hozok egy fókát, amivel vagy nagyon lealázom őket vagy nem. Eleinte fantasztikusan ment. Egy rácsapás, egy gép. Aztán már kezdtem fáradni és véletlenül xarrá lőttem egy sajátot. Talán pont téged. Ez volt a holt pont amin átestem. A tudat hogy sajátot lőttem és hogy egy rakás kinkeservesen összekuporgatott pontott elvesztettem, plusz a fáradtság egyből lelombozott. Ja és még Lacába is sikerült belemenni az már maga a volt csúcs. Pláne hogy én kaptam meg. Attól kezdve már csak repkedtem ide-oda de már csak úgy.